Şimdi Ara

Vayne en useless adc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vayne oynamaya çalıştın,beceremedin.Sonrada buraya gelip konu açtın.Oynamasını bilen Vayne ile akıyor.
  • Sen ciddimisin ya.vayne ile 100 den fazla maçım var.en sevdiğim adclerden biri.sadece vayne op vayne nerf yemeli diyen bronzlara karşı açtım bu konuyu.daha öncede belirttim bu durumu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peqer qq

O w skili olduğu sürece çok güçlü oyunda herseyin bi ct si var ama vayne in w sunun ct si yok

dravenin tek q suna bakar xd
  • Katiliyorum Vayne oynamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: peqer qq

O w skili olduğu sürece çok güçlü oyunda herseyin bi ct si var ama vayne in w sunun ct si yok

Aynen yaw 6 tane warmog çıkıyorum 3 kere vuruyo ölüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serveri tam bir saçmalık kalista,kogmaw,sivir(winrate'i en yüksek) bu kadar güçlüyken hala vayne banlarlar burdada qq konusu açarlar
    EU LCS summer: BANPICK Rate Kalista %85 , Vayne %7 / Win Rate Kalista %71 , Vayne %30
    LPl summer:BANPICK Kalista %100(güçsüz çar), Vayne %34(güçlü çar) / Win Rate Kalista %70 , Vayne %59

vayne banlamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 19 Ağustos 2015; 20:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyamigochesabata

nedir hocam o anlatırsam öğrenmiş olurum.

Takima mid yada top lulu alirsin sup olarak nami yada janna (janna daha iyi olur) adcye surekli shield can ve hareket hizi basinca adc olarakta jinx twitch vayne gibi hypercarry ise surekli kosarak hem hypercarry oldugundan hizli hasar cikarip hemde olumsuz oluyor yakalayamiyor rakip yakalasada hasar veremiyor

• ... dedi bronzilincır
  • vaynede oynanabilir tek birşey yeter.oda saldırı hızıyla desteklenmiş bir w.işte op veya değil bu onu güçlü kılıyor.zırh delmeyle çıkılınca iyi iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 19 Ağustos 2015; 22:34:25 >
  • ping ward
  • gcn gene kalistaya wukongla 4 kilim vardi 21 killi 1700hp kalistaya sadce ultiyle 1400 vurdum teq attm eheheh ama voyneye yapnca bnu ittirip ksti hksizlik değil mi? coq op nrf ltfn riot? yda boswerin tkimama gelio feedliolar milli heroms OFff yha wayne almayın takımımıa fidliosnz.!! aglicam yha qqqqqq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 19 Ağustos 2015; 21:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

Tr serveri tam bir saçmalık kalista,kogmaw,sivir(winrate'i en yüksek) bu kadar güçlüyken hala vayne banlarlar burdada qq konusu açarlar
    EU LCS summer: BANPICK Rate Kalista %85 , Vayne %7 / Win Rate Kalista %71 , Vayne %30
    LPl summer:BANPICK Kalista %100(güçsüz çar), Vayne %34(güçlü çar) / Win Rate Kalista %70 , Vayne %59

vayne banlamaya devam

eu lcsde kalista winrate %61
    http://lol.esportspedia.com/wiki/Riot_League_Championship_Series/Europe/2015_Season/Summer_Season/Statistics

kalista alınca genelde turnuvalarda mide lulu supa janna falan alıp çok pis peelliyorlar rekkles 6 oyun 6 win eulcsde büyük nerf gelirse soloqda düşer baya. fazla vurmussun kalistaya yazında bence. :D ikisine de nerfe gerek yok. kalistaya atacaklarsa da küçük atsınlar bari :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 19 Ağustos 2015; 22:04:24 >

• quote:

