Şimdi Ara

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
181
Favori
57.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Plague inc.
    Bakteri falan yaratıp dünyaya hastalık yayıyorsun dünyada herkes hasta olup ölüyor bakteirinin nasıl hasta edeceğini nasıl yayılacağını falan ayarlıyorsun
    Biraz canice ama olsun
     vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi?

Bim virüs

bu uygulama kötü amaçlı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakankyhn

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Plague inc.
    Bakteri falan yaratıp dünyaya hastalık yayıyorsun dünyada herkes hasta olup ölüyor bakteirinin nasıl hasta edeceğini nasıl yayılacağını falan ayarlıyorsun
    Biraz canice ama olsun
     vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi?

Bim virüs

bu uygulama kötü amaçlı mı?

Hayır oyunda bakteri, virüs, biyolojik silah gibi şeylerle tüm insanlığı yok etmeye çalışıyorsunuz. Oyun yani virüs yazma programı vs değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıııı yukarııı upp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whats app
  • İngress, kesinlikle 10 numara!

• Shazam.

Kaliteli bir program , dışarda bir müzik çalıyor ve bilmiyorsanız ismini , dinletiyorsunuz programa çok kısa sürede tespit ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Temmuz 2014; 21:37:26 >
  • Takipteyim , yararlı bir konu
  • Harika uygulamalar buldum sağolun.
  • Cycloramic, iPhone'nuzu (sadece 5 ve 5s diye biliyorum) dik olarak düz bir zemine koyun, telefon kendi titreşiminyle dönerek ponoramik fotoğraf çeksin. Dışardan görenlerin dikkatini çeken bir uygulama.

• Sağlam konu takip

• CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilweb

CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor.

Turkiye icinde gecerlimi hocam

• Afterlight

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

quote:

CamFind Bir nesnenin resmini çekiyorsunuz ve internetten ismini ve bulabileceğiniz yerleri çıkartıyor.

Geçerli; bulduğu nesleri önce ingilizce arıyor daha sonra Türkçe'ye çeviriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

quote:

Geçerli; bulduğu nesleri önce ingilizce arıyor daha sonra Türkçe'ye çeviriyor.

Telefonu aldığım gibi deniyecem çok merak ettim herşeyi bulabiliyor mu birde bulmacada ki kişileride buluyormuş galiba bi yerde okumuştum ama ?
  • Beyler bu action movie fx'i indirdim kullanırken bir süre sonra telefon donuyor kaldırıyorum düzeliyor niye böyle oluyor bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNJoHN

Cycloramic, iPhone'nuzu (sadece 5 ve 5s diye biliyorum) dik olarak düz bir zemine koyun, telefon kendi titreşiminyle dönerek ponoramik fotoğraf çeksin. Dışardan görenlerin dikkatini çeken bir uygulama.

Ciddiimsiniz? Program fake değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: CaNJoHN

Cycloramic, iPhone'nuzu (sadece 5 ve 5s diye biliyorum) dik olarak düz bir zemine koyun, telefon kendi titreşiminyle dönerek ponoramik fotoğraf çeksin. Dışardan görenlerin dikkatini çeken bir uygulama.

Ciddiimsiniz? Program fake değil mi?

Sahte olmaması gerek titreşimle dönüyor filan demişlerdi demek ki gerçek telefonu alayım deneyecem :D
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    vay bee bende denedim şimdi efsane ötesi bir uygulama
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.