Şimdi Ara

vayne hakkında bir sorum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar sorum ultimate hakkında. vayne ulti açtığında range mesafesi (vuruş mesefasi) ulti suresi boyunca artar mı, artmaz mı ?
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Edit: bi tartışma yaşandı bu konu hakkında. ben artar derken arkadaş artmaz dedi. araştırdık, oyundan lolrehberden mobafire dan artar diye bir bilgi bulamadık. ama bazı forumlarda artar diye yazılan yazılar var. şayet kaynak yok. Bana bunu doğrulayabilicek biri varsa eğer, kendisine sonsuz iyi dileklerimi ve teşekkürlerimi sunarım^^:)
    Not: biliniyor ki oyunda utliler hakkında veya başka skiller hakkında herbilgi verilmiyor. belkide bunu yazmadılar.

• editlemeden edit yazmış

soruna gelirsek hayır artmıyor konu kilit
  • hayir artmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artmıyor diye biliyorum
  • Skillerde gereken her bilgi veriliyor sadece çok detaylar yazmaz. Vayne ulti açınca AD'si artar range'i değil.

Twitch ulti açarsa hem range'i hemde AD'si artar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damage'in ve MS'n artıyor.
  • http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Vayne/Ability_Details

Görüleceği gibi artmıyor ama animasyonu değiştiği için sana öyle gelmiştir. Böyle soruların olursa lolwiki'den bakabilirsin çok ilginç bilgiler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet ama oynanışta daha uzağa atıyor gibi değil mi ? tabi ki bunu ıspatlıyamam ama öyle gibi geldi bana. herneyse
    @lol game, durmadan konu acan bırı degılım. oyuzden aklıma sonradan geldi o edıt dedıgım yer. bı de ayrı tutmak ıstemıstım oylece yazdım takılma bence
  • range artmaz
  • Range değil Night hunter pasifi üç katına çıktığı için sana öyle gelmiştir.Mov speed ve AD artıyor.
  • ulti range i twitchte var vayne de yok arkadaslar aciklamis zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 4 Mart 2013; 18:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben var diye biliyorum ama emin değilim ulti açınca sankı artıyor gibi q dan da olablir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

evet ama oynanışta daha uzağa atıyor gibi değil mi ? tabi ki bunu ıspatlıyamam ama öyle gibi geldi bana. herneyse
    @lol game, durmadan konu acan bırı degılım. oyuzden aklıma sonradan geldi o edıt dedıgım yer. bı de ayrı tutmak ıstemıstım oylece yazdım takılma bence

Animasyon olarak biraz artış olabilir belki denemek lazım. Bir ara deneyip yazarım (Not: Yarım Teemo boyu uzama olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

evet ama oynanışta daha uzağa atıyor gibi değil mi ? tabi ki bunu ıspatlıyamam ama öyle gibi geldi bana. herneyse

Animasyon olarak biraz artış olabilir belki denemek lazım. Bir ara deneyip yazarım (Not: Yarım Teemo boyu uzama olabilir)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.