Şimdi Ara

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
181
Favori
57.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz konuşuyorsunuz o rap olarak çalışıyor sizin söylediklerinizi.Çok eğlenceli vay bey dedirtecek bir program gerçekten.
  • Cok guzel uygulamalar yukledim :)

Paylasimlar icin tesekkurler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Alın size garage band

Adam videonun sonunda elektro gitarı ağlatmış ya helal valla o nasıl solodur..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Alın size garage band

Adam videonun sonunda elektro gitarı ağlatmış ya helal valla o nasıl solodur..

oha ya şaka mı bu :/ bu videoları görüp programı satın alıyorum, bunlar gibi yapamayınca da benden bi b*k olmaz deyip hayata küsüyorum. çok tehlikeli bu videolar çokkk :/

• Android kullanan eski bir arkadaşımda gördüğüm bir program vardı. Programla bir şeyin fotoğrafını çekiyordun o google görsellerde onu karşılaştırıyordu. Adını hatırlayamıyorum onu iPhone için bi bulursanız kendim kullanarak hem vay be hem oh be dicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 24 Ocak 2013; 4:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

bu

Fake

nasıl yaw

Galeriden acmis fotografi mumkun degil baska biri yapiyodur .

O cami kaparken yan resme geçtiği görülüyor zaten

Ayrıca araba da iPhone bağlantısını sağlayacak usb girişi bile yok olsa yatıyor aşağıda sokakta ileri geri götürürdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CYDIA ve gameloft oyunları çünkü her oyununa vaybee bu oyununda çakmasını yapmışlar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

impaktor, sanal darbuka

Abi bu süper bir şey ya denediniz mi bunu ? Android kullanıcısı olarak kısakandım valllahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Android kullanan eski bir arkadaşımda gördüğüm bir program vardı. Programla bir şeyin fotoğrafını çekiyordun o google görsellerde onu karşılaştırıyordu. Adını hatırlayamıyorum onu iPhone için bi bulursanız kendim kullanarak hem vay be hem oh be dicem

Sanırım Google Goggles dan bahsediyorsunuz. App store dan google search ü indirin ve ayarlardan goggles ı açın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

impaktor, sanal darbuka

Abi bu süper bir şey ya denediniz mi bunu ? Android kullanıcısı olarak kısakandım valllahi.

Valla ben kullanıyorum indirimdeyken satın aldım, aynende videoda olduğu gibi. Şimdi bi arkadaşıma gösterdim "Yuh ya teknolojiye bak adamlar neler yapıyo" dedi Ses sistemine bağlayınca iyi verim alınabiliyor. Diğer türlü ortam istediğin kadar sessiz olsun kendi el sesinizden hoparlörden çıkan sesi duyamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

impaktor, sanal darbuka

Valla ben kullanıyorum indirimdeyken satın aldım, aynende videoda olduğu gibi. Şimdi bi arkadaşıma gösterdim "Yuh ya teknolojiye bak adamlar neler yapıyo" dedi Ses sistemine bağlayınca iyi verim alınabiliyor. Diğer türlü ortam istediğin kadar sessiz olsun kendi el sesinizden hoparlörden çıkan sesi duyamıyorsunuz.

Zaten Amfi yapacaktım ben bunla senkronize çalıştırırım valla süper olur. En kısa sürede xperia 'yı satıp iphone 4s almayı planlıyorum

• vay arkadaş ne incelemeler var :)
  • arkadaşlar ios 6.1 yayınlandı hayırlı olsun ben yüklüyorum şimdi
  • GarageBand
  • Google translate

• quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

nedenini bilmiyorum ama ios taki uygulamalar daha özenli ve daha kaliteli oluyor aynı uygulama android te ya kasıyor yada 10 yıl önceki görsel grafiğe sahip oluyor.

Bence ios ta satin alan kitle daha cok oldugu icindir.Ben mesela hep satin alirim.

Appzapp.Buna her zaman sasirdim nasil appstore bu kadar takip edebiliyor nasil herseyden haberdar oluyor.Ucretsiz olanlari fiyati düşenleri guncelleme gelenleri hepsini turkce arayuz ile kolayca bakip ogrenebiliyorsunuz.Vay be

Satın alan kitlenin çok olmasıyla alakası yok. İOS farkı bu. Stabillik ve kalite farkı.

evet ayrıca yıllar yıllar öncede apple aynıydı (macitosh larla)

ondan hep stabil ve kaliteli çalışırdı programlar hala da öyledir.

iphone geçtikten sonra anladım ki
    android bir işkenceymiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

Orc. Vengeance. Çok guzel bir oyun duzgun bir bilgisayarim olmadigi icin Diablo 3 u oynayamadim.Bu oyun sayesinde cidden benzerligi yakaladim

aldım başından kalkamıyorum oyunun teşekkürler
  • Myscript calculator yukleyin, ben boyle birsey gormedim....

• İtranslate.
    İstediginiz cumleyi sesli söyluyorsunuz, o da size istediginiz dilde sesli ve yazili ceviri yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 30 Ocak 2013; 23:42:02 >
  • Sleep Time:
    Evde tek başına uyuyan ve sabahları yorgun argın uyananlar için süper bir uygulama. Uygulamayı açıp uyanmak istediğiniz saati ayarlıyorsunuz ve ters çevirip yatağınızın başına koyuyorsunuz. Program sizin bütün gece analizinizi yapıyor ve uyanmak istediğiniz saate yarım saat kala devreye girip yarım saat içinde uykunuzun en hafif olduğu ve uyanmaya en uygun olduğunuz zamanda güzel bir okyanus veya kuş sesleriyle sizi uyandırıyor. Ayrıca bütün gecenin analizini gün gün görebiliyorsunuz. Hangi saatte çok derin uyumuşsunuz hangi saatte uyanmışsınız veya hangi saatte uykunuz hafiflemiş vs..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.