Şimdi Ara

VE KEZMAN KONUŞTU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nedenmi...ozaman neden kezman transfer edilince bu resim ortaya çıkarılıyo?neden iliçin transferinde çıkarılmadıda şimdi çıkarıldı?cevabı belli sorular sormaya başladımya neyse
    quote:

Orjinalden alıntı: soho

bende kezmanı çok eleştirenlerdenim..daha önce bu hareketi yapan birini türkiyede görmedim, o kadar hergün gazete okurum iliçin de o hareketi yaptığını daha yeni gördüm..daha önce görseydim onu da eleştirirdim..
    daha öncekileri neden eleştirmediniz diyen arkadaşların gördüğünü de sanmıyorum..
    olsaydı da eleştirseydik, neden bunu fb düşmanlığı diye algılıyorsunuz çok ilginç..
    ayrıca selçuk yula benim gözümde spor yazarı falan değil, kulüp yazarıdır..azizin oyuncağıdır..

• sevilmeyen takımsınız da ondan.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

nedenmi...ozaman neden kezman transfer edilince bu resim ortaya çıkarılıyo?neden iliçin transferinde çıkarılmadıda şimdi çıkarıldı?cevabı belli sorular sormaya başladımya neyse
    quote:

Orjinalden alıntı: soho

bende kezmanı çok eleştirenlerdenim..daha önce bu hareketi yapan birini türkiyede görmedim, o kadar hergün gazete okurum iliçin de o hareketi yaptığını daha yeni gördüm..daha önce görseydim onu da eleştirirdim..
    daha öncekileri neden eleştirmediniz diyen arkadaşların gördüğünü de sanmıyorum..
    olsaydı da eleştirseydik, neden bunu fb düşmanlığı diye algılıyorsunuz çok ilginç..
    ayrıca selçuk yula benim gözümde spor yazarı falan değil, kulüp yazarıdır..azizin oyuncağıdır..

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

VE KEZMAN KONUŞTU

no comment

Resmi her koyana sordum daha cevap alamadım. Şimdi İliç'in bu işareti diğerleriyle aynı mı?
    Bana bir anlatın cidden benim mi gözlerim problemli bilmiyorum.
    Küçük foto da görülüyor, İliç'in eli her zaman öyle..O kare içine alınmış yerde de avucunu açıyor.
    Adamın parmaklar çetnik şeklinde değilki, birazcık açık ki eli hep öyle. Suratına baksanız bebek gibi masum zaten...

Olayı falan tartışmıyorum sadece diğer gördüğüm çetnik denilen harekete hiç benzetemiyorum. Biriniz gösterin de rahatlayim.

İkili mücadele sırasında da çetnik işareti yapıyor o zaman bu adam.. Çünkü her pozisyonda eli öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 6 Eylül 2006; 17:55:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

VE KEZMAN KONUŞTU

no comment

Resmi her koyana sordum daha cevap alamadım. Şimdi İliç'in bu işareti diğerleriyle aynı mı?
    Küçük foto da görülüyor, İliç'in eli her zaman öyle..O kare içine alınmış yerde de avucunu açıyor.
    Adamın parmaklar çetnik şeklinde değilki, birazcık açık ki eli hep öyle. Suratına baksanız bebek gibi masum zaten...

Olayı falan tartışmıyorum sadece diğer gördüğüm çetnik denilen harekete hiç benzetemiyorum. Biriniz gösterin de rahatlayim.

İkili mücadele sırasında da çetnik işareti yapıyor o zaman bu adam.. Çünkü her pozisyonda eli öyle.

apaçık olan bir şeyi bizim göstermemiz imkansız. tek yapman gereken gs gözlüklerini çıkarmak

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

apaçık olan bir şeyi bizim göstermemiz imkansız. tek yapman gereken gs gözlüklerini çıkarmak

Selçuk Yula'nın yazısını okudum, tutturmuş İliç'in hareketi de aynı o da çetnik diye..

