seni napim ben öpücüğümü falan geri ver misketlerimide var de gettttttttttttttttttt
sormayın ya, ben de monitör başından az küfretmedim adama
ben napim bizim asıl forumdan arkadasım var su anda burda @ne bu yaa kaba yeriyle gülüyordur simdi bana rezil oldum
aldıysanız hayırlı OlSuN.......
Kejzman Alex Ronaldo Carlos Deivid appiah aurelio colın kazım edu drecena luganoOoOoO önder
ya gelmicek boşuna ümitlenmeyelim..
o değilde kimi alacağımızı hala anlayamadım ben:Sforvete kimi alabilriz acaba
sen hiç yüzüncü yılında şsmpiyonluk gördünmü? göremezsin ömründe 1 kez görebileceğin bişeydi ama gecti ve asla göremeyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Kejzman Alex Ronaldo Carlos Deivid appiah aurelio colın kazım edu drecena luganoOoOoO önder
wederson eksik
quote:
Orjinalden alıntı: _VeNi_
hay Allah bir yukarda yazdığım yorum gerçeği yansıtmıyor bir üye şaşkınbakkal'dan quote yapıp yazmış bunu sonra şaka olduğunu belirtmiş özür dilerim
veni senin ozur dilemene gerek yok sen bizim yerimize saka yapan o lavuga antuda sov yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: sonermacit
sen hiç yüzüncü yılında şsmpiyonluk gördünmü? göremezsin ömründe 1 kez görebileceğin bişeydi ama gecti ve asla göremeyeceksin
ne alaka kardeşim şimdi.
sen topikleri karıştırdın heralde.fıkra yeri burası değil. boşuna germeyin ortamı
pm attım bak
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
quote:
ne alaka kardeşim şimdi.
sen topikleri karıştırdın heralde.fıkra yeri burası değil. boşuna germeyin ortamı
quote:
Orjinalden alıntı: ne bu yaa??
çocuklugumdan beri en çok sevdigim futbolcuların başında ronaldo herzaman ronaldo dur gelse süper olur ya çok istiyorum halletselr şu işi bomba olur kezman-ronaldo arkalarında alex onlarında arkasında marco-appiah-wederson takıma bak yav carlosa gelemedim daha
Kadroya bak . Bide Türk takımı hesapta . Resmen Brezilya takımı.
quote:
Sen hiç Türkiye Kupası gördünmü ya da UEFA ya da Super Cup ?
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
@_What_
@maymunkral
bana o yazdıklarımı ciddiye aldım demeyin yada ben öyle anlamış olmayayım yada biri bana hava aslında soğuk sen sıcaktan boşuna yanıyorsun desin noolur?
@_What_,sanırım bana söylediklerinden sonra bir düzeltme yazısı da yazarsın oraya....
tmm arkadaşım yanlış anladım özür dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
quote:
çocuklugumdan beri en çok sevdigim futbolcuların başında ronaldo herzaman ronaldo dur gelse süper olur ya çok istiyorum halletselr şu işi bomba olur kezman-ronaldo arkalarında alex onlarında arkasında marco-appiah-wederson takıma bak yav carlosa gelemedim daha
Futbolu çok yakından takip ediyorsun anlaşılan.O zaman Barcelona İspanyol, Milan İtalyan,Arsenal da İngiliz takımı değil.Kadrolarının 4/3'ü, hatta bazılarının hemen hemen hepsi yabancı..
ronaldo gelmesin hiçbir faydası olmaz.gelecekse oliviera gelsin 3 sene önce de almaya çalışmıştık ama onun yerine nobreyi almıştık
saat 1.30 eski fb-gs maçlarını veriyolar
quote:
Orjinalden alıntı: angelksk
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
wederson eksik
haydaaa şuraya bak mubarek brezilya takımı
artık gerçekten feneri yenmemiz şart oldu çunku fenerbahçe artık türk takımı değil.
Ali Sami YeN ''Galatasarayın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmektir''
Böyle bir transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum ama inş. gerçekleşir. Zaten yabancı sayısı belli olmadan böyle bir açıklama yapmazlar 1 hafta sonra karar verirlerse artık...
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
quote:
Orjinalden alıntı: Sylar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ArdaR
quote:
büyük konuşmayacam neme lazım
Fenerbahçelilik Budur İşte gsyi Böle susturur:)
sıkıysa adrianoyu alsaydınız
Onuda getiririz ama sora sıkıysa Ronaldinhoyu getirin demiyeceğinizi garanti etmeniz gerekir
ronaldinhoyuda getirirseniz artık biz gideriz
nereye gıdıyon hacu
ronaldinho kaka bıle gelse fenerden hıc bı zaman ıcın hıc bısey olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Nnevermind
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
quote:
Futbolu çok yakından takip ediyorsun anlaşılan.O zaman Barcelona İspanyol, Milan İtalyan,Arsenal da İngiliz takımı değil.Kadrolarının 4/3'ü, hatta bazılarının hemen hemen hepsi yabancı..
Yav oda doğru da Barcelona da falan hep farklı ülkeler , bu Fener bütün Brezilyalıları topladı . O yüzden diyorum Brezilya takımı diye Luciano , Aurelio(ne kadar mehmet olsa da) , Edu , R.Carlos , Alex , Wederson (ne kadar gökçek olsa da) Ayrıca Lugano (güney amerikalı) .. Tam bir G.Amerika takımı