Onuda getiririz ama sora sıkıysa Ronaldinhoyu getirin demiyeceğinizi garanti etmeniz gerekir
ronaldinhoyuda getirirseniz artık biz gideriz
burda hiçmi aklı başında adam yok allam ya inanıyorlar bide adam milandan niye ayrılsın fol yok yumurta yok yaw egonuzu mu tatmin ediyorsunuz o adam gelmez isterseniz beğenmeyin
bu muydu lem ben de biri geliyor sandım
adam göbekli,hem realden milana gitti,t.direktörü onu oynatmıyordu.şliginde bile oynamadı,hem sorunlu,karı kız hastası,3 karısı varmış,maçlardan önce sevişirmiş,98 finalinde zidane onun takımını ezmişti,bize burunla gol attı tekniği yok bu adamın,hamburger severmiş biz kebaptan anlarız hamburger neki,cart curt ıvız zıvır....
gelirse harbi güzel olur ama hala inanasın yok
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
adam göbekli,hem realden milana gitti,t.direktörü onu oynatmıyordu.şliginde bile oynamadı,hem sorunlu,karı kız hastası,3 karısı varmış,maçlardan önce sevişirmiş,98 finalinde zidane onun takımını ezmişti,bize burunla gol attı tekniği yok bu adamın,hamburger severmiş biz kebaptan anlarız hamburger neki,cart curt ıvız zıvır....
şampiyonlar liginde oynayamamasının sebebi realdeyken oynamış olması.ama ligde 10 maçta 9 golü var.milan onu takımdan yollamak istemiyordu.eğer almışsa fenere helal olsun.ronaldonun yanında kezman değil de semih oynarsa fb çok iş yapar.
gülecem gülemiyorum sıcak bastı
Benden yönetime çok yakın birinden duydum saolsun samplus abimiz söledi imzalamış!
megi21 oha abi daha ne istiyonuz ya ne yapmamız lazım size yaranmak için
ha buna da yaşlı diyosanız bilemicem artık herny de 30 yaşında!
quote:
2002de de fransa bi halt yapamazken o tüm takımları ezdi o büyük 3 sakatlıgın altından kalkarak normalde futbolu bırakacaktı.düzmantık burun vurdu diye teknik olmayacakmı güldürme beni ultra teknik bir striker dır ronaldo daha tekniği yoktur.kariyerindeki sakatlanmadan önceki maçlarını izlemen şart senin.kilo alması ise 3 yıldan fazladır kullandıgı kas geliştirici ilaçlarla açıklanabilir.o göbekli dedigin adam realde 104 maçta 100 gol atmış adam 3 kere kariyer bitirici sakatlık geçirmiş futbola dönmüş adam yani bir Efsane.capello da şu anda gönderiliyor niye mi dünyanın eni iyi forvetini sattıgı için ve beckham gibi süper bir adamı yolladıgı için.düşünerek konuşmak lazım söz konusu ronaldo gibi efsanevi bir futbolcuysa.
@_What_
@maymunkral
bana o yazdıklarımı ciddiye aldım demeyin yada ben öyle anlamış olmayayım yada biri bana hava aslında soğuk sen sıcaktan boşuna yanıyorsun desin noolur?
@_What_,sanırım bana söylediklerinden sonra bir düzeltme yazısı da yazarsın oraya....
Federasyonun kararı ertelemesi aslında işimiz yarayabilir. Bizimkiler kararı beklemeden dayanamayıp açıklayalarlar bugün yarın.
quote:
@_What_
@maymunkral
bana o yazdıklarımı ciddiye aldım demeyin yada ben öyle anlamış olmayayım yada biri bana hava aslında soğuk sen sıcaktan boşuna yanıyorsun desin noolur?
@_What_,sanırım bana söylediklerinden sonra bir düzeltme yazısı da yazarsın oraya....
ben ciddiye almadım.zaten dikkat edersen diğer söylediklerine cevap vermedim.ancak genelde ronaldonun neden milanda avrupa maçlarında oynamadığı bilinmediği için genel bir bilgilendirme vereyim dedim.
10 numara kim olcak şimdi FB de... Ama harbi büyük külübüz bee, GS ye baksanızya bi LİNCONL geldi hemen NECATİDEN aldılar 10 numaralı formayı..
Biz ise ne topcular geldi ama 10 numara kimseye verilmedi.. ANELKA-ORTEGA-ALEX-HOİNDONK-KEZMAN-APPİAH..... hiç birine 10 numara verilmedi....
ama GS R.CARLOS u alsa idi kesin 10 Numarayı ona verirdi.
ve işte beklenen duyum antunun en sağlam bilgi veren üyesi .... ------------------------------------------------------------------------------------- Mesajı Gönderen: şaşkınbakkal
Ronaldo Fenerbahçe´mize hayırlı olsun arkadaşlar. Bu gece resmi olarak açıklanıyor transfer -------------------------------------------------------------------------------------
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Benden yönetime çok yakın birinden duydum saolsun samplus abimiz söledi imzalamış!
megi21 oha abi daha ne istiyonuz ya ne yapmamız lazım size yaranmak için
ha buna da yaşlı diyosanız bilemicem artık herny de 30 yaşında!
samplus derken,...Samet mi söyledi bunu? Duruma göre arayacağım kendisini
kral fenerbahçe azcık bastırsa adrianoyuda alır ama şaka maka eğer ronaldo gelirse süper olur adam hayallerimdeki futbolcu ya ve bence hala adrianodan daha büyük türkiyede kim getirmiş dünyanın en iyi futbolcusu seçilmiş adamı bu güne kadar
hay Allah bir yukarda yazdığım yorum gerçeği yansıtmıyor bir üye şaşkınbakkal'dan quote yapıp yazmış bunu sonra şaka olduğunu belirtmiş özür dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: _VeNi_
ve işte beklenen duyum antunun en sağlam bilgi veren üyesi .... ------------------------------------------------------------------------------------- Mesajı Gönderen: şaşkınbakkal
Ronaldo Fenerbahçe´mize hayırlı olsun arkadaşlar. Bu gece resmi olarak açıklanıyor transfer -------------------------------------------------------------------------------------
Bu üye ne derse çıkıyor. İnanın. Bu gece FBTV başında bekleyin, en azından şansınızı deneyin beyler. Ne olur ne olmaz, canlı canlı izleriz açıklanışını. Ama yine de garanati değil.
quote:
hay Allah bir yukarda yazdığım yorum gerçeği yansıtmıyor bir üye şaşkınbakkal'dan quote yapıp yazmış bunu sonra şaka olduğunu belirtmiş özür dilerim
veni seni öpeyimmi napim dizmi çökeyim seniş yılın tiyocusu seçtim
quote:
_VeNi_ ne yaptın hoca, heyecanlandırdın beni yaa
quote:
Orjinalden alıntı: sonermacit
veni seni öpeyimmi napim dizmi çökeyim seniş yılın tiyocusu seçtim
quote: