Şimdi Ara

Vayne hk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

400 ad caitlyn ile vaynei menzilime sokmadan keserim :)

Vayne eskiden beri boyleydi, oyun sonu boylede olucak.
    Erken oyununa ve ulti hareket hizina ayar cekmeleri lazim iki duz vurus takla duz vurus koridor asamasinda cok can yakiyor.

Gorunmez oluyo demissin, cozum arayici mercek yada pink ward

sen 400 ad kas ben atack speed ile seni paramparça ederim. menziilini sokmadan nasıl kesiyorsun ? sen ulti atana ben seni keserim.

18. seviyede oyunun en hızlı atack speedi vayne ve kennendedir. Cait çöpdür noob herosudur. Vaynenin hiçde ct deildir. Vayne counter Quinn dir.

Low elo vayne kardeş quin nereye kantırlıyor o mantığa göre blınd yemezsen oda kantırlamaz ozaman teorik olarak bunlar counter sayılıyor çünkü cait vayne'in kıss menzilini cezalandırıyor late gamede 1vs1de alabilecek adc yok vayne'i tabi aşırı ezilip dravendan 2 balta yemezse

Dravenin tek şansı var e tuturup q aa yapmak eğer crit girerse tek yer girmezse vaynenin r-q-aa-q-aa-e tek atar.

İste o draven lanede ezip latede o vayne kendini duvarana çakana kadar 1 2 atakda öldüremezse onunda şansı yok vayne'in taklası sayesinde her adcye üstünlüğü var jinx menzili ile kitelamak istese vaynede ms steroid var

Sence mıhlamasına gerek varmı zaten 3.vuruşta tek atmama gibi bir şansı yok botrk pasif ve 3 vuruş true damage . Aa yapıp atak sıfırlayıp aa yapıp e ile patlatarak tek atar vayne. Ha draven ne yapar gördüğü yerde e atar q lu aa yı gönderir gerisi Dravenin critine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 13 Ekim 2015; 23:34:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Böyle zaten olay. Tüm herolar nerflenir en sona güçlü kalır , o da nerflenince başa dönersin

katılıyorum. worlds sonrası güzel bir temizlik bekliyorum. bu fiora bu halde oynanmamalı daha fazla. ilk morde diye ağlıyorduk sonra skarner onun yerine geçti. sonra garen darius fiora 3lüsü saçma bir hal almaya başladı. diana hala diğerlerinden daha güçlü. gp yine çok çok iyi. elise bariz olarak jungler 1.si. adcler de birşey beklemiyorum kaldığı gibi devam ama şu saydığım 6-7 heroya bi ayar çekmeleri lazım.

Sence vaynenin 3 vuruşta bi canın %8 ini vurması normalmi veya q ile görünmez olup u ile hayvani ad ve hayvani hareket hızı alması normalmi veya e ile mesafe açıp q ile görünmez şekilde kapatması normalmi?
    -400 ad li caiti 200 ad li vaynenin alması normalmi?

bu kafayla bütün herolar op. mesele zaten o özellikleri kullanabilmekte. tr bu kafadaki insanlarla dolu. oyunculuğun iyiyse heroyu coşturursun yoksa feedlersin. şunu diyebilirim sadece. iyi bilen vayne karşısında duracak adc yoktur eyvallah da iyi bilen kişiler bi elin parmaklarını geçmez. vayne kadar picklenip de win rate karşılığını vermeyen hero yoktur. herkes oynadığını sanar ama oynayabilen yoktur.

fazla konuşmaya gerek yok şu attığım videoyu seyret. bir daha vayne oynayacağını zannetmem. ben de bunu gördükten sonra benden adc olmaz dedim. bunu görünce vayne op diyebilirsin de bu hareketleri yapacaksan heronun sınırlarını aşmışın demektir. sabaha kadar izlerim şu hareketleri.

dediklerine katılıyorum. adamlar her ezildiğine nerf diyor master nerf annie nerf vayne nef şu nerf bu nerf. vayne oynamak kolay mı oyunun en kırılgan herolarından biri (şampiyonada bunun için almıyorlar.) oyun sonu full build draven ve vayne en iyileridir. ikisinide oynamak beceri gerektirir. cait counter diyorlar doğrudur ilk lane aşamasında ezebilirim ancak vayne caitin ultisini dodgeleyebilir.

eğer sizin suikastçı herolarınız vayneyi kesemiyorsa siz zaten ölmüşsünüz demektir. vayne alırlarlarsa kendimden biliyorum fizz alın. zed ultisinide dodgeyelen r-q combosuda vardır.

