Şimdi Ara

VE KEZMAN KONUŞTU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLİÇ 1 SENE ÖNCE GELDİ,NEDEN İLİÇ GELİNCE DEĞİLDE KEZMAN GELİNCE ÇIKTI BU OLAY..İTTİFAK VAR DEYİNCEDE AKSİNİ İDDİA EDİYORSUNUZ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Kezman değil fb yönetimi açıklama yapmış.Ayrıca açıklamada ''hassasiyetiniz üzerine benzer haraketleri yapmıyacağımı belirtmek isterim'' tarzı bir cümle göremedik!

Abi niye öyle bir açıklamada bulunsun ki? Adam zaten o hareketi sadece milli takımda yapmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofmaster

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya biz"evet o hareketi yaptım çünkü Bosnalılardan nefret ediyorum...ben de bir çetnik üyesiyim.yaşasın özgür ve büyük Yugoslavya"demesini bekliyorduk nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptı.
    aaaaaa?(şaşkınlığını gizleyemeyip dışa vuran adam.gif)

ya biz ilkerinançtan "ben fenerbahçe düşmanıyım. iliç vs beni hiç ilgilendirmez. fenerbahçe ne yapıyorsa kötüdür. bu eleştirilerimi sırf fenerbahçe'ye zarar versin diye yapıyorum." demeni bekliyorduk. nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptın? aaaaaaa(şaşırıp ağzı 5 cm açık galan adam. asp. jpg.gif.php.html)

onu anca senin gibiler der...
    İliç de mi Fenerbahçeli?
    bu mevzuda takım ayrımı yapmadım dikkat edersen.

• kezman daha ayağını topa vurmadan bu kadar popüler olacağını bilseydi sanırım daha çok para isterdi
  • quote:

quote:

quote:

ya biz"evet o hareketi yaptım çünkü Bosnalılardan nefret ediyorum...ben de bir çetnik üyesiyim.yaşasın özgür ve büyük Yugoslavya"demesini bekliyorduk nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptı.

ya biz ilkerinançtan "ben fenerbahçe düşmanıyım. iliç vs beni hiç ilgilendirmez. fenerbahçe ne yapıyorsa kötüdür. bu eleştirilerimi sırf fenerbahçe'ye zarar versin diye yapıyorum." demeni bekliyorduk. nasıl oldu da böyle bir açıklama yaptın? aaaaaaa(şaşırıp ağzı 5 cm açık galan adam. asp. jpg.gif.php.html)

İliç de mi Fenerbahçeli?

İliç aylardır Türkiye'de... ama senin gibiler Çetnik kelimesinin anlamını bile Kezman Fenerbahçe'ye geldikten sonra öğrendiler. İliç'in Çetnikliğinden bahseden kimseyi görmedik. Şimdi hepiniz ulema kesildiniz başımıza.

• YETER BEEE!
    ADAM TAKSADA ŞÖYLE 2-3 TANE GOLÜ, SUSSANIZ.
    BIKTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

quote:

quote:

İliç de mi Fenerbahçeli?

İliç aylardır Türkiye'de... ama senin gibiler Çetnik kelimesinin anlamını bile Kezman Fenerbahçe'ye geldikten sonra öğrendiler. İliç'in Çetnikliğinden bahseden kimseyi görmedik. Şimdi hepiniz ulema kesildiniz başımıza.

bak hoca sana da soyleyeyim sende anlamamıssın.
    bu hareketi normal bir ortamda yaparsa herkes gibi normal karsılarım.
    ama Bosna gibi hassas bir konuda Bosna milli takımıyla oynanan macta gidip Bosna tribunune bu hareketi yaparsa ben bu adamın samimiyetine inanmam maksadını da acıkca gorurum.
    siz gormek istemiyorsanız bu benim problemim degil.

defalarca da aynı seyi soyledim kıvırmadım hala aynı fikirdeyim...
    bu konuda hicbirinizin beni ikna etmesine imkan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 6 Eylül 2006; 13:47:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berto

YETER BEEE!
    ADAM TAKSADA ŞÖYLE 2-3 TANE GOLÜ, SUSSANIZ.
    BIKTIK

+1907
  • + 1907

Bugün Fotomaçta Selçuk Yula'nın bir yazısı vardı.Altında da bir paragraf özel olarak.Onu da Selçuk yula yazmış sanırım.Bakın aşağıya Copy-Paste yaptım.Harika yazmış hakikaten....

