Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam ii güsellde ss almaktan oyun oynamamışsın sen ama char ii ben mage im en çok çektiğim asaslar beramusta oynuyorum ve humanların en ii charları asaslar sırf onun için int dagger defans taktım ama paper ı bi bulayım benden kral mage yok :P bu arada söylemişken beramusta oynayan ve item satan arklar varsa burdan onlara duyrulur bursa ist ankara dan olabilir son olarak sizden nefret ediyorum tüm asaslara sesleniyorum zuhahahhahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

quote:

Orjinalden alıntı: kivancoxxx

AGA LÜTFEN TAKILARI AYRI Bİ TOPİC TE YAZARMISIN

BU TOPİCTEN RAHATSIZ OLAN BİLE ÇIKIYO AYRI Bİ TOPİC NEYİME BENİM..

TAKILAR
    DEX OF BELT
    PREST PENT
    +12 +10 YÜZÜK
    +9 +7 KÜPE
    255+125 YANİ AMA EKSİĞİM VAR KÜPE NİN BİRİ 9 DİİL FP LERİN 2 Sİ +7 ONLAR LAZIM..

alkoc sen paper mısn 61 lvl de 255 dex. baya ii ama def. dan ödün vermen kötü iron belt iron necklace fişlan olsaydaı daha ii olacaktı eeğer paper olcaksan full dex. yüklenimşin ama def. ı unutmuşun gibi gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanokumus -- 29 Ocak 2006 19:42:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

işte banlanan charım :(

geçmiş olsun kardeş
  • quote:

işte böle bişi... rahatsızlık verirse topic silinsin..

arada resim paste edecem.

bi gün bende böle olucam yaklaşık 1 sene sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: selmanokumus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kivancoxxx

AGA LÜTFEN TAKILARI AYRI Bİ TOPİC TE YAZARMISIN

BU TOPİCTEN RAHATSIZ OLAN BİLE ÇIKIYO AYRI Bİ TOPİC NEYİME BENİM..

TAKILAR
    DEX OF BELT
    PREST PENT
    +12 +10 YÜZÜK
    +9 +7 KÜPE
    255+125 YANİ AMA EKSİĞİM VAR KÜPE NİN BİRİ 9 DİİL FP LERİN 2 Sİ +7 ONLAR LAZIM..

alkoc sen paper mısn 61 lvl de 255 dex. baya ii ama def. dan ödün vermen kötü iron belt iron necklace fişlan olsaydaı daha ii olacaktı eeğer paper olcaksan full dex. yüklenimşin ama def. ı unutmuşun gibi gelio

LEVEL 64 % 85 BENİM 61 DİİL. EVET DEFANS ÖNEMLİ DE ATAK DAHA ÖNEMLİ BANA GÖRE. 65 DEN İTİBAREN ZATEN DEXE VEREMEYCEĞİM İÇİN CHİTEN YA DA SHELE DÖNMEM İLERKİ LEVELDE DEXİ YENİDEN FULLEMEM DAHA MANTIKLI OLACAK.

İRON BELT OLSA DAHA İYİ DE DÜNYA PARA.

• kusura bakma eski fotolar da 61 di fazla dikkat edemedim ama senin gittiğin yol daha mantıklı 255 i daya sonra basarsın hp ye. bende skeleton belt vardı 27 gb ye sattım bilsem 25e bırakırdım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanokumus -- 31 Ocak 2006 18:29:10 >
  • alkoc sen +8 mirage kullanıyorsunda onlar sana yeterli geliyormu?dark vane falan kullanmamanın nedeni -150 hp bonus olabilirmi? yada sharda ihtiyacın yokmu?oysa ben seni +8 shardlarla gomek isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight

alkoc sen +8 mirage kullanıyorsunda onlar sana yeterli geliyormu?dark vane falan kullanmamanın nedeni -150 hp bonus olabilirmi? yada sharda ihtiyacın yokmu?oysa ben seni +8 shardlarla gomek isterdim

