Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ferhat abi sen bi daaki krallığa adaylığını koysana oyum sana :))

• quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

ferhat abi sen bi daaki krallığa adaylığını koysana oyum sana :))

BİZİM NEYİMİZE KRALLIK :))) HEM NP YETMEZ HEMDE KRAL OLANIN İŞİ ZOR. PM LERİ DÜŞÜNEMİYORUM

AGA SANA OY VERDİM PARA PİLİZZ :)))

AGA SELAM VERDİM ALMADIN ARTİZT SENİ

AGA SENİN Bİ YERLERİN KALKMIŞ CEVAP VERMİOSUN :)))

AGA TANIDINMI BENİ HANİ GEÇEN LUFERSONDA RASTLAŞMIŞTIK NE ÇABUK UNUTTUN DİE GİDER :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 7 Şubat 2006 20:24:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

quote:

ferhat abi sen bi daaki krallığa adaylığını koysana oyum sana :))

BİZİM NEYİMİZE KRALLIK :))) HEM NP YETMEZ HEMDE KRAL OLANIN İŞİ ZOR. PM LERİ DÜŞÜNEMİYORUM

AGA SELAM VERDİM ALMADIN ARTİZT SENİ

AGA SENİN Bİ YERLERİN KALKMIŞ CEVAP VERMİOSUN :)))

AGA TANIDINMI BENİ HANİ GEÇEN LUFERSONDA RASTLAŞMIŞTIK NE ÇABUK UNUTTUN DİE GİDER :))

muahahahhahahahah olsun yinede komik olur en fazlada benden msj gelir zaten rahat bırakmıom seni uehueh

• ÇOK ŞEKİL OLMUŞSUN

• quote:

Bunun için Kral Olmana Gerek Yok :P

**Alakasız ama LadyKnight Zam Olayının Mkunu Çıkardı. Kaal olursan zam olayını 1 az düşür :D WarriorTheLast LAdy Gibi Aç Gözlü Çıkmaz İşallah..
  • alkoc naber beni tanıdınmı geçen arenada dd kaskımı sende denim dedim 1000 çakmıştın az dedim sende azmı? dedin nese zaten önceden eslantta biraz kasmıştın çalınan charımla orc lara falan dalmıştım yatmıştım ya:) burn lerin tayfadaım ben
  • quote:

EVET 61 % 75 İDİM ŞİMDİ 64 %30 LARDAYIM İŞTE AÇILDIĞI GUNDEN BU GÜNE KASTIM DENİEBİLİR.
    70 SKİLİNİ PEK MERAK ETMİYORUM :))) 65 DE DURUCAM ARTIK. 5LEVEL 1 SKİL ALMAK İÇİN DEĞMEZ.
    EVET DEX FULLEDİ AMA HALİMDEN ŞİKAYETİM YOK. CHİTEN GİYMEM YA 4 STATTAN DAHA FEDAKARLIK EDERİM SHEL GİYERİM YA DA FP GİYERİM. CHİTENIN ANLAMI YOK BANA GÖRE.
    TEŞEKKÜRLER.

Kardeş Bence sen 65 olduktan sonra devam etmelisin çünkü lwl 65 ten sonra exler düzeliyor ve çok daha kolay oluyor ex kasmak bence dvm et hem havan olur

• quote:

Orjinalden alıntı: nitromaniac_

alkoc naber beni tanıdınmı geçen arenada dd kaskımı sende denim dedim 1000 çakmıştın az dedim sende azmı? dedin nese zaten önceden eslantta biraz kasmıştın çalınan charımla orc lara falan dalmıştım yatmıştım ya:) burn lerin tayfadaım ben

TANIDIM :)) ÇOK GÜLMÜŞTÜM SANA.

DD Lİ 1000 VURMAK AZ İSE DD SİZ DEMEK Kİ MEFTASIN :)=))

• quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

quote:

EVET 61 % 75 İDİM ŞİMDİ 64 %30 LARDAYIM İŞTE AÇILDIĞI GUNDEN BU GÜNE KASTIM DENİEBİLİR.
    70 SKİLİNİ PEK MERAK ETMİYORUM :))) 65 DE DURUCAM ARTIK. 5LEVEL 1 SKİL ALMAK İÇİN DEĞMEZ.
    EVET DEX FULLEDİ AMA HALİMDEN ŞİKAYETİM YOK. CHİTEN GİYMEM YA 4 STATTAN DAHA FEDAKARLIK EDERİM SHEL GİYERİM YA DA FP GİYERİM. CHİTENIN ANLAMI YOK BANA GÖRE.
    TEŞEKKÜRLER.

Kardeş Bence sen 65 olduktan sonra devam etmelisin çünkü lwl 65 ten sonra exler düzeliyor ve çok daha kolay oluyor ex kasmak bence dvm et hem havan olur

65 % 30 um ama ex lerde bi değişiklik yok aynı :)) havayı salla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulhunter92

master olunca 5 stat mı geliyo

5 GELİYOR EVET.

peki skillerde 3mü geliyor?

