< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vavacars-Arabam.com-Otoplus-Otokoç-Carvak Güncel Satış Teklifleri 2022 (9. sayfa)
-
-
takip
-
2012 1.6gdi style plus apa ix35 aracıma 412 ön teklif verildi, eksper sonrası hatasız boyasız övdükten sonra nihai 365 denildi, vavacars.
-
Otoplus randevu aldım, yok şöyle mi böyle mi dediler randevuyu iptal ettim. Sanki sıfır araba satıyoruz. Laf olsun diye işgüzarlik peşindeler. Soğudum paket satış işinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Km kaçtı hocam boya vs varmıydı bende de aynı araç var 19 touch hatasız satmayı düşünüyorum da
Opel Corsa 2014 Essentia Manuel 65000 km'de aracıma (değişen yok, 2 parça boya var)
Ön Teklif:
Vavacars 300 bin,
Otoplus 295 bin,
Carvak 294 bin,
Arabam.com 268 bin,
Otokoç 250 bin teklif etti.
Değerlendirme Sonrası:
Tavanında küçük parçalar halinde de olsa güneş yanığı, vernik atması olduğu için Vavacars ve Otoplus değerlendirilmeyeceğini söyledi fiyat geçersiz oldu yani.
Carvak 252 bin,
Arabam.com 260 bin nihai teklifi oldu.
-
-
Oto adam diye Bi forma aradı beni duyan bilen var mı??
Carvak 660bin honda civic 2017 bakalım anlasabilecek miyiz çarşamba gününe randevu aldım. Dua edin arkadaşlar ben de size ederim :)
Merhaba, ne kadara sattınız ? Aracınızın modeli kaçtı ? Benim de 2012 Fiesta aracım var. 71800 kilometrede. Boya, değişen vs. girdirmiyor. Tahmini fiyat 341 bin veriyor. Ekspertize götürsem ne kadar fiyat kırarlar bilemedim. Sizin 379 binin nihai fiyat teklifini o yüzden merak ettim. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar ikinci el temiz araç bakıyorum. Satacak olan varsa bana da mesaj atarsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 2006 307 1.6 hdi ilk sahibiyim düşünürseniz
Aracımı satacağım ama bulunduğum şehirde (Elazığ) VavaCars yok en yakın Adana gözüküyor. Yok mu Adana'ya kadar gitmeden satmanın bir çaresi ?
15 gün önce aracımı Vavacars a sattım.
2013 VW Passat 1.4 TSi 122 HP Comfortline DSG
Araçta 3 değişen, 3 boyalı vardı. Ayrıca kaput boyasında lekeler(cila altı, kaput filmi uzun süre kaldığı için alttan yakmış) vardı fakat boyalı denmesin diye boyatmamıştım. 110000 KM di.
Sahibinden 630 a ilana koymuştum, arayanlar oldu 590 teklif edenler oldu ama ekspertizi önden yaptırmamı istediler, en ciddi alıcı 560 teklif etti.
Vavacars: 680 web sayfa ön değerlemesi vardı, ekspertiz sonucu teklifleri 575 di.
Carvak: 610 ön teklifti, bagajda işlem var diye hilltown değerlendirmedi, maltepe deki özel ekspertiz sonucu 530 teklif etti 540 a son bıraktı
Oto plus: Bagajda işlem var diye teklif etmedi
Trinksat(arabam.com) 570 civarı ön değerlendirme verdiği için experle uğraşmamıştım.
Otokoç: 520 civarı öndeğerlendirme yaptı, exper ile uğraşmadım.
Yeni araç alacağım için süreç uzamaması adına aracı vavacars a 30 dk içinde sattım, süreç sorunsuz ve çok hızlıydı. Araç şuan 630 dan ilanda, arada 610 a düşürüyorlar. Aracın ilanını aşağıya bırakıyorum.
-
Peugeot 2008 Gtline 2020 model 43000 km'de aracıma (hatasız)
Tarih: 07.03.2023
Ön Teklif:
Arabam.com 1.005.700 TL teklif etti.
Değerlendirme Sonrası:
Disk ve balatada aşınmalardan dolayı 1.000.000 TL teklif ettiler.
* Noter sonrası 12 dk 'da para hesabıma geçti.
Aydın aracam.com Trink sat personeli Nurettin Bey ve ekibinden çok memnun kaldım.
Trink sat diğer firmalara göre en yüksek ön değerlemeyi vermişti. Hizmet şahane.
-
Konu açıldığından beri teklifler paylaşılıyor. Genel anlamda verdiği teklifi ekspertiz den sonra aynı şekilde veren firma genelde arabam.com oluyor. Diğer firmalar yüksek fiyat veriyorlar ama son teklifte hiç hata olmasa dahi piyasa şartları diyip çok fiyat düşüyorlar. Arabanızın bu firmalar tarafından alınacak fiyatı öğrenmek istiyorsanız arabam.com fiyatını dikkate alın.
Arkadaşlar bu firmalar 6.000 km altı araç alıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vavacars 950bin tl, trinksat 780bin tl diyor :) bu nasıl iş peki ?
Trinksat duyduğum ve tecrübelerim doğrultusunda en ahlaklı fiyat vereni
Iyi gunler. Arac seat arona 2021 model 1.0 ecotsi fr dsg 39.000 kmde ilk sahibinden boya degisen hasar kaydi yok. Karavan ve konteyner alacagimdan oturu satiyorum. Ön teklifleri 840.000 tl idi. Oraya gittigimde 770.000 teklif ettiler. Aracta bir sey olmadigini temiz oldugunu fakat piyasa belirsizliginden oturu bu fiyati verebileceklerini soylediler. Resmen ahlaksiz ticaret. Ama galerici 760.000 tl verdi. Galericiden daha insafli ciktilar. Herkese araci ne olursa olsun yuzde 10 ön tekliften kiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 18 Mart 2023; 17:39:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X