Bildirim
VDSL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Soldan 2. laptop da adsız.jpeg ben aldım o ss yi onuda koyabilirsin -
maşallah tüm forum vdsl deniyo başka bişi yokmu kardeşim orda ben şimdi haberlerde gördüm millet cs ile half-life yapıyodu sizin ne işiniz var orda öğrendik vdslin sanıl büyük bir icat olduğunu -
Tamam anladık.Adsl çıkardılar ondan sonra Bdsl çıkarmaları gerekirken neden Vdsl çıkardılarki.Sırayı neden bozuyorlarki. -
bende şu anda leonidadın yazdığı laptoptan yazıyorum ama arkadaşla tanışamadım :)
sizin için ss koyuyorum 100 mb ı 690KB ile indirdim bir bakın
-
Bakalım ne zaman gelicek ve ne kadara gelicek... -
650 kb
1/5 performans -
Heriflerin tanıtım standında bile 30 megabit VDSL 650k ile dosya indiriyorsa, siz düşünün evine, işyerine alanın durumunu. Allahın dumbass leri.... -
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
bende şu anda leonidadın yazdığı laptoptan yazıyorum ama arkadaşla tanışamadım :)
sizin için ss koyuyorum 100 mb ı 690KB ile indirdim bir bakın
abi sende ordasın demek keşke gelebilsem yav -
30 Mbit , 600Kb -
emule kurun hemen fuar boyunca açık kalsın fuar sonu gider dosyaları alırsınız -
ya şu speed testi bide new york dan yapsanaza
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X