Cahil kardeş turnuvada vayne oynanmamasının sebebinin kırılganlığıyla bir alakası yok çok rahat laneswap ve vayne üzerine kurulabilecek herolar var ancak şampiyonada cc,aoe ve dps takımları kuruluyor bu yüzden vayne almak varken jinx lulu alınıp 700 rangeden paramparca ediyorlar eğer vayne alsalar karşı jinx takımı parçalarken o vayne ya önündekini kesmekle uğraşacak yada o dar menzili yüzünden pozisyonda sıkıntı çekecek bu diğer turnuvalardada görülmüş bir şey.Rekkles kennen oynadığında ise bahsetmişti cc'ye çok ihtiyaçları olduğunu bu yüzden kennen aldıgını
    Ayrıca worlde en çok picklenen 3 hero
    Tristana:Kule canavarı,mid ve late gamede hasarı ve menzili çok yüksek.Safe menzilden hasar çıkadabiliyor
    Kalista:Oyunun her safhasında etkili.Drake,baron ve azda olsa harita kontrolünde etkili.Runaan ve mızrakları sayesinde gene tflarda 1den fazla rakibe hasar verebiliyor ayrıca kite yeteneği sayesinde focuslanılmasıda zorlaşıyor
    Jinx:Roketleri sayesinde yüksek menzilli aoe hasarı var lulu ile beraber oldumu sanki bir kaçış skili varmışçasına oluyor fightlardan önce çok yüksek miktarda dürtebiliyor buda drake baron savaşlarında çok etkili olmasını sağlıyor.Ayrıca aoe ultisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skillseti op bir sampiyon nerf yese de oynayan oynar bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

400 ad caitlyn ile vaynei menzilime sokmadan keserim :)

Vayne eskiden beri boyleydi, oyun sonu boylede olucak.
    Erken oyununa ve ulti hareket hizina ayar cekmeleri lazim iki duz vurus takla duz vurus koridor asamasinda cok can yakiyor.

Gorunmez oluyo demissin, cozum arayici mercek yada pink ward

sen 400 ad kas ben atack speed ile seni paramparça ederim. menziilini sokmadan nasıl kesiyorsun ? sen ulti atana ben seni keserim.

18. seviyede oyunun en hızlı atack speedi vayne ve kennendedir. Cait çöpdür noob herosudur. Vaynenin hiçde ct deildir. Vayne counter Quinn dir.

Low elo vayne kardeş quin nereye kantırlıyor o mantığa göre blınd yemezsen oda kantırlamaz ozaman teorik olarak bunlar counter sayılıyor çünkü cait vayne'in kıss menzilini cezalandırıyor late gamede 1vs1de alabilecek adc yok vayne'i tabi aşırı ezilip dravendan 2 balta yemezse

Dravenin tek şansı var e tuturup q aa yapmak eğer crit girerse tek yer girmezse vaynenin r-q-aa-q-aa-e tek atar.

İste o draven lanede ezip latede o vayne kendini duvarana çakana kadar 1 2 atakda öldüremezse onunda şansı yok vayne'in taklası sayesinde her adcye üstünlüğü var jinx menzili ile kitelamak istese vaynede ms steroid var

Sence mıhlamasına gerek varmı zaten 3.vuruşta tek atmama gibi bir şansı yok botrk pasif ve 3 vuruş true damage . Aa yapıp atak sıfırlayıp aa yapıp e ile patlatarak tek atar vayne. Ha draven ne yapar gördüğü yerde e atar q lu aa yı gönderir gerisi Dravenin critine bağlı.

Mıhlamazsa belli olmuyor işte btsi olduğu için ayrıca shield ve baltası sayesinde hayvani lifestealı olacak burda ikisinin itemları falands önemli neyse bu böylr uzar gider iyi geceler

• Insanlari ligiyle ezikleyecek kadar seviyesiz bir insansin, orda takim arkadaslarini var sayarak konusmadim zaten. Okumadan yorum yapacak kadar suurunu kaybetmissin yazik.

Dps vaynei yuksek adye sahip her adc alir, aksini iddia eden oyunu silsin

Ayrica bu kadar yakindigina gore vayne ile dereceli oyununda kelimenin tam anlamiyla sidik yaristirip oyunu satmissin sanirim, cok op oldugunu dusunuyosan banlasaydin

• Vayne oynamak cidden zor. Iyi bilen adama saygi duyarim. Tamamen el becerisi ve hiz gerektiriyor. Yetenegin varsa oynarsin yoksa rezil eder adami. Gosu falan malum. Izleyip izleyip feedliyorlar. Benim adcye yetenegim yok. Alirim jinx pat pat vurmaya calisirim. Ama iyi bilen vayne her zaman tasir. Cok ustalik gerektiriyor. Oynayana saygi duyarim.

• quote:

Insanlari ligiyle ezikleyecek kadar seviyesiz bir insansin, orda takim arkadaslarini var sayarak konusmadim zaten. Okumadan yorum yapacak kadar suurunu kaybetmissin yazik.

