Şimdi Ara

VDSL Genel Konu - VDSL Teknolojisi & VDSL Modemler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Vdsl bugün buraya geldi. Konuştuk bir iki çay içtik, havadan sudan muhabbet ederken sadece gezdiğini öğrendim, şu sıralar turist gibi takılıyomuş. Kimse beni alamaz ben çok pahalıyım, çok özelim gibi laflar etti, ağzına iki tane çaktım bunun arkasına bakmadan kaçtı gitti.

• upload hızı 1mbps olduktan sonra download hızı 100mbps olsa da benim için farketmez. tek taraflı hız mı olur? gece gündüz oturup film indiremeyeceğimize göre (-ki ben hiç film indirmem) 32mbps bence önemsiz. upload hızı 8mbps, download 32mbps olsaydı hemen alırdım.
  • Başvurularıda 1 temmuzda mı alacaklar? acaba bizim bölge vdsl yi destekliyormu...? gibi bu soruların yanıtını bulabileceiğimiz bir yer var mı?
  • ttnetin sitesinde vdsl2 ile ilgili hic bi haber yok, siz bu fiyatlari nerden aldiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

ttnetin sitesinde vdsl2 ile ilgili hic bi haber yok, siz bu fiyatlari nerden aldiniz?

turktelekom.com.tr 'den
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

Başvurularıda 1 temmuzda mı alacaklar? acaba bizim bölge vdsl yi destekliyormu...? gibi bu soruların yanıtını bulabileceiğimiz bir yer var mı?

Muhtemelen öyle olacak, çünkü daha abonelik detayları ne TurkTelekom 'un sitesinde, ne de Reklamlarda çıkmadı.

Telekom müşteri hizmetleri aranabilir ama pek bilgi alınabileceğini sanmam.
  • şimdiki modemler kaldırsa 16mb liğe belki geçerdim
  • Nası saçma iş yapıyorlar anlamadım.
    1 temmuzda hizmet başlanacak diyorlar, daha kimsenin hiç birşeyden haberi yok.
    ortada modem bile yok doğru düzgün.
    başvurucaksında, bağlanacaksında, ölme eşeğim ölme.

bakalım nolucak merak ettim ben.
  • ayda 170 lira bayılacak durumum yok üstüne birde modem masrafı çıkacak TTnet vdsl diye hava atacağına saçma sapan fiyat politikasını bıraksın.
  • En düşük limitsiz hızın ücreti 49 YTL'den ucuza verilmedikçe gerisi teferruat...

• Yarın satışa sunulacak yeni hizmetle ilgili bugün tanıtım çıkar diye düşünmüştüm, işte modemle şu kadar vs. diye.

Hala ses yok.

TTNET neyse de, Smile bu gece 12 den sonra günceller belki sitesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 30 Haziran 2008; 22:30:18 >
  • Eee, hala sitelerde güncelleme yok, başvuru ve kampanya detayları yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

Eee, hala sitelerde güncelleme yok, başvuru ve kampanya detayları yok

1 Temmuz 2009 muydu acaba?
  • TurkTelekom 'u aradım, VDSL2 bugün son kullanıcıya satışa sunulacaktı, hala sitelerinde bir güncelleme veya resmi açıklama yok, ne iş dedim, hangi bölge müdürlüğüne bağlıysanız oradan bilgi alacaksınız dedi, işlemler o şekilde olacak dedi
  • Şimdi de TTNET Müşteri hizmetlerini aradım,

Şu an bu konuda biz hizmet vermiyoruz, TurkTelekom Müşteri hizmetlerini arayın dediler.
  • yılbaşından öncede konuşuyolardı ocak 2008de gelcek diye

gene lafta kaldı anlaşılan

ağustosa gelse bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 1 Temmuz 2008; 9:53:48 >
  • Şimdi bağlı olduğum bölge müdürlüğü olan Bursa - Nilüfer Telekom Müdürlüğünü aradım, TurkTelekom Müşteri Hizmetlerinden size yönlendirdiler dedim. VDSL nasıl alıcaz dedim.
    Yok daha gelmedi VDSL dedi kadın.
  • yalan oldu galiba
  • quote:

Şimdi de TTNET Müşteri hizmetlerini aradım,

Şu an bu konuda biz hizmet vermiyoruz, TurkTelekom Müşteri hizmetlerini arayın dediler.

• quote:

Şimdi de TTNET Müşteri hizmetlerini aradım,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.