harbi gelecekmi la ronaldo türkiyeye inanasım gelmiyor valla
daha önce bakkaldayken söylemişti transferi antu
türkiyeye değil fenere
dogru mu yaa inanamıorm
fotorafınımı almış hiçbiyer dorulamıyor bu haberi..
FENERBAHÇEHUZUREVİ
Ulusoy, yabancı sayısını 5'e indir...
Deivid'i yolladık diyelim hadi tamam da başka kimi yollayacaz Hayır bir de Bursaspor'da oynayan kiralık oyuncu da geri geldi heralde napacaz abi biz 9 yabancıyla, üzerine bir de Aurelio + Vederson + Colin abov gavur takımı olduk iyice, iyidir iyi
bu adam gelirse ligin tadı kalmaz fb yi anadolu klüplerinin yenmesi biraz imkansız olur iş derbilere kalır tabi gs-bjk anadolu klüplerine büyük bir üstünlük sağlarsa
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
bugün antu duyum topiğine girmicektim ter basıyo orda ama yine girmek zorunda kalcam heralde.
YAVKAR YENİ İMZAN çok güzel olmuş bu avril de baya tatlı kız canım sempatik NEYSE ronaldo fenere gelsin bişi olmaz etkisi olmaz fenerbahçe defansını düzeltse avrupada adam olucakda akıllarına gelmiyor.
ya ronaldoyu kılo vermeden gelmesin ıstemıyorum yag tulumunu
Tebrik etmek lazım(tabii kesinse).Mhteşem bir transfer olur.Geldiyse umraım en hayırlısı olur.
Resmi site 2 defa acikladi hala bu basliklara neden izin veriliyor anlamiyorum ronaldo ve adriano FB ye gelmiyorlar kendileri menejerleri kulupleride kac defa bunu acikladilar.Simdi birde yeni dedikodu makalele FB ye gelecekmis o yuzden tatile gelmismis...
quote:
Orjinalden alıntı: sprachen
fotorafınımı almış hiçbiyer dorulamıyor bu haberi..
FENERBAHÇEHUZUREVİ
kıyamam sana
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Resmi site 2 defa acikladi hala bu basliklara neden izin veriliyor anlamiyorum ronaldo ve adriano FB ye gelmiyorlar kendileri menejerleri kulupleride kac defa bunu acikladilar.Simdi birde yeni dedikodu makalele FB ye gelecekmis o yuzden tatile gelmismis...
Düşünsene Fb'nin sitesinde ''bugün donanımhaber'de çıkan Ronaldo haberi doğru değildir'' diye bi haberin verildiğini
quote:
Orjinalden alıntı: ArdaR
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
büyük konuşmayacam neme lazım
Fenerbahçelilik Budur İşte gsyi Böle susturur:)
sıkıysa adrianoyu alsaydınız
Yabancı oynatma yasağı geliyomuş beyler.
O da Makalele gibi tatile geliyormuş arkadaşlar..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ArdaR
quote:
büyük konuşmayacam neme lazım
Fenerbahçelilik Budur İşte gsyi Böle susturur:)
sıkıysa adrianoyu alsaydınız
Onuda getiririz ama sora sıkıysa Ronaldinhoyu getirin demiyeceğinizi garanti etmeniz gerekir