Şimdi Ara

Vayne hk (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

evet beyler neden Ağlıyorsunuz ? Vayne > Lol all champ.

#Çare #Rengar #Braceyourselves #Ünlemibeklerken #Sonsözlerim #2100Q #ölümözeti #Görünmezyırtıcı #Ağlamacarrymain

Banlıyolar onu knk başka bir çar söyle.

Rammus denesene bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

evet beyler neden Ağlıyorsunuz ? Vayne > Lol all champ.

#Çare #Rengar #Braceyourselves #Ünlemibeklerken #Sonsözlerim #2100Q #ölümözeti #Görünmezyırtıcı #Ağlamacarrymain

Banlıyolar onu knk başka bir çar söyle.

Rammus denesene bi.

Ultisi kulelerede vururmu sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem de ne biçim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Böyle zaten olay. Tüm herolar nerflenir en sona güçlü kalır , o da nerflenince başa dönersin

katılıyorum. worlds sonrası güzel bir temizlik bekliyorum. bu fiora bu halde oynanmamalı daha fazla. ilk morde diye ağlıyorduk sonra skarner onun yerine geçti. sonra garen darius fiora 3lüsü saçma bir hal almaya başladı. diana hala diğerlerinden daha güçlü. gp yine çok çok iyi. elise bariz olarak jungler 1.si. adcler de birşey beklemiyorum kaldığı gibi devam ama şu saydığım 6-7 heroya bi ayar çekmeleri lazım.

tamam kardeşim ne oynuyorsun onu söle ? o hariç bütün herolar nerf yesin alla alla

Vayne oynamayı bildiğini sanan tayfa hg .

• quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Böyle zaten olay. Tüm herolar nerflenir en sona güçlü kalır , o da nerflenince başa dönersin

katılıyorum. worlds sonrası güzel bir temizlik bekliyorum. bu fiora bu halde oynanmamalı daha fazla. ilk morde diye ağlıyorduk sonra skarner onun yerine geçti. sonra garen darius fiora 3lüsü saçma bir hal almaya başladı. diana hala diğerlerinden daha güçlü. gp yine çok çok iyi. elise bariz olarak jungler 1.si. adcler de birşey beklemiyorum kaldığı gibi devam ama şu saydığım 6-7 heroya bi ayar çekmeleri lazım.

tamam kardeşim ne oynuyorsun onu söle ? o hariç bütün herolar nerf yesin alla alla

Vayne oynamayı bildiğini sanan tayfa hg .

Vayne puroyum soruları alayım .

• Beyler , aslında vayne düşük ad sahibi , aşırı saldırı h8zı ile w yeteneği sayesinde tank eriten bi şampiyon olması gerekirken . şu anki vayne ultisi ile 6 levelde + 50 ad alıyor. Ve en kötü ihtimal ulti boyunca 6 aa yapsa fazladan 300 hasar demek ve buda o seviye bi adc'nin neredeyse yarı canı yapıyor. El insaf. Late de ulti açınca 400 ad oluyor neredeyse. Nerede az adli hyper carry mantıgı o zaman . kritikle 1000 gömcüren bi karaktere bu kadar gerçek hasar çok bence . normal ad kısmı da abartılı şuan ultiden 80 ad almamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Beyler , aslında vayne düşük ad sahibi , aşırı saldırı h8zı ile w yeteneği sayesinde tank eriten bi şampiyon olması gerekirken . şu anki vayne ultisi ile 6 levelde + 50 ad alıyor. Ve en kötü ihtimal ulti boyunca 6 aa yapsa fazladan 300 hasar demek ve buda o seviye bi adc'nin neredeyse yarı canı yapıyor. El insaf. Late de ulti açınca 400 ad oluyor neredeyse. Nerede az adli hyper carry mantıgı o zaman . kritikle 1000 gömcüren bi karaktere bu kadar gerçek hasar çok bence . normal ad kısmı da abartılı şuan ultiden 80 ad almamalı

Dalga gecer gibi baslangic adsi 3 azaltiliyor . Allah belani versin riot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangarok -- 18 Ekim 2015; 22:27:21 >
  • Çare Rengar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.