Bildirim
İddia: Türk Telekom, VDSL ve Fiber abonelerin upload hızlarını artırdı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İddaa mi
Edit
Vodafone fiberden var mi bi haber 200/20 kullaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 31 Ekim 2023; 6:3:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 mbps upload verilmesinin haber değeri taşıyor olması tam anlamıyla utanç kaynağı bir durum
-
Yok öyle birşey.
-
Yanlışlıkla olmuştur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Upload hızım 42 mbite güncellenmiş. 100 mbit fiber kullanıyorum.
-
Artışlar bölge bölge. Sizinkilerde artacak merak etmeyin.
Geçen gün 75 lik tarifelerde 15 güncellemesi yapıldı.
24-35 tarifelerde 12 ye çıkacak.
-
-
Eskisi gibi 2 mbitlerle sürünmekmi daha iyi yoksa 15mbit olmasımı? Tabiki haber değeri taşıyacak burası Türkiye.
-
-
yok dogrudur, artıyordur ona bir sey demiyorum.
benim atanabilir hizim zaten 8.9 mbps 🥲 ben maks 8 upload alabilirim hattımdan oturu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim tarifem 100 mbit.
-
Fiber altyapılar için bence artık simetrik hizmet sunma zorunluluğu gelmesi ve en düşük hızın 100 Mbps olması gerekiyor. AKK durumunda olduğu gibi burada da kamuoyu oluşursa olabileceğini düşünüyorum.
-
Turk.net (TTNET altyapılı) sonuç:
-
senin hattından bize ne kardeşim, genel olarak tr'de yaşanan upload arttırımlarından bahsediliyor burda. senin hattın desteklemiyor diye konu açılmasın o mantıkla.
-
-
Gel yaa Starlink, gel kurtar
-
Şu vdsl den kurtulmayı nasip eyle Allah'ım . Amin.
-
ne bu vdsl mi? upload nasıl o kadar artıyor ki. hattın kaldırabileceğinin maximumunu mu veriyorlar?
15 mbps upload verilmesinin haber değeri taşıyor olması tam anlamıyla utanç kaynağı bir durum
|
Fiber altyapılar için bence artık simetrik hizmet sunma zorunluluğu gelmesi ve en düşük hızın 100 Mbps olması gerekiyor. AKK durumunda olduğu gibi burada da kamuoyu oluşursa olabileceğini düşünüyorum.
|
Eskisi gibi 2 mbitlerle sürünmekmi daha iyi yoksa 15mbit olmasımı? Tabiki haber değeri taşıyacak burası Türkiye.
|
işte daha iyisini istemenin bir başkaldırı yada suç olduğu, her zaman elinizdeki ile yetinmeniz gerektiği bilgisi kafalarınıza öyle sokulmuş ki varsa yoksa şükür kültürü. çok yazık |
Rezalet. Rezalet. Rezalet. Şu reklamlara ve lansmanlara harcanan paranın yüzde 50 si ile Türkiye'nin her yerine fiber internet döşenir rahat. Ama VDSL değil bakır kablo değil normal bildigimiz Fiber...
|
aga bu ne |
Bu haber bana yıllar önce bu reklamı hatırlattı. Türknet fiber den herkese selamlar. |
Uganda buna güldü
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- telegram çeviri
- instagram hesap bulma
- whatsapp durum beğenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X