Tr serveri tam bir saçmalık kalista,kogmaw,sivir(winrate'i en yüksek) bu kadar güçlüyken hala vayne banlarlar burdada qq konusu açarlar

vayne banlamaya devam

Soloq oynuyoruz ama sen takımların istatistiklerini veriyosun bu mantıklı değil bence. Kogmawı ilk 25dkda oynamak tam bir işkence trinity bork buildi yaptığın için o kadar vuramıyorsun ve soloqda neredeyse maçların %80i 35 dakikada bitiyor. Kogmaw maksimum 4 itemla olur zaten o dakikada. Sivirin skillseti takım maçları için yapılmış resmen o ultisi çok iyi bi engage mekaniği. Trde belli bir yerin altında engage için çok kullanılmıyor o ulti. Oynayana hakkını verecek bi şamp iyi durumda şu an. Kalistaya bişi diyemicem ben mantıklı yorum yapacağımı sanmıyorum.

Soloq win rateleri de neredeyse aynı bahsettiğin şampiyonların

• Vayne'in E si ile ilgili sorum var hani bu rakibin asagidaki duvarinda bir tane rakibin icinden gecebildigi duvar varya orda rakibe e atsak o duvara doğru rskip stun yer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Vayne'in E si ile ilgili sorum var hani bu rakibin asagidaki duvarinda bir tane rakibin icinden gecebildigi duvar varya orda rakibe e atsak o duvara doğru rskip stun yer mi?

Bizim kapıysa yer, onların kapıysa yemez içinden geçer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Vayne'in E si ile ilgili sorum var hani bu rakibin asagidaki duvarinda bir tane rakibin icinden gecebildigi duvar varya orda rakibe e atsak o duvara doğru rskip stun yer mi?

Bizim kapıysa yer, onların kapıysa yemez içinden geçer diye düşünüyorum.

Bende oyle dusundum cunku mantıken icinden gecilebilen bi birim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

quote:

vayne banlamaya devam

Soloq oynuyoruz ama sen takımların istatistiklerini veriyosun bu mantıklı değil bence. Kogmawı ilk 25dkda oynamak tam bir işkence trinity bork buildi yaptığın için o kadar vuramıyorsun ve soloqda neredeyse maçların %80i 35 dakikada bitiyor. Kogmaw maksimum 4 itemla olur zaten o dakikada. Sivirin skillseti takım maçları için yapılmış resmen o ultisi çok iyi bi engage mekaniği. Trde belli bir yerin altında engage için çok kullanılmıyor o ulti. Oynayana hakkını verecek bi şamp iyi durumda şu an. Kalistaya bişi diyemicem ben mantıklı yorum yapacağımı sanmıyorum.

Soloq win rateleri de neredeyse aynı bahsettiğin şampiyonların

Sivirin soloq win rate'i en yüksek zaten elonu bilmiyorumda west d3de kogmaw her türlü vuruyor triden sonra zaten amacın 15dk da 15 kill almak değil tflarda iyi pozisyon alip yuksek hasar çıkartmak ki bunuda kogmaw iyi başarıyor ve bu yüzdende imp yari finalde 2 kere kogmawla taşıdı vaynede güçlü ama en güçlu hypercarry kogmaw bu yüzden impe çeyrek finallerde kogmaw banlandı vayne yerine şuan için bana göre ve turnuvalarda gördüğümüz üzere kalista/kogmaw>vayne

• quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

vayne banlamaya devam

eu lcsde kalista winrate %61
    http://lol.esportspedia.com/wiki/Riot_League_Championship_Series/Europe/2015_Season/Summer_Season/Statistics

kalista alınca genelde turnuvalarda mide lulu supa janna falan alıp çok pis peelliyorlar rekkles 6 oyun 6 win eulcsde büyük nerf gelirse soloqda düşer baya. fazla vurmussun kalistaya yazında bence. :D ikisine de nerfe gerek yok. kalistaya atacaklarsa da küçük atsınlar bari :D

Nerflenecek bir hero varsa kalista fakat o pasifine kadar nerf yedi artık yemez diye düşünüyorum vayne early buff late nerflenip dengelenebilir yoksa direk çöpleşir

• Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazmıştım da neyse öyle diyosan öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

Uzun uzun yazmıştım da neyse öyle diyosan öyledir

Bişey dediğim yok soloq ve turnuva istatistikleri yeterli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.