Şimdi Ara

[VATANPC] Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 631 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakartımda ikinci m.2 slotu olsaydı anında almıştım.

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-500gb-970-evo-m-2-sata-nvme-ssd-okuma-hizi-3400mb-yazma-hizi-2300mb-.html

• bilendenal.com
    Bigboy M.2 PCIe Gen 3.0 x4 NVMe M Key Çevirici Ünite - BTC-PEM2NVNGFL
    https://bilendenal.com/Bigboy-M.2-PCIe-Gen-3.0-x4-NVMe-M-Key-Cevirici-Unite-BTC-PEM2NVNGFL.html

al sana ikinci slot yalnız boot edemezsin 2.ssd olarak kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 25 Mart 2020; 22:22:38 >

• Sepette 628 lira oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guzel fiyat bikac ay once 100 lira pahaliya almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

https://bilendenal.com/Bigboy-M.2-PCIe-Gen-3.0-x4-NVMe-M-Key-Cevirici-Unite-BTC-PEM2NVNGFL.html

al sana ikinci slot yalnız boot edemezsin 2.ssd olarak kullanabiliyorsun
    Yok, boot eder, hatta raid bile yapar, zaten anakart üzerindeki port da o kartla birebir aynı. Ancak o kartı takabileceği x16 görünümlü x4 slotunun x4 olarak çalıştırılması için diğer 2 adet x1 slotunun boş olması gerekiyor. Intel'in LGA 115* platformundaki pcie hat sayısı pintiliği yüzünden anakartların üstü dolu görünse de çoğu özellik, aynı anda kullanılamıyor.

Bir de o denli pahalı olması çok anlamsız o kartın. 40-50 ₺'ye Alfais var, marka tırt, ama altı üstü kart.

• Teşekkürler öneri için bu aparatları biliyorum ama tamda qzwxec in dediği gibi. Aktif olarak ses kartı kullandığım için 2. bir pci aygıtı takmam halinde hızlar düşüyor. Kart dolu olarak gözükse bile yine böyle saçmalıklar oluyor. Mesela M.2 slotu kullanıyorum diye 2 sata portumu kullanamıyorum. 6 Sata portum dolu, kasamda hotswap yeri olmasa bir sürü uğraş çıkartırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 26 Mart 2020; 7:10:55 >
  • yalnız evo plus degil düz evo arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün gece yattım sabah umarım biter dedim bitmedi aldım bende :)
  • Alınır mı arkadaşlar, fiyat iyi mi? Ona göre ben de yapıştıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellezar

dün gece yattım sabah umarım biter dedim bitmedi aldım bende :)
    Bende aynı durumdayım alıyım bari 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar notebook un bu hızı karşılayacağını nasıl anlarım notebook ta nvme m2 ssd yeri var

• 2 hafta önce olsaydı kaçırmazdım 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet572

Arkadaşlar notebook un bu hızı karşılayacağını nasıl anlarım notebook ta nvme m2 ssd yeri var
    Karşılar hocam sorun olmaz zaten fazla hızlı değil zaten.

• aldım teşekkürler
  • Dün 629 TL'ye Corsair Force MP510 480GB almıştım. İki ürünün performansları birbirine yakın görünüyor ama corsairi iptal edip bu ürünü almalı mıyım sizce kullananlar var mı?
  • Teşekkürler, ben de faydalandım fırsattan.
  • furkankarakilic F kullanıcısına yanıt
    Performans anlamında Corsair belki geçebilir bakmadım değerlere geçse de öyle çok büyük fark olmaz. Yerinizde olsam Samsung alırdım stabil ve daha uzun ömürlü bir ürün olacaktır..
  • Plus olan değil bu, kötüsü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    kötüsü değil bir alt versiyonu. Pro olan daha dayanıklı ve performanslı ama bu modelde gayet iyi bir model. Ama ben olsa Adata 8200 pro alırım. Fiyat-performans anlamında çok başarılı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.