Bildirim
Ve nihayet taahhüt son !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=0 6 ay kafanız rahat olur illa değiştireceğim ttneti derseniz.TOp yekün kurtulursunuz... -
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası -
quote:
Orijinalden alıntı: yasinb3y
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası
akk uyguluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
quote:
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası
akk uyguluyor mu?
hayır uygulamıyor bende. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
quote:
akk uyguluyor mu?
hayır uygulamıyor bende.
sağolun, yakın zamanda superonline a geçebilirim o halde. -
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=1
bu linkin hemen altında
8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB paketlerin hız alanı 25 GB'dır
8 Mbps’ye kadar ve 16 Mbps’ye kadar limitsiz paketlerin hız alanı 50 GB'dır.
bu ibare var ve 24 at taahhüt var. bunların hepsi zaten ttnet den almıyormu farklı birşey uygulaması mümkün degil gibi gözüküyor bana -
Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.
superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.
superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde
Evet hocam fiberlerde var maalesef.
-
beyler kullandığınız sağlayıcıları ve varsa olumsuz yönlerini yazabilirseniz güzel olur..biri adsl'i övenler var ? bilgisi olan var mı -
Arkadaşlar birde superonline 24 ay boyunca 8 mbit 29 TL diye birşey vardı halen geçerlimi geçelim öyleyse eğer ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom port başvurusu
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- ttnet kullanıcı adı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- turkcell abone sayısı
- statik ip öğrenme
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X