3 GELİYOR. 70 E KADAR BİŞİ AÇAMIYORSUN 65DEN SONRA

3 olur mu ne yaptın :D lvl atlayınca ii bak :D

ayrıca 67 de 800 ac açarsın cz de bi 400 bi 800 basa basa koşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythic -- 7 Şubat 2006 17:29:42 >

• valla mükemmel derecede bi çarın var alkoç abi ama NYchris nie clanı dağıtıpta sen alt clandancıkmıs oldun doğal olarak onu anlamadım ben ne güzel clanı vardı ama neyse tebrik ederim alkoç abi o çar bende olsa keşke ama olsun bi TÜRK te böle şahane çar olması beni oyunu daha da sevmemi sağladı vala helal olsun verdiğin emeklere değmiş başka söze gerek yok çar ortada

• :)) ama ac sizdim:) cz de ac siz çıkmam karşıma ve noral defansım 647 mi ne yani ii bayaa
  • ferhat abi deminki arkadaş demiş ama ben tekrardan ısrarla sana diom pk da bi video çek pls benim için olmassa bu forumdaki herkez için yap ismini hep duyuyom cz de zati cz nin sensiz tadı tuzu yok bi sen bi muahmmed abi sefa abi bide öteki yancharla bi video çekin tam takımsınız işte :)))
  • buda benimki digeride arkadas

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

valla mükemmel derecede bi çarın var alkoç abi ama NYchris nie clanı dağıtıpta sen alt clandancıkmıs oldun doğal olarak onu anlamadım ben ne güzel clanı vardı ama neyse tebrik ederim alkoç abi o çar bende olsa keşke ama olsun bi TÜRK te böle şahane çar olması beni oyunu daha da sevmemi sağladı vala helal olsun verdiğin emeklere değmiş başka söze gerek yok çar ortada

BOŞVER HERYER CLAN :))) CLAN MI YOK BANA. Bİ CLANA GİRECEM AMA SÖLEMEYİM ŞİMDİ İSMİNİ SONRA OLMAZ FİLAN YALANCI OLURUZ AMA KOL YANACAK YİNE YANİ..

quote:

ferhat abi deminki arkadaş demiş ama ben tekrardan ısrarla sana diom pk da bi video çek pls benim için olmassa bu forumdaki herkez için yap ismini hep duyuyom cz de zati cz nin sensiz tadı tuzu yok bi sen bi muahmmed abi sefa abi bide öteki yancharla bi video çekin tam takımsınız işte :)))

YOK DAHA ERKEN ÖYLE ŞEYLER İÇİN İLERDE BELKİ.

quote:

Orjinalden alıntı: nitromaniac_

:)) ama ac sizdim:) cz de ac siz çıkmam karşıma ve noral defansım 647 mi ne yani ii bayaa

:)) ÖYLE OLSUN ASLAN

quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

buda benimki digeride arkadas

GÜLDÜRDÜN VALLA BENİ RESİM SÜPER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 9 Şubat 2006 11:43:01 >

• ya bu yukardaki resmi biliorum çok güzel yapmış kim yaptıysa her gördüümde kopuorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

buda benimki digeride arkadas

baba kralsın yaw mayk bişi bu sen bizi güldrdün allah ta seni güldürsün emü
  • abi yaşadın bizim prıesti takas ettik asas la şimdide bakira falan diğcem ama master açık desene artık senden bişey isteyemicem kurtuluyon :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Süper Olmuş, Assassinleri Gördükçe Ne Die Mage Char Kasmışım Diye Hayıflanıyorum :) haybeye gitti 6-7 ay. :D

** Alakasız olcak ama **
    Lordosu görünce kahkaha attım resmen evde :) Cz de bi eleman vardı 57 lvl mage, shark lı bi nicki vardı, adam lordos geliyo diye yıkıyodu ortalığı :) Lordos bunu öldürünce de basıyodu küfürü :)

ARKADAŞ BENDE MAGELERİ GÖRÜNCE NE DİYE ASAS OLDUM DİYORUM :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Süper Olmuş, Assassinleri Gördükçe Ne Die Mage Char Kasmışım Diye Hayıflanıyorum :) haybeye gitti 6-7 ay. :D

** Alakasız olcak ama **
    Lordosu görünce kahkaha attım resmen evde :) Cz de bi eleman vardı 57 lvl mage, shark lı bi nicki vardı, adam lordos geliyo diye yıkıyodu ortalığı :) Lordos bunu öldürünce de basıyodu küfürü :)

ARKADAŞ BENDE MAGELERİ GÖRÜNCE NE DİYE ASAS OLDUM DİYORUM :)

bende tam tersiyim asas görünce nie mage prıest kastım diodum asas la değiştik prıesti :=)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.