Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb elimde başlıktaki belirttiğim gibi lenovo x3 lite var telefon u kullanmadan bi açtım baktım yarı Türkçe yarı ingilizce rom vardı bende en son romunu indirdim kurdum sp flash tool üzerinden telefon süper oldu lakin üzerindeki imei silinmiş telefon şimdi hattı görüyor ama internet i gelmiyor yapacak arkadaşlara iyi fiyat a veriyorum ben pek anlamıyorum keşke de hiç atmayıp öyle kullansaydim telefon fiyatına göre çok iyi sesi ve batarya süresi için bile tercih edilebilir kutusu hariç herseyi mevcut kılıf ve kırılmaz cam üzerinde telefon sıfır dır yalnızca dediğim kadar kullandım çektiğini görmeniz için resime bakınız
     VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT
     VAZGECILDI. SATILIK LENOVO VIBE X3 LIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrince -- 19 Ağustos 2016; 22:06:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Apn ayarlarını el ile girdin mi dostum.

• Bu cihaz lenovo a7010 degil mi?

• Apn ayarları var gözüküyor sorunu imei atılmalı okadar a7010 evet buradaki ismi

• Imei silinmisse sebeke gelmemesi lazim kardes.*#06# yapinca bos mu çıkıyor

• Aynen boş abi nasıl oluyorsa şebeke var internet durumu müsait olan bilen uğraşacak olan birisi yapabilir benim işlerim yoğun vaktim olmuyor bide fazla anlamıyorum abi bu şekilde verecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.