Valla ares i bilmem ama cypher da almak imkansız.
  • VE SON HALİM... :P
  • darısı bizim başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Death_

quote:

işte böle bişi... rahatsızlık verirse topic silinsin..

arada resim paste edecem.

bi gün bende böle olucam yaklaşık 1 sene sonra

inşallah

• Kardeş Başarılarının Devamını Dilerim Olda 65 Sonra SS koy gene Bende KOyarım 62 Olucam Az Kaldı Chyperda Oynuorum Nickim LinK Gelirsen Elimden Gelen Yardımı Yaparım Yeniden diorum Allah Nazardan Saklasın Kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: knight

alkoc sen +8 mirage kullanıyorsunda onlar sana yeterli geliyormu?dark vane falan kullanmamanın nedeni -150 hp bonus olabilirmi? yada sharda ihtiyacın yokmu?oysa ben seni +8 shardlarla gomek isterdim

SHARD TABİ DAHA İYİ DE ONU ALACAK PARAMIZ YOK.
    quote:

Orjinalden alıntı: sezzy06

Kardeş Başarılarının Devamını Dilerim Olda 65 Sonra SS koy gene Bende KOyarım 62 Olucam Az Kaldı Chyperda Oynuorum Nickim LinK Gelirsen Elimden Gelen Yardımı Yaparım Yeniden diorum Allah Nazardan Saklasın Kardeş

OK 65 OLDUM SONUNDA KOYARIM Bİ SS Bİ ARA TEŞEKKÜRLER İYİ NİYETİN İÇİN. ARESTE DOĞDUK BURDA ÖLÜRÜZ SANIRIM :)

• ABİ SEN HANGİ SERVERDESİN???

quote:

kral paşayla bi partide.

• quote:

Orjinalden alıntı: soulofanime

ABİ SEN HANGİ SERVERDESİN???

quote:

kral paşayla bi partide.

ARES
  • TEBRİKLER ÇOK GÜZEL Bİ CHARIN VAR DARISI BİZİM BAŞIMIZA
  • sen pro üyesin dimi sözüm meclisten dışarı hayvan gibi olmuşsun derlerya
  • BU YANIMDAKİ EZİK DE BENİM BANLANDIĞIMDA AÇTIĞIM CHAR :)) ABİLERİ BU CHARDA 62 OLMAK ÜZERE YETİŞİO ELEMAN :))

• BURDA DA WOLF VE SCROLU BASMAYI UNUTMUŞUM AMA ŞU AN 1807 ATAK POWER OLUYOR BUNLARLA.
    VE HP YE VERDİM SON 5 STATI DEX FULLEDİĞİ İÇİN.

66 DA STAT SIFIRLAYIP SHELE DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 67 DE DE ZATEN YİNE DEX 255 OLACAK VE DEFANS DA 900 CİVARI OLUR O ZAMAN BOSS DA VE CZ DE ÇOK DAHA SAĞLAM OLUNUR. 3-5 KİŞİNİN ARASINA GİRDİĞİNDE EN AZINDAN SAĞLAM ÇIKARSIN :))

BU ARADA 1453 MANER 4000 LERE ULAŞTI :))) XP FAZLA GELSİN DİYE SÜREKLİ CİVCİLERLE PARTİ KURUYORUM O YÜZDEN ÇOK KİŞİYİ 30 LEVEL YAPTIM SANIRIM :)) EPEYİ DUA ALMIŞIMDIR GALİBA. YİNE DE CİVCİ AÇIP KASILMAK İSTEYEN OLURSA KASARIZ AMA SADECE CİVCİV XP SEVDASINA :)) AGA LEVEL 60 PARTİ PİLİZ DİYENLERE BUNU ANLATMAK ZOR OLUYOR AMA NAFİLE.

HEM NP HEM XP ZOR OLUYOR AMA YAPIYORUZ AZ ÇOK. 65 % 15 5 GUNDE DE İŞTE 4K NP ANCA OLDU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 6 Şubat 2006 22:31:35 >

• Tek kelimeyle mükemmel bir charın var tebrikler devamını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.