Şimdi Ara

Ve nihayet taahhüt son !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ttnet taahhüt'üm bu ay bitiyor.. 8mbit ve yukarısı limitsiz akn:50 veye 25 bildiğiniz kampanyalardan bahsederseniz sevinirim.şuan düşündüğüm smile 8 mbit limitsiz+dsmat maxi :59 liraymış(akn:50)..yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden

• http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=0 6 ay kafanız rahat olur illa değiştireceğim ttneti derseniz.TOp yekün kurtulursunuz...
  • superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası

akk uyguluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

quote:

superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası

akk uyguluyor mu?

hayır uygulamıyor bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

quote:

akk uyguluyor mu?

hayır uygulamıyor bende.

sağolun, yakın zamanda superonline a geçebilirim o halde.
  • http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=1

bu linkin hemen altında

8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB paketlerin hız alanı 25 GB'dır
    8 Mbps’ye kadar ve 16 Mbps’ye kadar limitsiz paketlerin hız alanı 50 GB'dır.

bu ibare var ve 24 at taahhüt var. bunların hepsi zaten ttnet den almıyormu farklı birşey uygulaması mümkün degil gibi gözüküyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.

superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.

superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde

Evet hocam fiberlerde var maalesef.

• beyler kullandığınız sağlayıcıları ve varsa olumsuz yönlerini yazabilirseniz güzel olur..biri adsl'i övenler var ? bilgisi olan var mı
  • Arkadaşlar birde superonline 24 ay boyunca 8 mbit 29 TL diye birşey vardı halen geçerlimi geçelim öyleyse eğer ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.