Demekki bir şeyler var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

quote:

VE KEZMAN KONUŞTU

no comment

• quote:

quote:

VE KEZMAN KONUŞTU

no comment

beckhir dostum iliç in yaptıgı son 2 parmak tam kapalı gözükmemesine ragmen çetnik işareti zaten öyle bir ortamda ne bekliyordun bozkurt işaretimi
    hareket aynı nasıl burdan bakınca bazılarınkide zafer işareti gibi gözüküyorsada

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

beckhir dostum iliç in yaptıgı son 2 parmak tam kapalı gözükmemesine ragmen çetnik işareti zaten öyle bir ortamda ne bekliyordun bozkurt işaretimi
    hareket aynı nasıl burdan bakınca bazılarınkide zafer işareti gibi gözüküyorsada

Böyle açıklama yapın amenna..

@coolfire Gördün mü demekki apaçık değilmiş. Demekki farklılık varmış ben de onu söylemişim.
    Sen bana gs gözlüklerini çıkar dersen ben de sana fb gözlüklerini çıkar derim. Bir sonuca da varamayız.

• ya iyide apaçık olan bir görüntü. ne diyeyimki başka. su götürmez şekilde belli olay. değil mi?
  • iliç de çetnik kezman da çetnik daha doğrusu sırpların yüzde 99 u çetnik neyin kavgasını yapıyorsunuz asıl tehlike güneydoğuda ve türkiyedeki köşebaşlarının tamamını tutmaya başlayan katil yahudilerde bırakın bu boş konuları adamların futboluna bakın
  • 'beckhir dostum iliç in yaptıgı son 2 parmak tam kapalı gözükmemesine ragmen'

Gözlerimden emin olmam için ben buna benzer cümle bekledim, neyse..
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

iliç de çetnik kezman da çetnik daha doğrusu sırpların yüzde 99 u çetnik neyin kavgasını yapıyorsunuz asıl tehlike güneydoğuda ve türkiyedeki köşebaşlarının tamamını tutmaya başlayan katil yahudilerde bırakın bu boş konuları adamların futboluna bakın
  • beckhir dostum iliç in yaptıgı son 2 parmak tam kapalı gözükmemesine ragmen yaptığı işaret çentiklerin yaptığı işaret kesinlikle. seni mi kırcam? bu arada gözlük meselesi hepimiz için geçerli. insan bir şeye gönül verince bakış açısı istemeden değişiyor ne yazık ki.
  • +123456789
    quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

+1

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

iliç de çetnik kezman da çetnik daha doğrusu sırpların yüzde 99 u çetnik neyin kavgasını yapıyorsunuz asıl tehlike güneydoğuda ve türkiyedeki köşebaşlarının tamamını tutmaya başlayan katil yahudilerde bırakın bu boş konuları adamların futboluna bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: harmanlar

kezman a önerim ilk maçında gol atarsa basın tirübününe doğru iki tekerlek arasına taş sıkışmış işaretini yapsın bunu yapmakta zorlanırsa çetnik işaretinden serçe ve yüzük parmağınıda indirip sadece orta parmağını göğe doğru dik bir vaziyette o malum tirübüne göstersin.

kopardınbeni.gif

• aferin size.
    Bosnalılara cetnik yapsın basın tribunune nah yapsın.sizde gelin burada yaptıklarını kendiniz yapmıs gibi koruyun...
  • aheproejkarhpoaejrhpoatjupryminsujiğsbdrlysvlrtser abi bune ya
    quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: harmanlar

kezman a önerim ilk maçında gol atarsa basın tirübününe doğru iki tekerlek arasına taş sıkışmış işaretini yapsın bunu yapmakta zorlanırsa çetnik işaretinden serçe ve yüzük parmağınıda indirip sadece orta parmağını göğe doğru dik bir vaziyette o malum tirübüne göstersin.

kopardınbeni.gif

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.