Arabam.com ne kadar vermişti arabanız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vavacars-Arabam.com-Otoplus-Otokoç-Carvak Güncel Satış Teklifleri 2022 (10. sayfa)
-
-
Arabam.com ön teklif bile vermedi. Pazarda bu aracla ilgili yeteri guvenilir bilgi kaynagi bulunmadigindan araciniza teklif veremiyoruz dediler. Cok sacma ama boyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 elite Plus (sunroof yok) 2016
100 bin km otomatik
Hatasız boyasız benzinli
Ön Teklif 520 satış tutarı 515 tl
Letgo otoplus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 18 Mart 2023; 22:44:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019 Aralık üretim 2020 Şubat trafiğe çıkışlı Golf 7.5 Highline cam tavanlı kış paketli aracıma 12.03.23 tarihinde 1110 lira ön teklifte bulundular. Aradılar, bi tık düşük olabilir dediler. aynı gün ben de sahibinden e 1110 liradan ilana koydum. 8 saat içinde 1050, 1055 ilk teklifler aldım. Ertesi gün Vavacarsa gittim, teklif 995 oldu (bi tık %10 muş meğer) , bana aracınız da şu var bu var da denmedi, tam tersi aracınız çok güzel ama fiyat merkezden geliyor denildi. Ben de sahibinden gelen teklifleri değerlendirdim, hemen geldiler, ekspertize sokup 1050 ye el sıkıştık. Araçta kaputta kalem ucu kadar taş izi, tamponun alt bölgesi (yukarıdan bakınca gözükmeyen) boya izi harici sıkıntısı yoktu.
-
Ben vavacarsın teklifine değil de eski kasa golfe 1.05m verene daha çok şaşırdım :) o paraya sıfır astra gs ya da biraz daha koyunca 308 gt var
Yeni kasa golfte var life alınır bu paraya hem de 2023 model alınır .
Eski kasa dediğiniz golf, yeni golf lifeden çok daha iyi zaten
Yeni çıkan modelin tercih edilmesi saçma olur daha kalitelisi varken
-
4 senelik araçla 0 km kıyaslanamaz. Saçmalamanın da bir sınırı olmadı. Golften bahsediyoruz her yeri kaliteli olsa ne olacak ? Dsg ne zaman patlayacak endişesiyle yaşıyor bir çoğunuz
ne endişesiymiş o? Ben 7 seneyi aşan süredir dsg kullanıyorum, hiç öyle bir endişem olmadı. Bunca zaman tek bir sorun bile yaşamadım da zaten
Kaldı ki dsg dediğiniz şanzıman hem bizim ülkemizde hem de avrupada açık ara en çok tercih edilen oto. şanzıman modelidir, siz başka bir şeyle karıştırdınız sanırım
-
demek ki birileri için o para ediyor.. 1.5 TSI EVO 150 bg ilk motor farkını yabana atmayın. artı tasarım da göreceli bi kavram, bahsettiğiniz arabaların tasarımını sevmeyen de var. ergonomi konusuna değinmiyorum bile, bence gelmiş geçmiş en iyi ergonomiye sahip araba, herşey olması gerektiği yerde, işlevsel. ikinci el korkusu zaten yok. Bazı başarılar tesadüf değildir. Hala tercih ediliyorsa vardır alanların da bi bildiği. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
O endişeyi yaşayan sizlersiniz, 12 yıl boyunca Golf kullandım, DSG şanzımanla, hiçde problem yaşamadım, etrafımda yaşayan da olmadı. evet bir dönem arıza vermiştir ama son yıllarda hiç ama hiç duymadım, sürekli takip ettiğim halde. Saçmalamak dediğiniz şey tercih meselesi. Her yeri kaliteli olsa ne olacak dediğiniz araba kendisini dünya çapında ispatlamış bir araba, şahsen yeni Astra hala o kalitenin yanına yanaşamaz, inceledim, oturdum koltuğuna, ekranına multimedyasına baktım, piksel piksel grafik belli oluyor.. arka bağımsız süspansiyonu bahsettiğiniz hangi araç sunuyor? araç 3 yaşında bu arada, 28bin km de
-
Donanım işine girersek vw her zaman daha zararlı çıkar. Elektrikli koltuk ya da matrix far var mıydı aracınızda mesela ? Yapmayın allah aşkına 1.135 e sıfır tiguan var, motor aynı motor, şanzımanı yağlı dsg, golfunkinden daha iyi. Tiguan yok demeyin, yok dedikleri zaman hem life hem de elegance aldık
1050 lirayı 4 yıllık araca vermek. Üstelik sıfırı aynı paraya varken.
Hepsini geçtim, ikinci el araç bu ya!
Aldın ve arıza yaptı varsayalım.. Garantisi bile yok.
4 yıl önce trafiğe çıkmış.. Nasıl ve hangi şartlarda kullanıldığı meçhul!
Ben almam, alana da buyur senin olsun derim:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya ne araçlar alınır sıfır. Seçenek çok ve mantıklı bir iş değil . Eski kasa ve 2023 model ikisi aynı fiyat hangisini seçersin desek ; yenisi alırım tercih edecek adam kalkmış araç yok şöyle böyle kötüle.
3 hafta kadar önce 626 on teklif verilen bayon aracima, 575 teklif vermişlerdi çiçek gibi diyerek, piyasası 615 idi zaten, 610a kredili alan birisi vardı, ona kredi çıkmadı, biri daha başvurdu ona da kredi çıkmadı sonra nakit gelen birine 600e verdim, piyasa açısından bilginiz olsun diye ekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün itibarıyla 2022 Fabia Premium 1.0 DSG 8000 km. aracımı 745'e Vavacars'a verdim. Ön teklif 754 idi. Araçta iğne ucu kadar hata yok. Letgo da aynı ön fiyat ile 730 teklif etti. Aracımı 1-2 hafta binici biri faydalansın diye piyasanın en uygun fiyatı ile sarı sitede tuttum. Sağolsun kimse aramadı bile. İlla daha pahalıya alacaklar. Buyursun alsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 21 Mart 2023; 21:32:4 > -
çok iyi fiyata gitmiş hocam
Sıfır araç yerine 4 senelik araç almayı tavsiye edeni de gördük ya pes!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X