Şimdi Ara

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
181
Favori
57.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet seviyeler gerçekten belli doğa seslerine para verip dinlemekten algın zayıflamış cümleleri anlayamıyorsun. Neyse sen doğal ortamı git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğal ortamımda insanların arasındayım zaten. Uzatmaya gerek yok konu sapmasın.
    Ayrıca blockluyorum seni Çoluk çocukla çok muattap olmamak gerekiyor bazen.
  • oyunlarım

asphalt8 : baya popüler ve eğlenceli bir araba yarışı
    real racing 3 : online seçeneği de var ve asphalt8e göre daha iyi bir araba yarışı oyunu
    horn : yüksek grafikli ve sürükleyici bir rpg oyunu
    world war z : yüksek grafikli ve sürükleyici bir fps oyunu
    pvz : plants and zombies anlatmaya gerek yok sanırım :)
    score : dünya liglerinde atılmış golleri tekrar atarken anı yaşamanızı sağlıyor.favorilerimden.mutlaka deneyin.
    blitz brigade : counter strike ın iphonea uyarlanmış tarzı diyebiliriz.gayet zevkli.mutlaka deneyin.sadece wifi.
    star maker : karaoke ve başarılıı
    the voice : karaoke
    harbor free : basit ama saran bi oyun.ufak gemileri limanlara giriş çıkışını kontrol ediyorsunuz.tabi çarptırmadan
    republique : yeni yükledim ama başarılı bir oyun horn tarzında bir rpg
    clash of clans
    boom beach
    boyaa poker

ücretsiz uygulama takip programları

appzap
    app tracker
    appbzr ülkelerde en popüler uygulamaları da görebiliyorsunuz
    appoday
    günün uygulaması
    appsgonefree

video programlarım

FXGURU
    ACTION MOVIE bu 2 programı eğer bugüne kadar yüklememiş iseniz işi gücü bırakın ve hemen deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriekim -- 5 Haziran 2014; 20:18:38 >

• Imovies bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cell_master kullanıcısına yanıt
    Evet insanlarda zaten şimşek sesleri yağmur şırıltıları çıkartıyor dimi. Blocklamazsın hatrım kalır zavallı insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

quote:

quote:

Yağmur, şimşek sesini dinlemek için para verip rahatlayanlar görüyorum

?

Kesinlikle zevk meselesi, bende satın aldım full olarak ve her kuruşunu sonuna kadar hakediyor.Emsalleri var relaxtica vs ama thunderspace bu işi biliyor.
    Sadece ücretl ödeyip uygulamayı satın alanlar için alaycı gülüşünden rahatsız oldum hepsi bu.

Bende kullanıyorum thunderspace ve rainymood var gerçekten çok rahatlatıcı,bazen bazı şarkılarla çok uyum sağlıyor.

Thunderspace yi alanlara sorum olacak:
    Arkadaşlar thunderspace ücretsiz olarak indiriliyor ama içindeki bir çok yağmur sesi için ayrı ücret istiyor ve ayrı ayrı almaya kalsak çok pahalıya geliyor (biri 6,90tl mi ne olucaktı) hepsini toplu almak için satın alma seçeneği yokmu uygun bi fiyata ?

• swordigo telefonda oynadığım en iyi oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle '' remoteMouse ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

quote:

quote:

quote:

Yağmur, şimşek sesini dinlemek için para verip rahatlayanlar görüyorum

?

Kesinlikle zevk meselesi, bende satın aldım full olarak ve her kuruşunu sonuna kadar hakediyor.Emsalleri var relaxtica vs ama thunderspace bu işi biliyor.
    Sadece ücretl ödeyip uygulamayı satın alanlar için alaycı gülüşünden rahatsız oldum hepsi bu.

Bende kullanıyorum thunderspace ve rainymood var gerçekten çok rahatlatıcı,bazen bazı şarkılarla çok uyum sağlıyor.

Thunderspace yi alanlara sorum olacak:
    Arkadaşlar thunderspace ücretsiz olarak indiriliyor ama içindeki bir çok yağmur sesi için ayrı ücret istiyor ve ayrı ayrı almaya kalsak çok pahalıya geliyor (biri 6,90tl mi ne olucaktı) hepsini toplu almak için satın alma seçeneği yokmu uygun bi fiyata ?

