Şimdi Ara

Vb2010 ve Mysql sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kod yazmada yeni sayılırım. Mysql'yi de yeni yeni keşfettim.
    Visual basic'te yaptığım proğramda ücretsiz bir sitede kurulu olan mysql database'ine bağlanmaya çalışıyorum. Fakat bir çok kod denememe rağmen bağlanmayı başaramadım. Localhost'ta kurduğum mysql ile bağlanıyorum ama sitelerdeki mysql databaselerine bağlanmakta sıkıntı yaşıyorum.

Imports MySql.Data.MySqlClient
    Private Sub OK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
    Dim conn As MySqlConnection
    conn = New MySqlConnection()
    conn.ConnectionString = "server=sql100.byethost8.com; user id=b8_12588354; password=test; database=b8_12588354_database"

localhost'ta bu şeklinde çalıştırıyorum bağlantı kuruluyor ama başka sitedeki mysql'ye bağlanmaya çalıştığımda database ile iletişim sağlayamıyorum. Portlarla bir alakası var mı acaba?

• Siz cevap yazmayın daha sorunumu çözdüm ve mükemmel bir program yaptım. Moderatörler konumu kapatabilir, çöpe atabilirler. Artık mühim değil kimsenin cevap veresi yokmuş 3 gündür uğraşıyorum deneme yanılma yoluyla başardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonix

Siz cevap yazmayın daha sorunumu çözdüm ve mükemmel bir program yaptım. Moderatörler konumu kapatabilir, çöpe atabilirler. Artık mühim değil kimsenin cevap veresi yokmuş 3 gündür uğraşıyorum deneme yanılma yoluyla başardım.

ne yaptın merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonix

Siz cevap yazmayın daha sorunumu çözdüm ve mükemmel bir program yaptım. Moderatörler konumu kapatabilir, çöpe atabilirler. Artık mühim değil kimsenin cevap veresi yokmuş 3 gündür uğraşıyorum deneme yanılma yoluyla başardım.

Sakin ol şampiyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.