Fark nerede?

Üzülerek görüyorum ki, ırkçılık ülkemizde tehlikeli bir hal almaya başladı. Geçen yazımda belirtmiştim, savaş bitmiş, sınırlar çizilmiş, yeni ülke kuruluyor yani Boşnakların ülkemizdeki bir takım insanların popülist kültür üstüne inşa etmeye çalıştıkları sözde şovenizme hiç mi hiç ihtiyaçları yok. O olaylarla çok ilgiliydiniz de savaş sırasında neredeydiniz. Şimdi ortalığı neden kaşımaya çalışıyorsunuz? Merak etttiğim konu acaba UEFA'nın bir yaptırım (En azından uyarı) gücü yok mu? Biliyorsunuz Zidane cezayı yerken FIFA kendisine kafa attıran Masserati'yi de boş geçmedi. Ama burada (Appiah'a inanıyorum) "Pis zenci" lafını eden Emre Toraman'a dokunulmadı bile.
    2-0 galipken bir futbolcunun topsuz alanda fiziki hareket yapması çok kötü hatta iğrenç bir tahrik olmazsa mümkün değil. Bunu bilmek için eskiden futbol oynamaya falan da gerek yok. Şimdi Kezman olayını ortaya atanlar, "İliç'in parmağı ile Kezman'ın parmağı aynı değil" diyorlar. Fotoğraflara bakıyorum, vallahi de aynı billahi de aynı. Bildiğimiz parmak işte. Resimlere defalarca baktım, düşündüm, taşındım. Fark nerede diye sordum. Sonunda buldum. Birinin parmağı sarı-kırmızı, birinin sarı-lacivert. İşte fark burada. Tarafsızlığını yitirmiş medyamızın iki yüzünü belgeleyen bu gerçeği gündeme getirdiği için ilk önce Kezman'a, sonra da İliç'in fotoğrafını 5 saat arayla bulup çıkaran F.Bahçelilere teşekkür etmek gerekir. Ve sizler... Artık kendinize zorla empoze etmeye çalıştığınız objektif, tarafsız yüzünüzle gerçek olan fanatik ve F.Bahçe düşmanı yüzünüzü ne zaman karşı karşıya getireceksiniz, inanın çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 6 Eylül 2006; 13:54:37 >

• -Kezman'ın tercümanlığı:ÇOK AÇIK VE NET BELLİ OLUYOR YÖNETİM BUNUN ÖNÜNE KOYMUŞ AÇIKLAMAYI BUDA OKUMUŞ!

-Açıklama:devamlı söylüyordunuz açıklar yapmam etmem burada diye herkes bakar işine diye ÖYLE BİR VURGU GÖREMEDİK!

-İliç:Ne güzel işinize gelen yerden çevirmeyi biliyorsunuz.İki olay arasında DAĞLAR kadar fark var.EĞER ÇETNİK buraya gelen Sırpla öğrenilseydi Lazaviç,Mirkoviç'ten öğrenirdik!!!!

-BEN İLİÇ'İ HİÇ SAVUNMADIM!İLİÇ'İN BENZER TUTUMDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKARSA DİREK KOVULSUN DERİM(ki İliç'in durumu ile Kezman'ın durumu AYNI DEĞİL! NE KADAR GÖREMESENİZDE)

-İliç'e neden uyarı yapılmamış! -YAPSAYDINIZ KARDEŞİM BU ÜLKE HASSSASTIR BU KONULARDA EN UFAK YANLIŞINDA ŞUTLARIZ DESEYDİNİZ!!!

