Şimdi Ara

vdls2 çekimi iyi modem tavsiyesi 400tl civarı bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vdsl2 50mbps internet kullanıyorum, şuandaki modemim evin bir köşesinde ve başka yere taşıma imkanım yok... evimin diğer ucunda hiç iyi çekmiyor, bütçem 400 civarı bana çekim ve hızı iyi taşıyabilecek modem önerebilir misiniz?

şimdiden teşekkürler, bütçe sıkıntısı yok, 400 aşılabilir yeterki verim alayım...

• Cekim sorunu var ise en iyisi modem yerine uygun fiyatli bir ap olmasi daha iyi olur aslinda. Ancak wifi konumlandirmasi onemli bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem+repeater veya powerline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ios cihaziniz varsa Asus Dsl-N17u almayin. asus müşteri hizmetlerini aradim dünyadan haberleri yok. mail attim cevap gelmedi. tp link vr2600 almayi düşüyorum oda 1 hafta önce 730 tl ydi 864 tl olmuş. Bende şahsen suan kararsiz kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

eğer ios cihaziniz varsa Asus Dsl-N17u almayin. asus müşteri hizmetlerini aradim dünyadan haberleri yok. mail attim cevap gelmedi. tp link vr2600 almayi düşüyorum oda 1 hafta önce 730 tl ydi 864 tl olmuş. Bende şahsen suan kararsiz kaldım.

Ne gibi bir sorun yaşadınız ios la ilgili ?
  • Marka seçimi yapacaksan Tp-link al bence, TP-Link TD-W9970 vdsl2/adsl2 Firewall mevcut.
  • sniper0006 S kullanıcısına yanıt
    internet bi gidip bi geliyor. modemin konusunda ayrintili anlattim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Cekim sorunu var ise en iyisi modem yerine uygun fiyatli bir ap olmasi daha iyi olur aslinda. Ancak wifi konumlandirmasi onemli bir konu.

vdls2 çekimi iyi modem tavsiyesi 400tl civarı bütçe

şu repeateri yaklaşık 12 metre öteye takıyorum ama ona bile iyi sinyal gelmiyor... modem konumlandırması demişsiniz, biraz açar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

eğer ios cihaziniz varsa Asus Dsl-N17u almayin. asus müşteri hizmetlerini aradim dünyadan haberleri yok. mail attim cevap gelmedi. tp link vr2600 almayi düşüyorum oda 1 hafta önce 730 tl ydi 864 tl olmuş. Bende şahsen suan kararsiz kaldım.

tp link vr2600 benim de dikkatimi çekti ama çok pahalı, yani bir modeme de 850tl verilmez, enazından 500 olsa düşünülür... çok pahalı
  • gunesh666 kullanıcısına yanıt
    Wifi alıp wifi dağıtmak yerine (repater) kablolu alıp kablosuz dağıtmak(access point) kullanımı daha uygun olacağını söylemiştim esasen. Konumlandırmadan kasıt, modemi ucra bir köşeye ya da dip bir noktaya koymak yerine dağıtım yapılacak alanın merkezine ya da en azından orta kısımlara yakın bir noktaya koymak daha iyi olur düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.