İngiltere'nin The Guardian Gazetesi, Milli oyuncumuz Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Middlesbrough'nun teknik direktörü Gareth Soutgate'in Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda Turan için dügmeye bastığını duyurdu.Yaptığı basın toplasında Gareth Soutgate Arda ile anlaştığı ve ara transferde genç oyuncuyu kadrosuna kesinlikle katmak istediğini belirtti.Arda'nın transfer haberine doğruladı ve heran gidebilceği belirtildi.Öte yandan Başkan Adnan Polat Arda'nın transferin gerçekleşeceğini doğruladı.
Middlesbrough mu
Adamlar düştü düşücek, sürünüyorlar resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: rulaZz
Middlesbrough mu
Kaynak Mahir Kaynak mı ?
quote:
Middlesbrough mu
Daha 2 maç önce bu formayla ölücem gibi bir işaret yapmıştı, hatırlayanlar benden daha iyi bilir. :) İnanmıyorum bu habere.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Daha 2 maç önce bu formayla ölücem gibi bir işaret yapmıştı, hatırlayanlar benden daha iyi bilir. :) İnanmıyorum bu habere.
Alıntıları Göster
m.boromu ben buna gülerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Alıntıları Göster
Değil Arda Baki Mercimek gitmez la Boro' ya. Adamlar kümeye düşecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!
Değil Arda Baki Mercimek gitmez la Boro' ya. Adamlar kümeye düşecekler.
Alıntıları Göster
küme düşse bile burdan daha göz önünde olacağı için doğru bi tercih olabilir.. türkiyede unutulma ihtimali daha büyük ama zaten premier ligin orta düzey takımlarına gidebilecek kadar popülerken neden böyle bi tercih yapsın orası ayrı...
quote:
Orijinalden alıntı: Claymoré
küme düşse bile burdan daha göz önünde olacağı için doğru bi tercih olabilir.. türkiyede unutulma ihtimali daha büyük ama zaten premier ligin orta düzey takımlarına gidebilecek kadar popülerken neden böyle bi tercih yapsın orası ayrı...
Alıntıları Göster
Arsenalden aşağısı kesmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
Arsenalden aşağısı kesmez.
Alıntıları Göster
M.boro Tuncayı almış Ardayı alma haberine şaşırmayın bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: skyw@lker
Alıntıları Göster
Boronun parası bence Arda'ya yetmez. Tuncay'a da yetmezdi ama bonsevizsiz aldılar.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
dimi ya Tuncayın yanında Arda kim ??
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Evet topicteki yorum yapanların başından beri duymak istediği şey buydu herhalde.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Evet topicteki yorum yapanların başından beri duymak istediği şey buydu herhalde.
Alıntıları Göster
Güldürmeyin adamı yaa of böyle saçma sapan haberleri getirip bide konu açıyorsunuz :s
Arda ve M.boro hee. Enayi mi Arda Galatasaray gibi bir takımda durmak varken her sene düşmemek için oynayan ve bu sene düşecek gibi duran boroya gitsin. Adamı yıl başında arsenal - juventus istiyo boroya mı kaldı pehh. Hem bağıra bağıra diyor ben burda kalacam diye hala böyle haberler yapıyor gerçekten insan değil bunlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Claymoré
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
saçmalamayın ya ne gitmesi.. bi tarafınızdan element uydurmayın abi
quote:
Orijinalden alıntı: Curly
saçmalamayın ya ne gitmesi.. bi tarafınızdan element uydurmayın abi
Alıntıları Göster
ne gitmesi yaa?baksanıza gidecek diyen arkadaş 30 gün ban yemiş
quote:
Orijinalden alıntı: shamsheytani
ne gitmesi yaa?baksanıza gidecek diyen arkadaş 30 gün ban yemiş
Alıntıları Göster
M. Boro'ya gidecek kadar akılsız olacagını sanmıyorum Ardanın. M.Boro ingilterenin Kocaeli ayarında bir takımıdır. Kocaeliyi küçümsemiyorum sadece bir karşılaştırma. Tuncay hata yaptı gitti ama Arda'nın böyle bir hataya düşleceğini sanmam. Ayrıca yalan haber oldugunu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
M. Boro'ya gidecek kadar akılsız olacagını sanmıyorum Ardanın. M.Boro ingilterenin Kocaeli ayarında bir takımıdır. Kocaeliyi küçümsemiyorum sadece bir karşılaştırma. Tuncay hata yaptı gitti ama Arda'nın böyle bir hataya düşleceğini sanmam. Ayrıca yalan haber oldugunu düşünüyorum
Alıntıları Göster
Bizim Ardamız Yüreksiz değil kendi takımını M.Boro gibi 2.sınıf bir premier lig takımı için bırakmaz ucunda para olsa bile
quote:
Orijinalden alıntı: Peacifullord
Bizim Ardamız Yüreksiz değil kendi takımını M.Boro gibi 2.sınıf bir premier lig takımı için bırakmaz ucunda para olsa bile
Alıntıları Göster
Beyler biz böyle haberi yorumluyoruz falan ama sanki haberi konuyu açan arkadaş yazmış gibi, baya amatör yazılmış.Belki şuan bir yerlerden kıs kıs gülüyodur bize
quote:
Beyler biz böyle haberi yorumluyoruz falan ama sanki haberi konuyu açan arkadaş yazmış gibi, baya amatör yazılmış.Belki şuan bir yerlerden kıs kıs gülüyodur bize
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
bnde öyle düşünüyorum kaynak falanda yok.. ulen çoluk çocukla uğraşıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Curly
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
bnde öyle düşünüyorum kaynak falanda yok.. ulen çoluk çocukla uğraşıyoruz