Bildirim
vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (30. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yukarıııı yukarııı upp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
whats app -
-
İngress, kesinlikle 10 numara!
Shazam.
Kaliteli bir program , dışarda bir müzik çalıyor ve bilmiyorsanız ismini , dinletiyorsunuz programa çok kısa sürede tespit ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Temmuz 2014; 21:37:26 >
Takipteyim , yararlı bir konu -
Harika uygulamalar buldum sağolun. -
Cycloramic, iPhone'nuzu (sadece 5 ve 5s diye biliyorum) dik olarak düz bir zemine koyun, telefon kendi titreşiminyle dönerek ponoramik fotoğraf çeksin. Dışardan görenlerin dikkatini çeken bir uygulama.
Sağlam konu takip
CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kamilweb
CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor.
Turkiye icinde gecerlimi hocam
Afterlight
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan58
quote:
CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor.
Geçerli; bulduğu nesleri önce ingilizce arıyor daha sonra Türkçe'ye çeviriyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan58
quote:
Geçerli; bulduğu nesleri önce ingilizce arıyor daha sonra Türkçe'ye çeviriyor.
Telefonu aldığım gibi deniyecem çok merak ettim herşeyi bulabiliyor mu birde bulmacada ki kişileride buluyormuş galiba bi yerde okumuştum ama ? -
Beyler bu action movie fx'i indirdim kullanırken bir süre sonra telefon donuyor kaldırıyorum düzeliyor niye böyle oluyor bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CaNJoHN
Cycloramic, iPhone'nuzu (sadece 5 ve 5s diye biliyorum) dik olarak düz bir zemine koyun, telefon kendi titreşiminyle dönerek ponoramik fotoğraf çeksin. Dışardan görenlerin dikkatini çeken bir uygulama.
Ciddiimsiniz? Program fake değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
quote:
Orijinalden alıntı: CaNJoHN
Ciddiimsiniz? Program fake değil mi?
Sahte olmaması gerek titreşimle dönüyor filan demişlerdi demek ki gerçek telefonu alayım deneyecem :D -
vay bee bende denedim şimdi efsane ötesi bir uygulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X