EMİN OLUN ''HEPİMİZ SIRP'IZ'' GİBİ NE OLDUĞUNU UNUTMUŞ,KENDİNİ KAYBETMİŞ(ayrıca taklit) AÇIKLAMA YAPMAZDI BİR ALLAH'IN KULU!!!

EDİT:Yuakrda Selçuk Yula'da NEDEN Mirkoviç'te aynı tartışmalar olmadı MADEM KONU FB DÜŞMANLIĞI CEVABINI VERSİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 6 Eylül 2006; 13:57:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İliç de mi Fenerbahçeli?

bak hoca sana da soyleyeyim sende anlamamıssın.
    bu hareketi normal bir ortamda yaparsa herkes gibi normal karsılarım.
    ama Bosna gibi hassas bir konuda Bosna milli takımıyla oynanan macta gidip Bosna tribunune bu hareketi yaparsa ben bu adamın samimiyetine inanmam maksadını da acıkca gorurum.
    siz gormek istemiyorsanız bu benim problemim degil.

defalarca da aynı seyi soyledim kıvırmadım hala aynı fikirdeyim...
    bu konuda hicbirinizin beni ikna etmesine imkan yok...

Bırak hacıyı hocayı da okuduğunu anlamaya çalış. Seni herhangi birşeye ikna etmeye çalışmak gibi boş bir işle uğraşan yok. Sahtekar medyanın gazına gelen şuursuzlara kendi gerçeklerini hatırlatıyoruz, hepsi bu.

Kezman Bosna maçında Bosna tribününe bu hareketi mi yapmış? Vay terbiyesiz! Peki ne zaman olmuş bu? Olduğu zaman neredeydiniz? Çetnik kelimesini öğrenip, elinizde ve dilinizde dolayıp kendinizce manevi duygular geliştirmek için Kezman'ın FB'ye gelmesini mi beklediniz?

Normal ortamda yaparsa normal karşılarmış da bilmem nerde yaparsa şöyleymiş böyleymiş.
    Ucuz numaralar bunlar geçiniz...

• Devamlı söylediğim Miloseviç var bunların forveti bu ırkçı açıklamalarda bulunmuştu bir şampiyona sırasında (muhtemelen 2000avrupa emin değilim) Bumu spor basınında YANKI yaratır bu adamın Türkiye'ye TRANSFER OLMASIMI???

Veya Eto'ya İspanya'da ırkçı söylemlerde bulunulması mı YOKSA burda bir klüpte oynarken rakiplerin ona IRKÇI yaklaşımlarımı???

DEDİĞİN ÇOK MANTIKSIZ! SANA GÖRE HER OLAY AYNI YANKIYI BULMASI LAZIM YOKSA FB ALEYHİNE OLUYOR!

Ayrıca O maç demekki biçok kişinin aklındaymış ki Türkiye'ye gelince bu kadar yankı bulmuş!!!

quote:

Bırak hacıyı hocayı da okuduğunu anlamaya çalış. Seni herhangi birşeye ikna etmeye çalışmak gibi boş bir işle uğraşan yok. Sahtekar medyanın gazına gelen şuursuzlara kendi gerçeklerini hatırlatıyoruz, hepsi bu.

Kezman Bosna maçında Bosna tribününe bu hareketi mi yapmış? Vay terbiyesiz! Peki ne zaman olmuş bu? Olduğu zaman neredeydiniz? Çetnik kelimesini öğrenip, elinizde ve dilinizde dolayıp kendinizce manevi duygular geliştirmek için Kezman'ın FB'ye gelmesini mi beklediniz?

Normal ortamda yaparsa normal karşılarmış da bilmem nerde yaparsa şöyleymiş böyleymiş.

