Şimdi Ara

Vdsl2 Modem Tavsiyesi (Türknet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Türknet kullanıyorum uzun zamandır fiber altyapımız olmasına rağmen adsl kullanıyordum.
    Sonunda kullandığım modemi sattım (Asus DSL n14-u)

200-300 tl aralığında önerebileceğiniz vdsl2 modemleri yazabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.

Not: Kendim baktığım kadarıyla Asus Dsl n16 alabilirim önceki asus modemimden memnundum o yüzden bunu düşünüyorum şuan

• 300 lira altında çok seçeneğiniz yok ,Asus Dsl n16 güzel bir modem.Fakat yenilikçi bir modem isterseniz Keenetic omni dsl önerebilirim.
  • Up arkadaşlar modemlerin ne gibi farklılıkları oluyor ben de alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus dsl n16 aldım bakalım deneyip yorumlarımı yazarım
    sanırım bu modemin tek sıkıntısı wifi bağlantısı çok kuvvetli değilmiş benim ihtiyacım yok zaten sadece kablo ile kullanıyorum o yüzden tercih ettim
    kurulumunu yapıp sonuçları yazarım
  • mit1996 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bende de var, wifi'si güçsüz kalıyor, menzil arttırıcı ile kullanılması şart. Onun dışında modem gayet iyi, ince ayar yapılmasına izin veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atorvastatin kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya başladım kablo ile çok başarılı ve güzel bir arayüzü var kurulumu çok basit herkesin yapabileceği düzeyde.
    Wifi olarak bir sorun yaşamadım şuana kadar evim çok aşırı büyük değil en uzak mesafede bulunan oda da 3-4 çizgi çekiyor 100-120 m2 evde modem güzel konumlandırılırsa wifi sıkıntısı da ortadan kalkar. Tabii evim 2 katlı m2 olarak büyük diyorsanız bu modemi wifi olarak tercih etmenizi önermem :)
    Kısacası fiyat performans olarak gayet iyi diyebilirim.
  • mit1996 kullanıcısına yanıt
    DSL ayar bölümüne girip bir çok ince ayar yapabilirsin, kurcala bence 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atorvastatin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bir bakayım
  • Keenetic Omni DSL aldım sinyal gücü çok kötü aynı odada bile full çekmiyor evin diğer tarafında resmen tek çubuğa düşüyor ve komşuların wifi’si bile daha çok çekiyor pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Aynı odada bile çekmemesi garip bir durum ürününde bir arıza olabilir Keenetic servisi ile iletişime geçtin mi?

Geçmediysen mutlaka geçmelisin cihazında bir sorun varsa servise göndermeni isterler incelerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.