Şimdi Ara

(Vatanmı)?(Teknobiyotikmi)?(Novamı)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet üzerinden fiyatlara baktığımda nova cazip geliyor ama işkil leniyomda Nova güvenilirmi ordan toplama pc yapan arkdaşımız varmı?

eğer güvenilirse hemen almayı düşünüyorum

• novayı bilmem ama vatanla teknobiyotik güvenilirdir. İkisinden de alışveriş yapıyorum sorun yaşamadım bu güne kadar. eğer internet üzerinden yapıcaksan teknobiyotiğin paketlemesi vs daha iyidir. Daha hızlı ve titizlr bu konularda.
  • Vatan'ın fiyatları çok yüksek -bazı parçalarda düşük olabiliyor ama genel olarak yüksek- Nova'nın fiyatları çok daha uygun , Teknobiyotik de genel olarak uygun ve üçü de güvenilir firmalardır.
  • Doların düşmesini bekliyorum novadan alıcam ama vatanada hafta sonu bakıcam belki güzel indirimler olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya012

Doların düşmesini bekliyorum novadan alıcam ama vatanada hafta sonu bakıcam belki güzel indirimler olur

vatanın dükkanından peşin fiyatına alışveriş yapınca çok güzel indirimler yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife

quote:

Orijinalden alıntı: kaya012

Doların düşmesini bekliyorum novadan alıcam ama vatanada hafta sonu bakıcam belki güzel indirimler olur

vatanın dükkanından peşin fiyatına alışveriş yapınca çok güzel indirimler yapıyorlar.

Aslında büyük teknolojik mağazalar gezmek güzel olur dediğin gibi peşin parayla güzel fırsatları kaçırmadan fiyatının %20 ucuzundan alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya012 -- 18 Temmuz 2012; 14:43:10 >
  • teknobiyotik içlerinde en ucuzu olması gerekirken hep en pahalısını satıyor. Doğrudan distribütöre bağlı, mağaza açma eleman çalıştırma stoklama gibi masrafları yok.Zaten kendisi akortek firması, iş yapmak için belli kalemleri zaten zaruri ama vatanbilgisayar gibi şube açma yüzlerce eleman çalıştırma şubelerinde stok bulundurma gibi ek giderleri yok yani gider kalemleri en az düzeyde hatta 0800 lü telefonları bile kesikti bir ara onu bile iptal edip email kanalıyla irtibata geçiyorlar belli başlı görevler dışında çok fazla kişi olduklarını sanmıyorum ama gel görki fiyatları her zaman fahiş. Vatan olmasa bunların fiyatları dahada yüksek telden çalacaktı. Gözünü sevdiğimin kayserilisi geldi ticaret nasıl yapılır öğretti bunlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu charı almalımıyım.
    16 yıl önce açıldı
    TUF mu yoksa Rog Strix mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eksen.
  • Pc alınacaksa Vatanın %25 kampanyası beklenir şayet beklenemiyorsa piyasada çeşitli alternatifler mevcut. Benim ilk tercih edeceğim firma eksen dir.
  • Hiçbiri ! (EKSEN) (İNVENTUS)
  • internet üzerinden yapıcaksan en güvenilir teknobiyotiktir bence.
  • nova'dan hiç alışveriş yapmadım

VAtan'dan uzun süreden beri alışveriş yapıyorum.
    Yakın zamanda Teknobiyotik'den de Vatan'dan a bir alışveriş yaptım. İşin ilginç tarafı ikisinde de sorunlu ürünüm oldu.

Vatandan Creative harici ses kartı aldım ( surround Pro ) Bozuk da değildi, sağlam da değildi. Farklı laptoplarda farklı davranışlar sergiledi. TEknik servis ilk başta sorunu bulduk ve çözdük ( Yazılım cd'si sorunlu ) dediler ama sonra onlar da durumu tam olarak anlayınca ürünü iade aldılar. Vatanla sorun yaşayacağımı düşünmüştüm ama beklediğimden iyidiler gerçekten. Yardımcı oldular ( en azından Ankara- Söğütözü şubesi )

Teknobiyotik'den full sistem topladım. ' parça halinde sipariş ettim. Biri ertesi gün diğeri de sonraki gün elime ulaştı.
    sistemin montajını yaptığımda sistem açılmadı. Siteden teknik destek formu doldurdum, anında cevap aldım. Bulldozer işlemci desteği için BİOS güncellemesi gerekebilir, siz yapamıyorsanız bize gönderin dediler. Ben yaptım gene çalışmayınca anakart ve ilemciyi garantiye yolladım. Kargonun ellerine ulaştığı gün testleri yapıp ithalatcı firmaya yollayacaklarını belirttiler. Bir de istediğim gibi ayıplı ürün kapsamında sıfır ürünle değişip gelirse " Helal" diyeceğim ( aslında yasal hakkım bu benim )
    Bu yaşadığım şanssızlıklara rağmen tekrar alışveriş yapar mıyım diye soruyorsanız: az önce 8GB ram sipariş verdim indirimden. Bendeki bi şanssızlıktı her firmada olabilir böyle şeyler.

Vatanın fiyatları %25 inidirm günlerinde çok uygun oluyor ama rastlamak gerek. Teknobiyotik %10 indirimi ile genelde ucuz

• suanda vatandan ındirim olmadıgı surece alısverıs yapılmaz suanda uygun teknobıyotık var ben bırkac parcaya baktım net siparişde uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnventus ve Vatandan alışveriş yaptım şuana kadar hiçbir sorun olmadı inventus kargomu 2 gün vatan 4 günde getirdi orası ayrı.
  • Teknobiyotik tutulunca fiyatlarını arttırdı. Nova iyidir.
  • eksa (exa) bilgisayarda güvenilir firmalardan biridir belki duymamış olabilirsiniz
  • inventus
    INTEL Core i7-3930K C2 SR0KY, 3.20GHz, 12MB L3, DDR3, 32nm, LGA2011, soğutucu yok İşlemci - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4915

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/intel-core-i7-3930k-lga-2011-12mb-3-2ghz-alti-cekirdekli-islemci.html
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7995

nova bilgisayar daha karlı bence

• hangisi ucuzsa o
  • 2 hafta sonra vatanda % 25 e varan indirim olurmu ya
  • O 3 firmaya artı olarak Eksen, İnventus, Exa ve az kimsenin bildiği webdenal da güvenilir yerlerdir. webdenal ve nova, genelde en uygun fiyatlı mağazalar. Ama yine de...

quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

hangisi ucuzsa o

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.