• ya tamam kardeşim bundan sonra sana birşey sordugum zaman cevap vereceksin yoksa hadi işine.

diyeceğimi dedim insan gibi konustum aldıgım karsılıga bak...
    bu olay bizim medyaya yansımamış zamanında büyük tartışmalar olmuş yabancı forumlarda ve kamuoyunda.biz duymadıgımız seyi nerden tartısacagız?
    suurlu adamlar sizi.
  • seso81 ve ilkerinanç
    Şimdi tek tek yazdıklarınızdan alıntı yapamam kusura bakmayın. Okuduğunuzu algılayabilseydiniz belki "anlama" kısmına geçerdiniz ama olmamış, neyse önemli değil.

"Sahtekar" medya dedim farkına vardıysanız... yani size yıllardır sadece "Sırp golcü" olarak tanıttığı Kezman'ı birden "Çetnik" olarak tanıtan medya. Yani ortalama bir şuur düzeyinden bahsediyorum ben, sizin yüksek manevi algılarınızdan değil.

Ayrıca da Seso81;
    KELİMELERİN bazılarını BÜYÜK bazılarını KÜÇÜK yazınca NE oluyor ANLAMADIM, yazdığın YAZI ne KADAR anlamsız OLURSA olsun KARŞINDAKİNE anlamlı MI geliyor SANIYORSUN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 6 Eylül 2006; 14:58:05 >
  • bende kezmanı çok eleştirenlerdenim..daha önce bu hareketi yapan birini türkiyede görmedim, o kadar hergün gazete okurum iliçin de o hareketi yaptığını daha yeni gördüm..daha önce görseydim onu da eleştirirdim..
    daha öncekileri neden eleştirmediniz diyen arkadaşların gördüğünü de sanmıyorum..
    olsaydı da eleştirseydik, neden bunu fb düşmanlığı diye algılıyorsunuz çok ilginç..
    ayrıca selçuk yula benim gözümde spor yazarı falan değil, kulüp yazarıdır..azizin oyuncağıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 6 Eylül 2006; 14:59:23 >
  • quote:

Geçiniz..

• ben soyleyeceğimi soyledim.benim soyledigimi de anlamayan varsa herkese tek tek acıklama yapacak halim yok...
    Kezman Bosna tribunune yapılmaması gereken bir hareket yapıyorsa bunu eleştiririm adamında masum olmadıgını dusunurum.
    ha basın zamanında yazmış yazmamış benim sorunum degil ben hala sozumun arkasındayım...
  •  VE KEZMAN KONUŞTU

no comment
  • 1. paragraftaki ANLAMA/ANLAYABİLME 'ye KENDİ DÜNYA GÖRÜŞÜNE SAHİP OLMA^'yı da eklersek

3.paragraftaki sorunun cevabı HERKES HERŞEYİ KOLAY ANLAYAMIYOR.ANLAMALARI İÇİN VURGU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ DİKKAT ÇEKEN ÖNEMLİ YERLERE.TABİ HERZAMAN YARAR SAĞLAMIYOR GÖRÜNDÜĞÜ ÜZRE!
    quote:

seso81 ve ilkerinanç
    Şimdi tek tek yazdıklarınızdan alıntı yapamam kusura bakmayın. Okuduğunuzu algılayabilseydiniz belki "anlama" kısmına geçerdiniz ama olmamış, neyse önemli değil.

"Sahtekar" medya dedim farkına vardıysanız... yani size yıllardır sadece "Sırp golcü" olarak tanıttığı Kezman'ı birden "Çetnik" olarak tanıtan medya. Yani ortalama bir şuur düzeyinden bahsediyorum ben, sizin yüksek manevi algılarınızdan değil.

Ayrıca da Seso81;
    KELİMELERİN bazılarını BÜYÜK bazılarını KÜÇÜK yazınca NE oluyor ANLAMADIM, yazdığın YAZI ne KADAR anlamsız OLURSA olsun KARŞINDAKİNE anlamlı MI geliyor SANIYORSUN?

• benim tek yorumum bunu medyada haber olarak çıkaran haşmete ortalığı karıştırmakta üstüne yok HINÇ-AL abisi iyi öretmiş ona bu konuları

MUTLU OLDUN MU HAŞMOOO?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.