Şimdi Ara

ve evet soyuldum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce soyuldum, 150m kadar param ve üzerimdeki chitinlerle iron impactımı aldılar saniyeler içinde helal olsun :) ne yapabilirim bu konuyla alakalı bilen var mı? acil lütfen

• soyulmak hoşuna mı gitmiş gülüyosun da ondan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coixeja

soyulmak hoşuna mı gitmiş gülüyosun da ondan sordum.
    Yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef.Oyun zaten çığrından çıkmış durumda.Hazır soyulmuşken bırakman senin için en hayırlısı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakgl

soyulmak hoşuna mı gitmiş gülüyosun da ondan sordum.

napiim? oturup ağliimmi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef.Oyun zaten çığrından çıkmış durumda.Hazır soyulmuşken bırakman senin için en hayırlısı olacaktır.

güzel tavsiye teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benneshter

quote:

Tavsiyeyi dinlemelisin :)

Blizzard ile Ultima Online'ın çıkaracağı yeni oyunu beklemelisin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

quote:

Tavsiyeyi dinlemelisin :)

Blizzard ile Ultima Online'ın çıkaracağı yeni oyunu beklemelisin bence

Alıntıları Göster
    osmanlı bot yüzünden oldu ben kaç kere dedim ona yapma etme diye dinlemedi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koxper iseniz sevindim diyebilirim ama değilseniz içtenlikle geçmiş olsun.Oyun zaten kendinden soğutuyor bırakman için güzel bir sebep bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio

Koxper iseniz sevindim diyebilirim ama değilseniz içtenlikle geçmiş olsun.Oyun zaten kendinden soğutuyor bırakman için güzel bir sebep bence.

teşekkür ederim, kospla uzaktan yakından alakam yok, hatta bugün 2 tanesini şikayet ettim, daha doğrusu etmeye çalıştım, ne kadar başarılı oldum bilmiyorum...
  • quote:

Katılıyorum, bırakmak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

quote:

Katılıyorum, bırakmak en iyisi

Alıntıları Göster
    karakterin soyulduğunda premium yoksa çok zor premium varsa restorasyondan yararlanıp itemlerin bir kısmını geri alabilirdin ama bayağı bilgi istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

karakterin soyulduğunda premium yoksa çok zor premium varsa restorasyondan yararlanıp itemlerin bir kısmını geri alabilirdin ama bayağı bilgi istiyorlar.

Alıntıları Göster
    Bırak gitsin bu oyunu bu haliyle oynamak saçma. Her yer koxp olmuş pvpler de bile koxp yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan

Bırak gitsin bu oyunu bu haliyle oynamak saçma. Her yer koxp olmuş pvpler de bile koxp yok .

Alıntıları Göster
    Sallama
  • Yanlış yere yazmışım..

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 5 Ağustos 2011; 16:16:09 >
  • quote:

arkadaşlar az önce soyuldum, 150m kadar param ve üzerimdeki chitinlerle iron impactımı aldılar saniyeler içinde helal olsun :) ne yapabilirim bu konuyla alakalı bilen var mı? acil lütfen

Eğer dewam edeceksen ticket at. Kanıtlanırsa itemlerini geri alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

arkadaşlar az önce soyuldum, 150m kadar param ve üzerimdeki chitinlerle iron impactımı aldılar saniyeler içinde helal olsun :) ne yapabilirim bu konuyla alakalı bilen var mı? acil lütfen

Eğer dewam edeceksen ticket at. Kanıtlanırsa itemlerini geri alabilirsin.
    http://www.youtube.com/watch?v=emJkG2J6lrQ

Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

http://www.youtube.com/watch?v=emJkG2J6lrQ

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    adamlara teşekkür etmen lazım bu oyundan uzak duruyosn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

adamlara teşekkür etmen lazım bu oyundan uzak duruyosn.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1gRepublic

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Beyler konu hakkında bilgisi olan varsa diye bir sorayım istedim, ben de yakın zamanda hacklendim oyuna giriş şifremi nerden değiştireceğimi bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunD

Beyler konu hakkında bilgisi olan varsa diye bir sorayım istedim, ben de yakın zamanda hacklendim oyuna giriş şifremi nerden değiştireceğimi bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilecek biri var mı?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.