Şimdi Ara

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekmi bilmiyorum ama bir arkadasin dedigine gore de asil 5870 in muh ornegi olmayanin bul oldugunu soyluyorlar

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

bur kartlar gelecek vaad ediyor gibi ama isin garip yani gpu nun boyutu gitttikce kuculurken ne hikmetse kartin boyutu buyuyor
  • Her hâlukarda kartın boyutu büyük gibi. Gerçi son resimdeki, haberde sunulan görsellere nazaran azıcık daha kısa gibi ama...

Acaba biri HD 5870 diğeri de HD 5850 mi ki? Aman ya zaten bugün her şey belli olur. Yeteri kadar kafa karıştırdılar. Umarım bu kadar uğraşa değecek bir kart çıkar... (Yine de fan çok büyük ya...)

Düzeltme: İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 10 Eylül 2009; 11:12:15 >
  • Sonunda!

Fakat tipi gerçekten tabut gibi.

Umarım HIS gibi markalar şuna bir çeki düzen verir.
  • pamuk eller cebe,

ilk çıkanlar her zaman pahalı olur
  • 5850 300 dolardan biraz daha düşük fiyata alıcı bulacak. Diğer hakkında ise bir fikrim yok.
  • tabut gibi. Acaba Nvidia yımı gömecek o tabutla???
  • ---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcanery -- 10 Eylül 2009; 4:52:56 >
  • Güzel bir kart ben beğendim.Mühendislik örneği olmasıbile güzelmiş ilerde firmaların daha değişik ve güzel soğutucularla çıkaracağını hesap edersek Yolun açık olsun ATİ:)
  • arkadaşlar düzeltiyim dedim forumda bakım yapıyorlar galiba,kaynak pek güvenilir değil gibime geldi .dikkate almayın
  • Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı

bune ya yok mu güzel bi kız??????

kartı alacağım varsada kızı görünce vazgeçtim ığğğğğğğğğğyyyyy

pelte çıkmış resmen tamirat lazım

• Hatunlarda mühendislik örneği, ondan :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan109 -- 10 Eylül 2009; 4:57:47 >
  • HD 5870 Paralel işlemci sayısı 1200`müş arkadaşlar.Ayrıntılar için aşağıdaki linki tıklayın..

http://www.hexus.net/content/item.php?item=18240
  • sarılsak selden kurtarır mı baksanıza bot gibi bişey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarnat1985

HD 5870 Paralel işlemci sayısı 1200`müş arkadaşlar.Ayrıntılar için aşağıdaki linki tıklayın..

hayda hani 1600 dü

• quote:

Orijinalden alıntı: tarnat1985

HD 5870 Paralel işlemci sayısı 1200`müş arkadaşlar.Ayrıntılar için aşağıdaki linki tıklayın..

Altında da şöyle yazıyor;

quote:

*rumoured product and specification

Edit:Buyrun burda da 1600 sp olduğu söyleniyor.Bir kaç saat sonra çıkar foyaası :) Ayrıca 5850'nin 1440 sp ile geleceği söyleniyor verdiğim linkte.Ve gözlerimize inanamayacağımız şeyin 28 watt lık idle, 190 watt lık maximum güç tüketimi olma ihtimali varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan109 -- 10 Eylül 2009; 5:17:51 >

• Paralel işlemci sayısı ve GPU saat hızı hakkında bir bilgi yok mu?
  • buda hd5850 sanırım..

Ve ATi Radeon HD 5870 gün ışığına çıktı
  • ohaa 5870 5 ghz ise ee o zaman 5870 x2 kac ghz olucak şu tanıtım iyice yeter artık çok merak ettim belki haziranda alabilirim 5870x2
  • Kartı görünce 2900XT geldi aklıma Tam olarak saat kaçta yayınlanır arkadaşlar testler bilgiler vs...
  • herhalde 6xxx serisi cıkınca bizde daha yeni 5xxx serisine geçmiş oluruz :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.