Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuna Ares'te başlamıştım ... Adam burda da , orada da friend listemde :) ... Yardımı dokunmuştu bana , hatırlamaz belki alkoc ama minnettarım ona :)

Kendisi benim oyundaki EFSANELERİMDENDİR:) Bu tür yorumları yapmam normalde ama bu adam hak ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

alkoc hala duruyormu acaba?

gürsel sende masallah tüm online oyunları oynamışsın ..:) @alkoc alkoç hocam hala oynuyomusun oyunu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok duygulanıyorum bu konuyu gördüğümde. Gençliğim benim...
  • arkadaşlar hayattayım hala ama oyunda yokum :) hepinize sağlık başarı dolu zamanlar dilerim.
    hepimiz için sanki gerçek hayatta ki bir karaktermiş gibi sahiplendiğimiz bu oyunda guzel zamanlar dostluklar paylaşımlar heyecanlar yaşadık. yaşandı ve bitti :)
  • Abi seni hatırlıyorum o zamanlardan, Türkleri en iyi şekilde temsil ediyordun. Tekrar oyuna mı başladın acaba dedim bir an içimden
    Bütün zamanım 00, f9 videoları izleyerek geçerdi bu konuyu ilk gördüğüm tarihte
  • Nau kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyy gidi heyy...

Oyuna Ares ve Diez sunucuları varken başlamıştım. 2003 sonlarıydı sanırım. Mage ile başlamış, sonrasında assasian ile devam etmiştim. Yabancı oyuncular çok fazlaydı Türk oyuncu yok denecek kadar azdı. Diez sunucusundaki 411'in olduğu zamanlardı.

Olympia sunucusu açılınca Priest açıp orada oynamaya başladım. alkoc ile aynı clandaydık.

O kadar kosp'a karşı olup, parti başkanı olduğumda kosp kullananı direk partiden attığım halde yada attırdığım halde hiçbir sebep yokken ve hiçbir hile kullanmadığım halde hesabım sınırsız banlandı.

O zamanlar ingilizcem berbat olduğundan ne derdimi anlatabildim nede bir mail alamamıştım müşteri hizmetlerine... O zamanlar şimdiki gibi ne türkçe desteği nede Türk gm falan yoktu oyunda.

Bir assasian açtım 40 küsür levele kadar kastım. alkoc dual md +7 vermişti bir kaç trust, pierce skili kullanıp ona geri vermiştim.

Bir kaç gün sonra da usko'yu tamamen bırakmıştım.

• Ben sadece areste oynadım

Başladığımda Türk çok azdı bi tehliqe yi hatırlıyorum benden önceki etkili karakterlerden

Town clanının en aktif zamanıydı

• O zaman senin nickini kullanan bir vatandaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

Ben sadece areste oynadım

Başladığımda Türk çok azdı bi tehliqe yi hatırlıyorum benden önceki etkili karakterlerden

Town clanının en aktif zamanıydı
    Duygunalmamak elde değil vay be maziye bak 😂zaman makinası olsa da geri gitsek dediğimiz zaman bu zamandır 😐😏yazacak çok şey var ama ne kelime ne zaman yeter 😅

• alkoc kullanıcısına yanıt

Up birden aklima geldi.

TehLiqe, R0YC0LT, ujio, informer, muslumgursex, murtaza, patriot clani, forazzi, picallo, gelpcpc, polifonikosuruk, lordtyranus daha aklima gelmeyenler vardir ama yine fd gelmeden once de iyi kotu Turk varmis. Biz eziktik ama bu karakterlerin czde adini cok gorurdum. Ozellikle Tehliqe ve roycolt kalmis aklimda. Bir soulslayer monsterkill olmasalar da etkili warriorlardi.

• kral asırlık konu 2 hafta önce mi aklına geldi  Ve Son Halim.... 

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.