Crossland, 2022, 1.2t 130bg, benzin, otomatik, beyaz, 36200km, tramer yok Vavacars 780.000 tl teklif etti. Otoplus 893.000 tl teklif etti. Arabamcom trink sat ise 900.000 teklif etti. Renault takas için 850.000 tl teklif etti. Al-satçı arkadaş 900.000 tl teklif etti. Sahibinden'de 950.000 tl ortalama fiyat olmak üzere 1.000.000 tl üstü birçok ilan var. Özellikle 10 yaş civarlarında olan araçların 700.000-800.000 tl bandında ilanlara koyulduğunu ve satıcılarının da pek taviz vermediğini görünce bana teklif edilen miktarlara şaşırıyorum. Şimdi ben ilana koysam kaça satmalıyım? Not: Haziran kampanyası olur ümidiyle aracımı değiştirmek istiyorum. Sıfır faiz kampanyalarından yararlanıp aracımı C segmentine yükseltmek istiyorum. GÜNCELLEME: Aracı sarı sitede ilan verip 980’den 930’a düşerek 930.000 TL’ye sattım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lechpoznan93 -- 2 Haziran 2024; 7:13:26 > |
Kaça satmalıyım? İşte Teklifler..
-
-
Konuyu bi yere bağlasaydın hocam bari. Adamlar arabanı almak istemiyor demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi bağladım.
-
Tok satıcısın 1.15 ilan geç 1.1 ver binicisine gitcek fiyat bu bence.
-
1.190.000 tl'ye sıfırını veriyorlar hocam :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lechpoznan93 -- 24 Mayıs 2024; 15:13:36 > -
Yavaş. Aklınız hala geçen senede kaldı sizin heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
950bin tl satış rakamı olur bence +-20bin tl. Çok tutulan bir araç değil ve dediğiniz gibi sıfır fiyatı uygun. Bir de mg zs falan var sıfırını 1 milyon tl civarında veriyorlar. Bende 2022 19bin kmde corsa var 900bin tl olarak düşünüyorum satış fiyatını, buradan kıyaslanır belki
Hocam alıcı için fırsat zaten şu fiyatlar bizim normalimiz geçen sene . Satıcımız parayı değerlendireceği daha güzel bir seçenek yoksa 1.1 den aşağı vermesini tavsiye etmem 6 aya kadar piayasadaki durgunluk düşüş devam edebilir ama kış içinde 1.1 gibi fiyatları mumla arayabiliriz .Acelen veya parayı daha iyi değerlendirebileceğin bir çözümün varsa 1 son diyorum.ytd
-
Ben olsam trink sata 900'e verirdim.
-
Kurumsal firmaların fiyatları ekspertiz öncesi gel gel fiyatlarının muhtemelen. Ekspertiz sonrası araç dediğiniz gibi çıksa bile daha düşük teklif veriyorlar. Alsatçı 900 veriyorsa direk ona verin. Paranızı da yeni araç alımına kadar vade döviz fon vs değerlendirmeye çalışın derim. Naçizane tavsiyelerimdir. Ayrıca tabii mi YTD.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfor araç kampanyanları olduğu için Max. 900 tl.Olmasaydı zaten 1.000 tl ve üzeri edebilirdi,o zaman zaten araç geçişi yapmazdınız.
Aldığınız tekliflerin hiçbirinde,fiziken gittiğiniz vakit 825 tl ve üzeri teklif veren firma olmayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sahibinden aldanmayın
Herkes birbirine bakarak fiyat belirlemiş kimse burnundan kıl aldirmıyor herkesin malı değerli ama çoğu araba 3-5 aydır duruyor sahibindeni zengin ediyorlar
Piyasa şu şekilde arabanız
Yeni
Otomatik
100 bin km altı
Ve ilanlarda ki en düşük fiyat ise
Satılıyor ama 1 milyon TL ve üzeri yine zor bekliyor
+1
-
Hiç kafayı yormam, al-sat yapana veririm. Sahibinden ortalaması 950 ise maksimum gideri budur zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam aldığınız fiyatlar bu kurumlarda ekspertiz sonrası aldığınız fiyatlar mı? Yoksa internet üzerinden aldığınız teklifler mi?
900 max fiyat aracı inceleyip fiyatı düşürürler
-
1172788011 hatasız boyasız 937
1174998281 hatasız boyasız 938
1170505452 hatasız boyasız 945
Sizinkine yakın km lerde bunlar gibi bir çok rakibiniz var dolayısıyla aracınızın satılacak fiyatı şu anda 930 artı eksi 20 bin aralığıdir.
Artık gerisi sizin aracı ne kadar hızlı satmak istediğinize kalmış..
900 eder.
1190 ise sıfırı 900-950 arası gider,900-950 üstü istiyosanız olta atıp beklemeniz lazım ki piyasada durgun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yavaş. Aklınız hala geçen senede kaldı sizin heralde.
|
Benzer içerikler
- toyota hilux en çok tutulan modeli
- yağ pompası ömrü
- araba fan açmıyor hararet yükseliyor
- türkiye petrolleri yakıt kalitesi
- elektrikli araba yorumları
- renault symbioz
- dfsk e5 fiyat
- honda freed
- seres fiyat listesi
- citroen c5 aircross 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X