Şimdi Ara

#VE Kingston DDR3 Bellek i Türkiye'de Satışta#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Kingstonun DDR3 bellek i vegateknomarket te satışta buyrun kendiniz bakın.
    http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=KHX11000D3LLK2/2G

• Boşuna getirmişler. Ddr 2 ramlerin bu kadar ucuzladığı bi dönemde tutmaz bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Boşuna getirmişler. Ddr 2 ramlerin bu kadar ucuzladığı bi dönemde tutmaz bunlar

Bence de ddr2 ler piyasa tam oturmuş birde üstüne düşük fiyatlarıyla göze çarparken ddr3 leri kimsenin alacağını düşünmüyorum.Fakat fantazi olsun diye alan olursa bilemem ama bir fantaziye 940 ytl bayılmak akıl karı değil.
  • ddr2 li bilgisayar toplanır o fiyata be:) olsun gelsinde ddr2 ler biraz daha ucuzlasın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3cagdas3

quote:

Bence de ddr2 ler piyasa tam oturmuş birde üstüne düşük fiyatlarıyla göze çarparken ddr3 leri kimsenin alacağını düşünmüyorum.Fakat fantazi olsun diye alan olursa bilemem ama bir fantaziye 940 ytl bayılmak akıl karı değil.

Spot 60GB PS3 var o fiyatlara be, ha alana da saygı duymak gerekir, ayak uydurmak teknolojiye, bravo doğrusu.

250YTL ye 4gb DDR2 RAM almak mümkün iken bana çok uzak bu şeyler.Çünkü farklar hep BENCHMARK larda olduğundan bizlere getirisi olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

quote:

Orjinalden alıntı: 3cagdas3

quote:

Spot 60GB PS3 var o fiyatlara be, ha alana da saygı duymak gerekir, ayak uydurmak teknolojiye, bravo doğrusu.

250YTL ye 4gb DDR2 RAM almak mümkün iken bana çok uzak bu şeyler.Çünkü farklar hep BENCHMARK larda olduğundan bizlere getirisi olmadığını düşünüyorum.

Ne desen sonuna kadar haklısın.

• O paraya insanlar kasa topluyor. Ha 3d mark ta süperpi de bench almaksa amacın ve deli paran varsa biz karışmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

O paraya insanlar kasa topluyor. Ha 3d mark ta süperpi de bench almaksa amacın ve deli paran varsa biz karışmayız

Ben almıcam valla alanlar düşünsün
  • DDR2'lerle çok mutluyuz şimdilik almayanı dövüyorlar valla...
  • 7-7-7 noluyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: metetunca

ddr2 li bilgisayar toplanır o fiyata be:) olsun gelsinde ddr2 ler biraz daha ucuzlasın!

Hemde güzel bi pc toplanır...

Bu ne yaa...O kadar para verilir mi ? fiyat olayında gerçekten aptal olmuşlar.
  • Pc dünyasında bukadar üfürme fiatlı bi ürün çıkmamıştır herhalde.Yurt dışında 120-150 $ a 512 mb ddr3 ekran kartları satılıyorken ki bu kadar fiyatın içinde gpu artı birsürü malzeme var, 2gb rami dandini bi pcbye basıp 600$ fiyat çekmek....
    Valla kimse ekran kartı üreticilerinin yksek talelerinden demesin kızarım.
  • bunların bu fiyat olmasının nedeni tüketiciler üreticiler değilki ne kadar abartılırsa onlarda o kadar abartıcak hak vermek lazım yada şu parcalara ayrılan vakit para vs.. yi abartmayı biraz daha düşünmek vede düşürmek lazım
  • Bilgisayar fiyatına ram ??? bu fiyata kim alır bunları acaba ???
  • iyice bir yayılsın fiyatı bayağ düşer bu fiyat ne böle
  • İlk olmalarına ramen fiyat astronomik.Bukadarda abartılmazki.Sanki bir çeşit uzaylı teknolojisi üretmişler gibi satıyorlar yaw.
  • kingstoncılar hep böyle. rakip markalarda mal yoksa veriyorlar coşkuyu

diğer markalarda ürün gelsin, çatır çatır düşer fiyatlar. acele edip enayilik etmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivXci -- 26 Mayıs 2007; 21:52:23 >
  • Bu RAM'i almak teknolojiye ayak uydurmak değil, olsa olsa gerizekalılıktır. Yarı fiyatına OCZ Flex ya da Corsair Dominator var, üstelik düşük gecikmeleriyle bu DDR3'lerin alayını havada karada haklarlar.

Ama emin olduğum bir şey var. Nasıl sırf üzerinde bol bakır var diye Striker Extreme'e 360$ veren varsa, bu RAM'leri de alan çıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caniggia

Bu RAM'i almak teknolojiye ayak uydurmak değil, olsa olsa gerizekalılıktır. Yarı fiyatına OCZ Flex ya da Corsair Dominator var, üstelik düşük gecikmeleriyle bu DDR3'lerin alayını havada karada haklarlar.

Ama emin olduğum bir şey var. Nasıl sırf üzerinde bol bakır var diye Striker Extreme'e 360$ veren varsa, bu RAM'leri de alan çıkacaktır.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.