zaten sinirli bölgeler deneme amacli satislar yapilcak önce diye biliyorum bende. Kolay kolay her yere gelmez 1 seneden önce.
quote:
Orjinalden alıntı: MdbK
quote:
Orjinalden alıntı: aktifnet
Şimdi de TTNET Müşteri hizmetlerini aradım,
Şu an bu konuda biz hizmet vermiyoruz, TurkTelekom Müşteri hizmetlerini arayın dediler.
quote:
Şu an bu konuda biz hizmet vermiyoruz, TurkTelekom Müşteri hizmetlerini arayın dediler.
yazım yanlışı olduğunu varsaymak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
yazım yanlışı olduğunu varsaymak istiyorum
Tamamen doğru
Tırt Telekom...
bence teknoloji çok iyi. fakat ben bu internet hızlanınca youtube videolarını sorunsuz izlerim diyordum ama youtube da kapandı. eğer böyle bir hizmette upload hızı yüksek olsaydı sanırım bilgisayardaki tüm videolarımı paylasıma sokardım oda kurtarmıyr ama 16 mbps hizmetin aban göre raiç fiyatı 60-80 ytl olması lazım. sıkıldım artık çok para harcamaktan hayatta gerekli şeylere bir de modem almak lazım ama o okolay amazon.com da n baktık mı bulabiliriz uygun fiyatlı ama youtube un kapatılması çok kötü oldu tam da vdsl gelmisken
yurt dışı çıkışları arttırılmadığı sürece isterlerse 100mbit olsun bir anlamı yok bence. Üstelik gayet pahalı.
quote:
Orjinalden alıntı: bratu
yurt dışı çıkışları arttırılmadığı sürece isterlerse 100mbit olsun bir anlamı yok bence. Üstelik gayet pahalı.
Şimdi de 8 mbit ADSL geliyor zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme