Şimdi Ara

VATANDAŞTAN MALİYEYE ÖTV DAVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sabah.com.tr/2007/01/07/eko126.html koyulan vergileri ötvleri banlamaya duralım biz, vatandaş maliyeye dava açmış.cumhuriyet savcılıgınada takipsizlik le davayı düşürmemiş helal olsun.ne çıkacak sonuç merak ediorum ama bu işler forumlarda banlayarak deil boyle olur bunu anlıoruz burdan.bu adama destek verebilsek ne güzel olur

• banlayanlardan biri de benim helal olsun
  •  VATANDAŞTAN MALİYEYE ÖTV DAVASI

HARAM OLSUN

• kamu davasi haline donusurse onu acilablir ama sonucte devletin memuru devlete karsi bi dava iliskiyi siz kurun
  • yok ya iktidar sonuçta devlet değil ki...

Yanlış yaparsa mahkeme düzeltir olay bu, ama hepimiz destek versek hepimiz dava açsak esasen
  • soyuluyoruz abicim
    sürekli sömürülüyoruz
    daha ne kadar sürecek bu
  • Siyasi mesaj yazanlar uyarı alıyor, biliyorsunuz dimi... Siyasi tartışma olmasın diye alınan bir önlem... Haberiniz ola... Forumda siyasi tartışma çıkmasını istemiyorum, siyasi tartışmalar hiç hoşuma gitmiyor ve buraya yakışmıyor. Otomobil ve motorlu araçlarla ilgili mesaj yazmalısınız. Otomobillerde ötv yi konuşuyoruz şu anda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 7 Ocak 2007; 11:24:53 >
  • helal olsun adama bizim yapamadigimizi yapmis keske herkez boyle duyarli olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Siyasi mesaj yazanlar uyarı alıyor, biliyorsunuz dimi... Siyasi tartışma olmasın diye alınan bir önlem... Haberiniz ola... Forumda siyasi tartışma çıkmasını istemiyorum, siyasi tartışmalar hiç hoşuma gitmiyor ve buraya yakışmıyor. Otomobil ve motorlu araçlarla ilgili mesaj yazmalısınız. Otomobillerde ötv yi konuşuyoruz şu anda...

eyvallah konusuyoruzda konu ister istemez ayni noktaya geliyor siyasilere
  • Helal olsun . Cok hosuma gitti bu haber

Bir deminki bosh adamın msgının silindigi iyi olmus , yoksa cevabını verip banlancaktım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

Orjinalden alıntı: set

Siyasi mesaj yazanlar uyarı alıyor, biliyorsunuz dimi... Siyasi tartışma olmasın diye alınan bir önlem... Haberiniz ola... Forumda siyasi tartışma çıkmasını istemiyorum, siyasi tartışmalar hiç hoşuma gitmiyor ve buraya yakışmıyor. Otomobil ve motorlu araçlarla ilgili mesaj yazmalısınız. Otomobillerde ötv yi konuşuyoruz şu anda...

eyvallah konusuyoruzda konu ister istemez ayni noktaya geliyor siyasilere

Canınız sağolsun, ne olcakki, bizde siyasi içeriği olan mesaja veririz uyarıyı Valla kurallarımız gayet açık, aşağısı kurtarmaz,kurallara uymak durumundasınız Son kez söylüyorum, siyasi tartışma çıkmasını istemiyorum, bunun için hiçbir siyasi mesaja izin verilmeyecek. Konuyu zorla kilitletmeyin, zorla uyarı almak isteyen varsa kırmayız kendisini... Lütfen kurallara uyalım... Şurda güzel güzel siyasete dokunmadan araçlardaki ötv yi tartışalım.Burası bilgi paylaşım formu,siyaset formu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 7 Ocak 2007; 11:54:14 >

• ii de siyaset/politika hayatın her alanında ,

yoksa suan da tartısması olan topıc ne ıle alakalı ?

mjslar kıme gonderılıyor?

ne uzerıne kuruluyor kelımeler?

komik!

bilinclenmek dılegı ıle ...
  • ötv bu kadar yüksek oldugu sürece
    sıfır araba almam olur biter.
    haa sadece araba da degil
    neyin ötv si yüksek plazma tv mi?
    gider kayıt dışı olanını alırım.
    cep telefonu mu gider klonlanmış
    olanını alırım.her zaman diyorum
    eger dogru yere gitmiyorsa benim
    vergilerim haram zıkkım olsun.
  • Madem illa siyaset konuşacaksınız, siyaset konuşmadan bu konu tartışalamıyor, o halde kilitleyelimde siyasi mesaj yazanlar uyarı almasınlar. Yoksa uyarılar artacak...Nerde benim asma kilidim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.