quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet Şimdi bunlar 2 ayrı dressmi yoksa birbirine falanmı dönüşüyor? Sabahları normal insan geceleri ise iskelet oluyorlar
quote:Orijinalden alıntı: WorthyLife quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet Şimdi bunlar 2 ayrı dressmi yoksa birbirine falanmı dönüşüyor? Sabahları normal insan geceleri ise iskelet oluyorlar geceleri derken oyun içi gece?
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orijinalden alıntı: WorthyLife quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet Şimdi bunlar 2 ayrı dressmi yoksa birbirine falanmı dönüşüyor? Sabahları normal insan geceleri ise iskelet oluyorlar geceleri derken oyun içi gece? Oyun içinde. Alınabilcek türden dress..Paylaşım için teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b Bi Michael Jackson dress'i gelmedi oda gelse süper olcak ilk günden kaç bin kişi alır.Bende dahil :) Arkadaşlara katılıyorum önceki dressin aynısı sadece akşamları parlamıyor..Önceki daha güzeldi.. Michael Jackson, ipek yolu zamanında varmıydı?
quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b Bi Michael Jackson dress'i gelmedi oda gelse süper olcak ilk günden kaç bin kişi alır.Bende dahil :) Arkadaşlara katılıyorum önceki dressin aynısı sadece akşamları parlamıyor..Önceki daha güzeldi.. Süper olurdu düşünsene char moonwalk yaparak kasıyor.
Eski Halloween tekrar gelsin yahu. Uçmadığı halde sevdiğim tek dress odur herhalde. Gerçi tüm female dressleri güzel ama onun yeri ayrı.
quote:Orijinalden alıntı: windsurf quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b Bi Michael Jackson dress'i gelmedi oda gelse süper olcak ilk günden kaç bin kişi alır.Bende dahil :) Arkadaşlara katılıyorum önceki dressin aynısı sadece akşamları parlamıyor..Önceki daha güzeldi.. Süper olurdu düşünsene char moonwalk yaparak kasıyor.
quote:Orijinalden alıntı: kittyMiE quote:Orijinalden alıntı: windsurf quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b Bi Michael Jackson dress'i gelmedi oda gelse süper olcak ilk günden kaç bin kişi alır.Bende dahil :) Arkadaşlara katılıyorum önceki dressin aynısı sadece akşamları parlamıyor..Önceki daha güzeldi.. Süper olurdu düşünsene char moonwalk yaparak kasıyor. aslında olabilir bi bug vardı char arka arka gidiyordu pvp yaparken onu giyip yapsan off @Urfa_Lee bende biliyorum olmadığını .. Şöle bir düşün bakalım bu çıkan dresslerin eski ipek yoluyla ne alakası var ?