Tek tek alındığında pahallıya geliyor evet. Şu an nasıl bilmiyorum ama ben 11 tl ye bundle olarak almıştım hepsi full olarak.Bir araşştırayım sizi bilgilendiririm tekrar.

• quote:

Evet insanlarda zaten şimşek sesleri yağmur şırıltıları çıkartıyor dimi. Blocklamazsın hatrım kalır zavallı insan.

dostum burada herkeze saygı duymak zorundasın tavrın hiç hoş değil kimisi öle dinleniyor kimisi çocuğunu öle uyutuyor taki bu o insanın ne olduğunu ruh halini gösterir sana neyseki arkadaş konuyu uzatmamış ama belliki yaşın küçük ama inan büğüyünce sende anlarsın yorgun argın işte geldikten sonra bi sıcak kahvenin yanında kitap okurken müzik dinlerken çocuğunu uyuturken gerek duyarsın gerçeği bu gidişle neyse hayırlı günler üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

dostum burada herkeze saygı duymak zorundasın tavrın hiç hoş değil kimisi öle dinleniyor kimisi çocuğunu öle uyutuyor taki bu o insanın ne olduğunu ruh halini gösterir sana neyseki arkadaş konuyu uzatmamış ama belliki yaşın küçük ama inan büğüyünce sende anlarsın yorgun argın işte geldikten sonra bi sıcak kahvenin yanında kitap okurken müzik dinlerken çocuğunu uyuturken gerek duyarsın gerçeği bu gidişle neyse hayırlı günler üye ban

+1

• Milletin neye para verip neye vermemesi gerektiğine de karar verenler var demekki.Bana sorsan ben birtek İgo Navigasyon'a para vermeyi düşünürüm (dikkat edin ona bile düşünürüm diyorum) fakat hiçkimseye de şuna para mı verilir tarzı yaklaşamam

Neyse konu gerçekten çok çok faydalı olmuş 10 taneden fazla oyun ve uygulama yükledim dün
  • Thunderspace i tekrar indirdim farklı bir account tan. Satın al dediğinizde tek alırsanız 6.99 tl, hemen üzerinde Rumble Bundle yazıyor 10.99 tl ve hepsi full açılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam sonradan eklenen ücretli olanlarıda direk indirebiliyorsunuz zira ben aldığımda olmayan Ocean Shore yi ücretsiz indirdim.
  • Raymarine Remote Control

yat sahibiyseniz, teknenizde Raymarine E ya da G serisi sistem varsa, oturduğunuz yerden wireless baglantı ile teknenizin tüm kontrollerini idare edebiliyorsunuz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Raymarine Remote Control

yat sahibiyseniz, teknenizde Raymarine E ya da G serisi sistem varsa, oturduğunuz yerden wireless baglantı ile teknenizin tüm kontrollerini idare edebiliyorsunuz..

Ama yat sahibiysek

Şaka bir yana remoteMouse cidden harika bir app.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Raymarine Remote Control

Ama yat sahibiysek

Anlayamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Raymarine Remote Control

Ama yat sahibiysek

Anlayamazsin

Anlayamam

• arkadaşlar ben de camMe uygulamasını tavsiye ediyorum ücretli mi bilmiyorum ben ücretsizken indirmiştim. özçekim için güzel bir uygulama telefonu bir yere koyuyorsunuz ve elinizi havaya kaldırıyorsunuz yumruk yapıp açınca süre saymaya başlıyor ve 3 sn sonra resim çekiyor bir nevi zamanlayıcı ama sizin elinizi yumruk yapmanızı algılaması çok güzel tavsiye ederim. bu arada ön kamerayı kullanıyorsunuz isterseniz tabi çok güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

Milletin neye para verip neye vermemesi gerektiğine de karar verenler var demekki.Bana sorsan ben birtek İgo Navigasyon'a para vermeyi düşünürüm (dikkat edin ona bile düşünürüm diyorum) fakat hiçkimseye de şuna para mı verilir tarzı yaklaşamam

Neyse konu gerçekten çok çok faydalı olmuş 10 taneden fazla oyun ve uygulama yükledim dün

Fark ettiysen şuna para verin şunu alın demedim kafandaki kalıplaşmış düşünceleri yapıştırma insanlara. Ben burada ne yaptıysanız onu gördüğümü söyledim hepiniz atladınız. Benim düşüncem odur senide ilgilendirmez kimseyide yargılamadım neden onu aldın diye zaten alanlar görüyorum dedim.

• Action movie FX tabiki :))

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.