Şimdi Ara

Vatandan RX470 Aldim Kutudan Baska Kart Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
7.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: euse1474

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Bu forum daha neler görecek çok merak ediyorum

Lütfen bu konu aramızda kalsın, lütfen :D

Hocam, gtx 970 ile su sartlarda onerir misiniz?

Altcoin al sat yapiyorum su siralar gunde 10 lira filan geliyor 100 lira sermayeyle zaman geciriyorum o sekilde, mesela ortalama gunde 12 saatte windows uzerinden mining yapsam ne kadar mantikli olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Hocam sorması ayıp (masrafları çıkarmadan) günde ne kadar çıkarıyorsunuz? 7/24 mü çalışıyorlar? Ve tek kart günde ne kadar çıkartır?
    Ve bu işler için en f/p kart 470 sanırım doğru mudur?
    Teşekkürler.

Şöyle anlatayım. İlk 5li rigi 1500 dolara kurdum. şuana kadar 8 tane eth biriktirdim. Satsam elektrik faturasını saymazsak maliyeti çıktı. 7/23 calıstırıyorum ben. Her gece 1 saat kapatıp odayı silip kartları temizliyorum. F/P 470 ama bulman imkansız diyebilirim. Yeni f/p muhtemelen 570tir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euse1474 -- 3 Haziran 2017; 12:2:42 >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim o kart ortalama 22hashrate hızıyla çalışır. Ocla 25e çekersin ama tek kartla ne kartı eskittigine deger ne elektrik parası çıkar. Birden aşırı kazançlı oldu eth madenciligi ama 2017 sonunda kazımı bitecek ( powdan posa geçiyor ). Bunu bilerek hareket edin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Amaç : 20 tane ekran kartı aldım.

şimdi onu durumun ehemmiyetini gösterip hemen yardım edilsin diye yazdıgımı sananlar olacaktır ama amaç tamamen ilgi çekmekti tabii ki

İşin şakası bir yana , aynı anda mı 20 tane aldın ? Stok var mıydı ? Ne kadar verdin toplamda merak ettim.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Toplam 16600 tuttu ama ben ön siparisle aldıgım için öyle uygun geldi. Ürün stoka girer girmez fiyatını 960a çektiler
  • Güzel kardeşim aptallık yapmışsın.

Lan Vatandan tek bir kart alınmaz 20 tane RX470 nedir? İnventus , Nanokatalog , Sinerji bunlardan al ama Vatandan asla. Kazık lan bildiğimiz kazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane konuya hoş geldiniz
  • Elektrik parasını çıkarınca günlük 5 dolar yapıyor.

20x5= 100

100x30= 3000

Adamın aylık 3000 dolar geliri oldu vay be

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ne boş konuşuyorsunuz yahu. Adam belki uykulu hali ile denedi kartları belki aklında başka birşey vardı. Her öğrenci Fakir olacak diye birşeyde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Arkadaş ne boş konuşuyorsunuz yahu. Adam belki uykulu hali ile denedi kartları belki aklında başka birşey vardı. Her öğrenci Fakir olacak diye birşeyde yok.

Aynen uykulu haliyle denedi, ardından panik yaptı, yetmedi kafaya taktı, hatta konu da açtı, millete de sordu. Zararlı çıkacak bu işten buraya yazıyorum.

• Neresi efsane alt tarafı adamın kafası karışmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Aynen uykulu haliyle denedi, ardından panik yaptı, yetmedi kafaya taktı, hatta konu da açtı, millete de sordu. Zararlı çıkacak bu işten buraya yazıyorum.

20bin tl ye 2.el araba alıp sanayiye para yedireceğine, para kazanabileceği bir işe yönelmiş.

Hem o kartları 1 sene kullanıp satsa bile hertürlü kar da olucaktır sandığınız kadar saçma değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

quote:

20bin tl ye 2.el araba alıp sanayiye para yedireceğine, para kazanabileceği bir işe yönelmiş.

Hem o kartları 1 sene kullanıp satsa bile hertürlü kar da olucaktır sandığınız kadar saçma değil.

Yaptığı işe saçma demedim, hiçbir şeye saçma demedim, ama bu arkadaşta problem olduğu için işi rast gitmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Güzel kardeşim aptallık yapmışsın.

