Şimdi Ara

VDSL2 - Telekom Resmi Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_24172696/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fiyatinida ben yaziyim bari
    Türk Telekom, VDSL2 hizmetini 2 ayrı paket halinde sunuyor. İlk paket 16 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı vaat ediyor ve aylık ücreti 98,04 TL olarak belirlenmiş. 32 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı sunan ikinci pakete sahip olmak isteyenler ise 128,44 YTL'yi gözden çıkartmak zorunda. Ayrıca her iki bağlantı hız seçeneği için de, ilk bağlantı ücreti olarak 29 YTL ödenmek zorunda.
    alinti chip
  • TTNET normal ADSL hatlarını oturtabilmişmi ki VDSL çıkarıooo ilk önce Alt yapıı yapsın sora piyasaya sürsün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

fiyatinida ben yaziyim bari
    Türk Telekom, VDSL2 hizmetini 2 ayrı paket halinde sunuyor. İlk paket 16 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı vaat ediyor ve aylık ücreti 98,04 TL olarak belirlenmiş. 32 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı sunan ikinci pakete sahip olmak isteyenler ise 128,44 YTL'yi gözden çıkartmak zorunda. Ayrıca her iki bağlantı hız seçeneği için de, ilk bağlantı ücreti olarak 29 YTL ödenmek zorunda.
    alinti chip

Bunların toptan fiyatları olduğunu da hatırlatalım. Bu arada duyuru da 19 Haziran'dan beri Türk Telekom'un sitesinde mevcut.

• Ben zaten kabloya geçecem...
  • yanılmıyosam sitede verildi 2-3 kere bu haber.
  • başlıklarda göremedim.. az evvel hala resmi açıklama yapılmadı diye yazılar okudum da ben de yazayım bari dedim. ayrıca zaen ilk sayfada yok bence konunun açılmasında problem yok yine de ben karışmam :)

acaba bu da adsl gibi upload yapınca yavaşlayacak mı? asimetrik değildir umarım ki sanırım değil. ayrıcana benim diğer ev maalesef çok uzak santrale bakalım nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumani

başlıklarda göremedim.. az evvel hala resmi açıklama yapılmadı diye yazılar okudum da ben de yazayım bari dedim. ayrıca zaen ilk sayfada yok bence konunun açılmasında problem yok yine de ben karışmam :)

acaba bu da adsl gibi upload yapınca yavaşlayacak mı? asimetrik değildir umarım ki sanırım değil. ayrıcana benim diğer ev maalesef çok uzak santrale bakalım nolcak

Yeni başlık daha iyi olmuş tabiki de. En azından Internet bölümüne giren birisinin direk gözüne çarpar.
  • ADSL2plus ile ilgili bir haber varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preddy

ADSL2plus ile ilgili bir haber varmı?

ADSL2+ hakkında bir bilgi yok şu an için.
  • 16 veya 32 mbit down hızına karşılık 1 mbit up hızı çok komik çoook

bunun mantıklı açıklaması veya teknik açıklaması nedir?
    adsl asimetrik dijital hat bunu biliyoruz artık, vdsl de mi asimetrik?
  • 1mbit upload olacaksa eğer,
    16 ve 32 mbit neti ne yapayım ben
  • TT AKLISIRA TORENTİ BİTİRMEK İSTİYOR AMA YEMEZLER 32 DE 1 OLURMU RATİO LAR TUTMAYACAGI İÇİN SİTELERDEN ATILACAGIZ TT YE
  • Geliyorda Sanırım Bunlar Diger Baglantılara İndirim Yapmayacak gibi Gözüküyorlar veya hız yükselişi ???
  • adsl2 veya adsl2+ diye bir seçeneği bence TT düşünmüyor bile. VDSL2 ile girip bir süre böyle devam edecekler ve bu en az 2 sene gider o da en az. 2 sene sonlarında fiber ile bal sürecekler. o zamana kadar tellcom da yayılmış olacak epey.

neler oluyor he birlikte görücez ama benim 4mbps hattım daha 4mbps yi kaldıramıyor bana yapılan açıklamaya göre. 32 mbps yi nasıl kaldıracak. ben diğer evde 100mbps quicknet kullanıyorum ve gayet mutlu mesut takılıyorum orada. ama bu da her yerde yok maalesef
  • peki acaba Adsl fiyatlarinda bi ucuzlama olucak mı?
    eger 1 mbit sınırsız :49 YTL ise , 16mbit'in 98 YTL olmasi biraz komik gibi.
    gerci bana 4 mbit olsa yeter , filmleri daha hızlı indiririm gerci 1mitte yetiyorda 4 olsa iyi olur.
    ama neydik ne olduk bir zamanlar 128 kps ile baglaniyorduk nete
  • Millet iyice int çocuğu olacak,
    PC başından kalkmayacak yeni nesillerimizz.

Ama bu fiyatlar çok yüksek
    Zenginler ve çok sayıda ortak kullanıcıların dışında rağbet göreceğini sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

peki acaba Adsl fiyatlarinda bi ucuzlama olucak mı?
    eger 1 mbit sınırsız :49 YTL ise , 16mbit'in 98 YTL olmasi biraz komik gibi.
    gerci bana 4 mbit olsa yeter , filmleri daha hızlı indiririm gerci 1mitte yetiyorda 4 olsa iyi olur.
    ama neydik ne olduk bir zamanlar 128 kps ile baglaniyorduk nete

56 hatta 28kbps ile de bağlandık, ne günlerdi.
  • 4 mbitten yukarısını almak saçma bu durumda. 4 mbit zaten herkese yeter.
  • inşallah diğer tarifelerde ucuzlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.