Dps vaynei yuksek adye sahip her adc alir, aksini iddia eden oyunu silsin

Ayrica bu kadar yakindigina gore vayne ile dereceli oyununda kelimenin tam anlamiyla sidik yaristirip oyunu satmissin sanirim, cok op oldugunu dusunuyosan banlasaydin

Ok

• Sen oyunu birakmisdin guya xd birakmasanda banane amac post xd

• Evet Vayne duvara çakıp stunlarsa Drayı alabilir yoksa zor ama Vayne'in Dradan ya da Kog mawdan zor oynandığı kısmına katılmıyorum.En azından bunlar kadar pratik gerektirmiyor.Bu 2 adc ile mantıklı oynamazsan her türlü Vayne ile zorlandığından daha fazla zorlanırsın ki Trde Drayı oynayabilen neredeyse yok ama Vayne'i ise çok fazla.Bunun nedeni az bir şey Vayne öğrenip kendilerini iyi Vayne oyuncusu sanmaları.Doğru değil ama Vayne bence Dradan zor şampiyon değil.Ayrıca bu şampiyonlardan daha iyi kaçış mekaniğine sahip.Bu yüzden nerf gelmesi mantıklı.Zaten hypercarry olan bir adc en azından kaçış skilline sahip olmamalı.Bu yüzden zaten bazı arkadaşlar eleştirmiş.Mesela Kog maw,Jinx gibi hypercarryler kaçış skilline sahip değil ya da Tristana görünmezliğe sahip değil.Her adcnin bir zayıflığı varken Vayne'de yok bu yüzden haklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Draven dışında latede Vayne'i 1v1de alabilecek adc bilmiyorum.Varsa söyleyin.

Görünmezlikle gelen tiviç vayne'i ne olduğunu anlamadan alır. Tristana ve quinn de alabilir oyun sonu 1v1de. Herşey 1 pembe toteme gelen kritiğe bakar ki oyun sonu %90 kritik oluyor zaten 2 hayalet dansçı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Sen oyunu birakmisdin guya xd birakmasanda banane amac post xd

Geri başladım diye konu açtım. Başlar başlamazda 7 gün ban yedim hatda.Ama sananeki bundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Draven dışında latede Vayne'i 1v1de alabilecek adc bilmiyorum.Varsa söyleyin.

Görünmezlikle gelen tiviç vayne'i ne olduğunu anlamadan alır. Tristana ve quinn de alabilir oyun sonu 1v1de. Herşey 1 pembe toteme gelen kritiğe bakar ki oyun sonu %90 kritik oluyor zaten 2 hayalet dansçı ile

Bu Vayne'in rakibiyle arasındaki mesafeye bakar.Kesin alır diyemem.Alabilir diyelim.Ama zaten tartıştığımız konu Vayne'in kiti bakımından zayıf yönü olmaması.1v1 konusunu biraz ekstra katmışlar olaya ama Vayne'de zayıf yön yok cidden.Sorunun base adsinde olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 14 Ekim 2015; 0:58:46 >

• Vayne çocuk herosudur. Ne zaman ilk pickten vayne kitleyen görsem hep feedliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Vayne çocuk herosudur. Ne zaman ilk pickten vayne kitleyen görsem hep feedliyor.

Aynen qnq. Xd.

• Vayne en kırılgan sampiyondur rakip takımda talon veya diana gibi şampiyonlar varsa o vayne hiçbir halt yapamaz istediği kadar as olsun worlds'te alınmamasının bir sebebi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne ct lemeyi bilmeyip ağlayan velet low max. gold elo oyuncusu olduğun çok belli.
  • Bence vayne op değil. Karşısında oynayan insanlar pembe ward alışkanlığına sahip olmadığından op gibi görünüyor . Bu sadece bronzda değil,cilingirde de böyle.

+ Tamam late de çok hayvani olabilir ama q ile sağ sol yaparken sup korumasından mahrum kalıyor. Üzerine atlayacak bir asas banshe veya qss falan alsa vayne i yaşatmaz.

+ Vayne in bütün hasarı düz vuruş üzerine. Bu bile başlı başına bir zayıf nokta. Çivili,donmuş yürek, randuin gibi itemler ile çok kolay bir şekilde counterlanır.

vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

vayne ct lemeyi bilmeyip ağlayan velet low max. gold elo oyuncusu olduğun çok belli.

Diamondum, yaşa profilden bakabilirsin. Dahada muhattap olmam seninle.

• Draven oyun sonu en güçlü? caitin gücü skillerine bakıyor? Bu 2 cümleyi bana ve bu forumun güzide insanlarına açıklarmısın??

• Vayne instaban iyi bir tercih,en azından şimdilik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.