Şimdi Ara

VE KEZMAN KONUŞTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sırbistan-Kadarağlı Mateja Kezman, milli maçlardan sonra yaptığı ve spor medyasında tartışmalara neden olan 'Çetnik' işaretiyle ilgili ilk kez konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kezman, yaptığı hareketin, ülkesinin bir amblemi olduğunu, bununla din, dil ve ırk ayrımı yapmadığını söyledi.

Bu hareketini gündeme getirenlerin, kendisine değil Fenerbahçe'ye zarar vermek istediğini ifade eden Sırp futbolcu, "Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sadece benim ülkemin bir amblemi. Bütün dinler, benim için çok önemli. Hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı yapmıyorum. Ülkemin bir amblemiydi ve o hareketi yapmış oldum. Bu da Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenlerin üzerinde konuştukları bir konu, futbolla herhangi bir ilgisi yok. Bu konuyu konuşarak benim üzerime gelmiyorlar, ama Fenerbahçe'nin üzerine gidiyorlar." diye konuştu.

Kaynak:hürriyet

• şimdiden başlamış konuşmaya
  • Kezman değil fb yönetimi açıklama yapmış.Ayrıca açıklamada ''hassasiyetiniz üzerine benzer haraketleri yapmıyacağımı belirtmek isterim'' tarzı bir cümle göremedik!
  • KEZMAN BASININ SORULARINI YANITLAMIŞ YÖNETİM AYRI Bİ AÇIKLAMA YAPTIYSA O BAŞKA AMA BU KEZMANIN BASIN MENSUPLARINA YAPTII AÇIKLAMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Kezman değil fb yönetimi açıklama yapmış.Ayrıca açıklamada ''hassasiyetiniz üzerine benzer haraketleri yapmıyacağımı belirtmek isterim'' tarzı bir cümle göremedik!

adam zaten oynadığı hiçbir klüpte o işareti yapmamış. sadece bir milli maçında görülmüş.
    sen anlamak istediğin gibi anla, bu mesajımdan sonra capslock'unu aç ve döktür..
  • yine mi
  • bence kezman haklıdır,,adamı yargısız infaz etti basın...
  • yo bence sen dünyaya FB'nin lehine ve aleyhine olarak bakmaya devam et!
    quote:

Orjinalden alıntı: emredici

adam zaten oynadığı hiçbir klüpte o işareti yapmamış. sadece bir milli maçında görülmüş.
    sen anlamak istediğin gibi anla, bu mesajımdan sonra capslock'unu aç ve döktür..
  • ya biz"evet o hareketi yaptım çünkü Bosnalılardan nefret ediyorum...ben de bir çetnik üyesiyim.yaşasın özgür ve büyük Yugoslavya"demesini bekliyorduk nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptı.
    aaaaaa?(şaşkınlığını gizleyemeyip dışa vuran adam.gif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Eylül 2006; 23:45:07 >
  • sırplar aşırı milliyetçidir, boşnaklardan osmanlının mirası olduğu için nefret eder.esas nefret ettikleri Türklerdir, biz de bunlara para kazandırıyoruz yazıklar olsun.
  • O ZAMAN RUM TAKIMIYLA ŞAMPİYONLAR L. ÖN ELEME MAÇI YAPARSAKDA BÜTÜN KULÜPLER PARASINI MAÇ YAPACAK KULÜBE VERSİN ODA DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARINI ALSIN BİZDE YENELİM RUM TAKIMI ŞAM. Lİ. GİTME PAYI ALMASIN HEM TARİHE GİRERSEK TÜRKİYE YE O ZAMAN HİÇ BİR YABANCI OYUNCU ALAMAYIZ.
  • quote:

Kezman değil fb yönetimi açıklama yapmış.Ayrıca açıklamada ''hassasiyetiniz üzerine benzer haraketleri yapmıyacağımı belirtmek isterim'' tarzı bir cümle göremedik!

oldu beyim iletiriz kendisine...

