nefret ediyorum bu ttnetten kazık yemeye ama alternatif yok,1Mbit sınırsız 49ytl olurmu yavvv....olurrrrr türkiyede olurrrrrrr........
quote:
Orjinalden alıntı: TİTAN06
nefret ediyorum bu ttnetten kazık yemeye ama alternatif yok,1Mbit sınırsız 49ytl olurmu yavvv....olurrrrr türkiyede olurrrrrrr........
1 mbit 'ler > 2 mbit olur direk, aynı fiyata
Bence tarifelerde bir değişiklik olmıycak sadece vdsl gelicek. Vdsl e geçmeyi düşünüyodum ama upload hızının 1 mbit olduğunu görünce vazgeçtim.
quote:
Orjinalden alıntı: ::cc::
Bence tarifelerde bir değişiklik olmıycak sadece vdsl gelicek. Vdsl e geçmeyi düşünüyodum ama upload hızının 1 mbit olduğunu görünce vazgeçtim.
upload hızını da tepkilerden dolayı değiştirirler ama çok fark edeceğini sanmam, en fazla 2-3 mbit olur
quote:
Orjinalden alıntı: aktifnet
quote:
Orjinalden alıntı: ::cc::
upload hızını da tepkilerden dolayı değiştirirler ama çok fark edeceğini sanmam, en fazla 2-3 mbit olur
16mbit/4mbit ve 32mbit/4mbit olarak değiştirmeliler bence tarifelerini.
4 arkadaş ortak olup bağlıycan aslında 32 mb likden sizce iyi olurmu??aynı aparmanda oturan.
quote:
Orjinalden alıntı: semik@xx
4 arkadaş ortak olup bağlıycan aslında 32 mb likden sizce iyi olurmu??aynı aparmanda oturan.
Upload hızı sorun çıkarabilir. Onun dışında gayet güzel olur, fiyatı da makul olur.
Modemlerin fiyatlari cok pahali, ama ben VDSL2 almayi dusunuyorum. Ancak kablosuz olmali modem, yani Aztech - VDSL2 Wireless VDSL1000EW VDSL2 Wireless 4-Port Residential Gateway 'i istiyorum. Aslinda farketmez markasi modeli, kablosuz olsun yeter. Turk Telekom 12 aylik sozlesmeyle ucretsiz verirse alirim..
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Orjinalden alıntı: TİTAN06
eee anladık VDSL2 sayesinde uçacağızda bunun bize maliyeti ne olacak acaba,aylık maliyeti örneğin sınırsız'da ?
16Mbit = 129 YTL
32Mbit = 169 YTL
29 YTL Bağlantı ücreti var.
VDSL Modemlerde 250 Lira desek.
16Mbit İlk Ay Masrafı : 408 YTL. = Hızlı İnternet
4 gb sınırlı kullanırken bütçe bunu hayatta kaldırmaz
upload'lar çok komik geldi bana.... tt rapide pazar çıkarıyor... torentin önünü kapatıyor
quote:
Orjinalden alıntı: 2metin4
peki sizce vdsl in gelmesiyle adsl fiyatları nasıl olurr ???
Ben bir artış beklemiyorum. Çünkü tahminime göre VDSL2 kullanıcısı çok fazla olmayacak genelde şirketlerin kullanacağını düşünüyorum.
modemleri iyi para valla
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
modemleri iyi para valla
Artık 60 Aylık Taahhütname imzalayana bedavaya verirler modemi.
quote:
Orjinalden alıntı: MdbK
quote:
modemleri iyi para valla
Ben de öyle bir kampanya bekliyorum ama 60 ay değil tabi ki de
Modem fiyatları pek güzelmiş...
şimdi ttnet en dandik modemleri 60 aylık sözleşme yapanlara verir ve ttnetin verdiği modemlerde dandik oluyor genelde. hatta sanırım bazılarında firmware update bile kısıtlanıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
quote:
Orjinalden alıntı: MdbK
quote:
modemleri iyi para valla
Ben de öyle bir kampanya bekliyorum ama 60 ay değil tabi ki de
36 aydan kısa birşey beklemeyin bence. Malum modemlerin fiyatları artınca süreyi de uzatacaklardır..
ADSL Türkiye'ye ilk geldiği zamanlarda da modemler çok pahalıydı. 2002'de aldığım tek portlu ADSL modemime 120 YTL (O günün parasıyla 120.000.000 TL) vermiştim. Şimdi 15 milyona satamam hala çalışır durumda olmasına rağmen. VDSL modemler de 1 sene içinde ucuzlayacak, iyi alternatifleri çıkacaktır. Hem ISP'ler de çeşitli kampanyalar düzenleyeceklerdir ADSL'de ya da Videofon saçmalığında olduğu gibi...
ADSL fiyat tarifelerinde bir değişiklik olsaydı şimdiye kadar reklamı yapılırdı ya da bir hız artışı söz konusu olsaydı.
Kesinlikle çok pahalı kimse almaz kullanmaz.
Nezaman rahata kavuştukki zaten.
Netten oyun oynayamıyorum 1 megabit ile ping 300-500 vs yükselip düşüyor
Hem modem hemde fiyatlar çok yüksek..
Anlayacığımız VDSL2 hizmeti parası bol olanlara sunuluyor.
Yıllardır sömürdükleri üyelere yönelik bir geliştirme yada yenilik değil..