Şimdi Ara

ve RONALDO FENERBAHÇE'DE!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni napim ben öpücüğümü falan geri ver misketlerimide var de gettttttttttttttttttt
  • sormayın ya, ben de monitör başından az küfretmedim adama
  • ben napim bizim asıl forumdan arkadasım var su anda burda @ne bu yaa kaba yeriyle gülüyordur simdi bana rezil oldum
  • aldıysanız hayırlı OlSuN.......

Kejzman
    Alex
    Ronaldo
    Carlos
    Deivid
    appiah
    aurelio
    colın kazım
    edu drecena
    luganoOoOoO
    önder
  • ya gelmicek boşuna ümitlenmeyelim..

o değilde kimi alacağımızı hala anlayamadım ben:Sforvete kimi alabilriz acaba
  • sen hiç yüzüncü yılında şsmpiyonluk gördünmü? göremezsin ömründe 1 kez görebileceğin bişeydi ama gecti ve asla göremeyeceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

aldıysanız hayırlı OlSuN.......

Kejzman
    Alex
    Ronaldo
    Carlos
    Deivid
    appiah
    aurelio
    colın kazım
    edu drecena
    luganoOoOoO
    önder

wederson eksik
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VeNi_

hay Allah bir yukarda yazdığım yorum gerçeği yansıtmıyor
    bir üye şaşkınbakkal'dan quote yapıp yazmış bunu
    sonra şaka olduğunu belirtmiş
    özür dilerim

veni senin ozur dilemene gerek yok sen bizim yerimize saka yapan o lavuga antuda sov yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

sen hiç yüzüncü yılında şsmpiyonluk gördünmü? göremezsin ömründe 1 kez görebileceğin bişeydi ama gecti ve asla göremeyeceksin

ne alaka kardeşim şimdi.

sen topikleri karıştırdın heralde.fıkra yeri burası değil. boşuna germeyin ortamı
  • pm attım bak
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

sen hiç yüzüncü yılında şsmpiyonluk gördünmü? göremezsin ömründe 1 kez görebileceğin bişeydi ama gecti ve asla göremeyeceksin

ne alaka kardeşim şimdi.

sen topikleri karıştırdın heralde.fıkra yeri burası değil. boşuna germeyin ortamı

• quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

çocuklugumdan beri en çok sevdigim futbolcuların başında ronaldo herzaman ronaldo dur gelse süper olur ya çok istiyorum
    halletselr şu işi bomba olur kezman-ronaldo arkalarında alex onlarında arkasında marco-appiah-wederson takıma bak yav carlosa gelemedim daha

Kadroya bak . Bide Türk takımı hesapta . Resmen Brezilya takımı.
  • quote:

Sen hiç Türkiye Kupası gördünmü ya da UEFA ya da Super Cup ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

@_What_

@maymunkral

bana o yazdıklarımı ciddiye aldım demeyin yada ben öyle anlamış olmayayım yada biri bana hava aslında soğuk sen sıcaktan boşuna yanıyorsun desin noolur?

@_What_,sanırım bana söylediklerinden sonra bir düzeltme yazısı da yazarsın oraya....

tmm arkadaşım yanlış anladım özür dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

quote:

çocuklugumdan beri en çok sevdigim futbolcuların başında ronaldo herzaman ronaldo dur gelse süper olur ya çok istiyorum
    halletselr şu işi bomba olur kezman-ronaldo arkalarında alex onlarında arkasında marco-appiah-wederson takıma bak yav carlosa gelemedim daha

Futbolu çok yakından takip ediyorsun anlaşılan.O zaman Barcelona İspanyol, Milan İtalyan,Arsenal da İngiliz takımı değil.Kadrolarının 4/3'ü, hatta bazılarının hemen hemen hepsi yabancı..

• ronaldo gelmesin hiçbir faydası olmaz.gelecekse oliviera gelsin 3 sene önce de almaya çalışmıştık ama onun yerine nobreyi almıştık
  • saat 1.30 eski fb-gs maçlarını veriyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelksk

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

aldıysanız hayırlı OlSuN.......

Kejzman
    Alex
    Ronaldo
    Carlos
    Deivid
    appiah
    aurelio
    colın kazım
    edu drecena
    luganoOoOoO
    önder

wederson eksik

haydaaa şuraya bak mubarek brezilya takımı

artık gerçekten feneri yenmemiz şart oldu çunku fenerbahçe artık türk takımı değil.

Ali Sami YeN ''Galatasarayın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmektir''

• Böyle bir transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum ama inş. gerçekleşir.
    Zaten yabancı sayısı belli olmadan böyle bir açıklama yapmazlar 1 hafta sonra karar verirlerse artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: Sylar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

quote:

büyük konuşmayacam neme lazım

Fenerbahçelilik Budur İşte gsyi Böle susturur:)

sıkıysa adrianoyu alsaydınız

Onuda getiririz ama sora sıkıysa Ronaldinhoyu getirin demiyeceğinizi garanti etmeniz gerekir

ronaldinhoyuda getirirseniz artık biz gideriz

nereye gıdıyon hacu

ronaldinho kaka bıle gelse fenerden hıc bı zaman ıcın hıc bısey olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

quote:

Futbolu çok yakından takip ediyorsun anlaşılan.O zaman Barcelona İspanyol, Milan İtalyan,Arsenal da İngiliz takımı değil.Kadrolarının 4/3'ü, hatta bazılarının hemen hemen hepsi yabancı..

Yav oda doğru da Barcelona da falan hep farklı ülkeler , bu Fener bütün Brezilyalıları topladı . O yüzden diyorum Brezilya takımı diye Luciano , Aurelio(ne kadar mehmet olsa da) , Edu , R.Carlos , Alex , Wederson (ne kadar gökçek olsa da) Ayrıca Lugano (güney amerikalı) .. Tam bir G.Amerika takımı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.