Lan Vatandan tek bir kart alınmaz 20 tane RX470 nedir? İnventus , Nanokatalog , Sinerji bunlardan al ama Vatandan asla. Kazık lan bildiğimiz kazık

Sevgili dostum beni düşündügün için öncelikle cok tesekkür ederim. Malesef konuya uzak oldugun için böyle talihsiz bi yorum yapmıssın. kaç aydır stok bekliyorum bi bilsen. Ek olarak tanesini 204dolar+kdvden aldım. Aşırı ucuz aşırı
  • quote:

quote:

quote:

Ya bir kez salata da çıksa Vatan'dan almışsın merdiven altından değil, söke söke hakkını her türlü alırsın, ne bu öfke ve bilinçsizlik? Böyle bir durumda insan sevinir Vatan'a tazminat açacağı için, oysa kaynar sular dökülüyormuş kafaya, yabancı değil herhalde.

ilk olarak hayatımda amd işlemci kullanmadım içinde gömülü ekran kartı oldugunu bilmiyordum.
    ikinci olarak maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben ögrenci halimle 20bin lira sadece ekran kartlarına bagladım ve amd'nin kendi sitesinden indirdigim driveri kurdum baska bi kart ismi yazdı bilgisayarda. Kusura bakma ama o korkuyla AMD beni dolandırdı diye baslık acmadıgım için kendimi bi nebze serin kanlı gördüm. Sanki Vatan üretiyo ekran kartlarını da ben sucu vatana atıyomusum peh peh.

Vatan'ı günahım kadar sevmem, öğrenciymiş, 20 bin lira ekran kartlarına bayılan öğrenci mi olur yahu? 20 bin lira vermeyi biliyorsun da işlemcinin grafik birimini mi bilmiyorsun, sana tavsiyem bilmediğin işlere para harcama.

Herkes her şeyi bilse forum donanıma ihtiyaç kalmaz. Kendi paramı nereye harcayacagımı sana mı sorucam?
    Net fellik fellik rx470 aramıssın ben stok buldum diye sinirden yumruklarını ısırıyosun ya bu resmen net.
    ilk riglerimin parasını 2ayda çıkardım şuan kar yazıyor. Ben de ''sorun'' olmasına ragmen gömülü ekran kartlarını bilmememe ragmen yaptım bunu. Git buna da hayıflan ötede. Gene de zarar edersem pmden adres yolla da kına atayım şimdiden. Zarar görmemden epey keyif alacak gibisin zira.

• efsooooo
  • DONANIM HABER TARİHİNİN EN KOMİK KONUSU PUHHAHAHAHAHAHAHAHA

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bir kez salata da çıksa Vatan'dan almışsın merdiven altından değil, söke söke hakkını her türlü alırsın, ne bu öfke ve bilinçsizlik? Böyle bir durumda insan sevinir Vatan'a tazminat açacağı için, oysa kaynar sular dökülüyormuş kafaya, yabancı değil herhalde.

ilk olarak hayatımda amd işlemci kullanmadım içinde gömülü ekran kartı oldugunu bilmiyordum.
    ikinci olarak maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben ögrenci halimle 20bin lira sadece ekran kartlarına bagladım ve amd'nin kendi sitesinden indirdigim driveri kurdum baska bi kart ismi yazdı bilgisayarda. Kusura bakma ama o korkuyla AMD beni dolandırdı diye baslık acmadıgım için kendimi bi nebze serin kanlı gördüm. Sanki Vatan üretiyo ekran kartlarını da ben sucu vatana atıyomusum peh peh.

Vatan'ı günahım kadar sevmem, öğrenciymiş, 20 bin lira ekran kartlarına bayılan öğrenci mi olur yahu? 20 bin lira vermeyi biliyorsun da işlemcinin grafik birimini mi bilmiyorsun, sana tavsiyem bilmediğin işlere para harcama.

Herkes her şeyi bilse forum donanıma ihtiyaç kalmaz. Kendi paramı nereye harcayacagımı sana mı sorucam?
    Net fellik fellik rx470 aramıssın ben stok buldum diye sinirden yumruklarını ısırıyosun ya bu resmen net.
    ilk riglerimin parasını 2ayda çıkardım şuan kar yazıyor. Ben de ''sorun'' olmasına ragmen gömülü ekran kartlarını bilmememe ragmen yaptım bunu. Git buna da hayıflan ötede. Gene de zarar edersem pmden adres yolla da kına atayım şimdiden. Zarar görmemden epey keyif alacak gibisin zira.

Tamam kardeşim yorum yok, sen haklısın, kendi dünyanda yuvarlan.

• yerimizi alalım efsane konular arasında illaki yer alacaktır

aramızda kalmasın
  • güzel konu olmuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.