sende iliçe iletde birde onu dinleyelim bakalım..
  • Kezman asıLsın
  • kezman a önerim ilk maçında gol atarsa basın tirübününe doğru iki tekerlek arasına taş sıkışmış işaretini yapsın bunu yapmakta zorlanırsa çetnik işaretinden serçe ve yüzük parmağınıda indirip sadece orta parmağını göğe doğru dik bir vaziyette o malum tirübüne göstersin.
  • tercumanı sen olmalıydın veya sen kezman adına açıklama yapmalıydın..ozaman isteklerini daha rahat dile getirebilirdin çünkü şuan kimsenin seni salladığı yok oyüzden isteklerini buraya değil kulube veya kezmana iletmelisin paşam
    quote:

• Ülkemizde ki şirketleri bir araştır bakalım. Kaçta kaçının patronu Türk.
    Yada yediğin domatese kavuna karpuza dikkat et İsrail'den gelen tohumlarla yetişmiş olmasın.
    Türk olupda vatanı yiyip yutanları hortumcuları saymıyorum bile..
    Keşke tam anlamıyla kendi kendimize yetebilsek. Herkes doğru düzgün olsa.
    Ama şartlar böyle....

quote:

Orjinalden alıntı: mort_rainey

sırplar aşırı milliyetçidir, boşnaklardan osmanlının mirası olduğu için nefret eder.esas nefret ettikleri Türklerdir, biz de bunlara para kazandırıyoruz yazıklar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmanlar

kezman a önerim ilk maçında gol atarsa basın tirübününe doğru iki tekerlek arasına taş sıkışmış işaretini yapsın bunu yapmakta zorlanırsa çetnik işaretinden serçe ve yüzük parmağınıda indirip sadece orta parmağını göğe doğru dik bir vaziyette o malum tirübüne göstersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya biz"evet o hareketi yaptım çünkü Bosnalılardan nefret ediyorum...ben de bir çetnik üyesiyim.yaşasın özgür ve büyük Yugoslavya"demesini bekliyorduk nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptı.
    aaaaaa?(şaşkınlığını gizleyemeyip dışa vuran adam.gif)

ya biz ilkerinançtan "ben fenerbahçe düşmanıyım. iliç vs beni hiç ilgilendirmez. fenerbahçe ne yapıyorsa kötüdür. bu eleştirilerimi sırf fenerbahçe'ye zarar versin diye yapıyorum." demeni bekliyorduk. nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptın? aaaaaaa(şaşırıp ağzı 5 cm açık galan adam. asp. jpg.gif.php.html)
  • tarihe bakıp oyuncu almaya kalkarsak sadece AFRİKA VE GÜNEY AMERİKA'dan futbolcu gelir Türkiye'ye...
    zamanında Osmanlı devleti öyle güçlenmişki diğer bütün milletler yıkmaya çalışıp nefret etmişler bizden...sonunda da savaşlar olmuş tabi...Bütün avrupa toplanıp haçlı seferlerini düzenlemiş..sonunda da yıkıldı osmanlı ve torunları olarak biz Türkiye Cumhuriyetini yaşatıyoruz....Avrupa ülkelerinin hiçbiri sevmiyo bizi...biz de onları tabi..
    Ama konumuz futbol...burda din,millet ayrımı yapılmaz...kezman da bir ricardinho da bir...futbol oynamak için burdalar..yok çetnik yapmış yok selam vermiş...bırakın bu işleri...ne zamanki bu yabancı futbolculardan biri bizim bayrağımıza,marşımıza,dini duygularımıza saygısızlık yapar; o zaman Türkiye'yi dar ederiz onlara..

çok mu gaza geldim ne?..

• quote:

ilic ıcınde boyle bı konusma yaptıgını goremedım ben baktımda..

bu arada genel anlamda soyluyorum cetnık yapmıs b ılmem ne yapmıs umurmda dııl benım sahsen kımsenınde zoruna gıtmesın artık bazı seyler ...aynaya baksınlar once
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.