Şimdi Ara

Vdsl 2 Modem Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi Forumlar arkadaslar. Türknetin Vermiş oldugu 100 Mbps hızlı internet için başvuru yaptım.oturtugum bölgeden 75 Mbps hız alabilcegim söylendi, Ama modemim airties rt 206 uyumsuz oldugu için Vdsl2 modem Gerekli. Bütcem Pek yok O yüzden Önerebilceginiz uygun bi modem Varmıdır vdsl2 fiber Destekli ?

airtesi rt 206 yı 4 5 yıl oldu kullanıorum sıkıntısız ama saolsun ttnet 0.5 internet hızıyla dha fazla tahammul edilemicek duruma Getirdi. bu yüzden türkneti önerdiler ve 59 tl de güzel fiyat ona Geçiş yaptım.

Önerilerinizi Bekliorum..

• 210 TL ye Asus DSL N16 modeli var.İyi bir modem.

Birinci el olarak en ucuz bildiğim kadarıyla Tp Link'in de bu modeli var.
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD803594
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Antimason_

210 TL ye Asus DSL N16 modeli var.İyi bir modem.

Birinci el olarak en ucuz bildiğim kadarıyla Tp Link'in de bu modeli var.
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD803594

Yanlışım varsa Düzelt Ama 2.ci hepsi buradan dan koydugun ilandaki Dagıtıcı Die biliorum Dostum ? modem Değil die biliorum yani.

Airtesin bi kaç modelini sölediler Ama biraz fikir sahibi olsam daha iyi bnce :)

• blackerror0005 B kullanıcısına yanıt
    O modem kardeş.Router türkçe karşılığı yönlendirici demek zaten.Modemin işlevi de yönlendirmek zaten.Hatta aynı linkten ürün yorumlarını okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Antimason_ -- 26 Aralık 2016; 11:6:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.