Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoli

nychiris(yanlış yazmış olabilirim:)) şimdi lwl 70 asas.bana bi kere mirage sword(yanlış yazmış olabilirim :D) +6 wermişti.kendisi ewli we türk.

şöle biriyle karşılaşmadm ki allahımmmmm
    +6 Large breaker da yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoli

nychiris(yanlış yazmış olabilirim:)) şimdi lwl 70 asas.bana bi kere mirage sword(yanlış yazmış olabilirim :D) +6 wermişti.kendisi ewli we türk.

tabi canım öyledir.
  • Yürü abi be kim tutar seni bea :D
    Alkoç Abi hiç kusura bakma abi Ares'e geçmeyecem vallaha. Paşalar gibi kasıyorum.

http://img134.imageshack.us/my.php?image=elmoradtheend3yj.jpg

Buda benim en sondan bir önceki halim

http://img211.imageshack.us/my.php?image=gogoorc3lx.jpg

Buda En son halim. Geliyorum Tutma Beni

ESKİ PATRONUMA YENİ ABİME SAYGILAR

• TEBRIK EDERIM CHARIN GUZEL? ASLINDA BIZ ASASINLER BIRAZ KISKANC OLURUZ AMA GERCEKDEN SAGLAM MIISINN BENDE BERAMUSDA COK SAGLAMDIM AMA HACKLENDIKDEN SONRA OYUNDAN SOGUDUM SU AN PEKDE UGRASMIOMM.NE LVL KASIOM NEDE ITEM YAPIOM CUNKU YAPTIMDA NE OLDU ITEMM.GITTI HERSEY 1,5 SENELIK EMGIM GITTI +8 DUAL SHARD LARMI DESEM +7 SHELLER MI DESEMM ELF BELTLERMI DESEM YANI CANIM COK YANDI:( GERCEKDEN CHARIN IYIYMISS BASARILAR DILERIMM...MERAK EDERSEN BENIM CHAR BERAMUSDA 61 LVL SU AN İSTERSEN RESIMLERIMI GOREBILIRSINIZZ...
  • alkoc abinin char güzelde bu formun bazı insanları çok pis oldu düzensiz
    saygısız noob olupta kendini iyi bir yereler gelmiş olduğunu sanan
    ve bu topici gereksiz gören habiseki kendisi dünya da gereksiz bi insan olduğunu
    unutmasın
    bu forumda en çok bilgi katan abimiz di şimdi gereksiz bir insan yüzünden

alkoc
    Uzaklaştırılmış

Pmden hakaret 1 hafta

bu ödülü aldı

bundan sonra bu charı resimleri zor görürsünüz alkoc abi artk buraya gelmez
    sağolun gereksiz insan artık her kimse

evt beyler DH temizleniyor sözlerini tutuyolar bilgi katanları banlayarak

alkoc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 30 Mart 2006; 15:00:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

alkoc abinin char güzelde bu formun insanları çok pis oldu düzensiz
    ve bu topici gereksiz gören habiseki kendisi dünya gereksiz bi insan olduğunu
    unutmasın

alkoc
    Uzaklaştırılmış

Pmden hakaret 1 hafta

bu ödülü aldı

alkoc

lütfen DH adına genel konuşmayalım burası donanım haber değil, dh in knightonline köşesi.

• zaten ben kimleri kast ettiğimi bilir kendileri
    kimse üstüne alınmasın herkez demedim..
  • quote:

alkoc abinin char güzelde bu formun bazı insanları çok pis oldu düzensiz
    ve bu topici gereksiz gören habiseki kendisi dünya gereksiz bi insan olduğunu
    unutmasın

alkoc
    Uzaklaştırılmış

Pmden hakaret 1 hafta

bu ödülü aldı

alkoc

düzelttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 30 Mart 2006; 14:59:01 >

• quote:

alkoc abinin char güzelde bu formun bazı insanları çok pis oldu düzensiz
    ve bu topici gereksiz gören habiseki kendisi dünya da gereksiz bi insan olduğunu
    unutmasın

alkoc
    Uzaklaştırılmış

Pmden hakaret 1 hafta

bu ödülü aldı

alkoc

hakaret etmeseydi. sonuçta alkoc taaa en başından demişti;
    quote:

orjinalden alıntı :
    işte böle bişi... rahatsızlık verirse topic silinsin..

ancak direndi...
    bir an boş bulunup, PM den bana hakaret etti.
    ve bildiğiniz üzere; şikayet etmek benim en doğal hakkım.

Forumda neden böyle haksızlıklar oluyor?
    alkoc ne hakla şahsi bir konu açabiliyor. Bunu hala anlatan olmadı.
    Adam bize dolaylı da olsa hakaret ediyor.
    defalarca demiştim...
    Resimlerle ilgili onca konu varken, alkoc ne hakla kendisine özel bir konu açıp "buraya resim pasteleyecem" diyebiliyor?
    Diyelim onun öyle bir hakkı var.
    Ozaman bizden fazlası ne?
    Fazlası yoksa, bende en kısa sürede açacağım.

• yap koy elinden alan mı var tabi charına okadar güveniyosan...
  • quote:

yap koy elinden alan mı var tabi charına okadar güveniyosan...

yoo charla alakalı değil.
    Forumdaki eşitlikten bahsediyorum.
    Anlamadıysan pm den anlatayım tekrar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

arada resim paste edecem.

al alkoc abinin ilk sözü o zamandan bu zmana baya oldu
    topic açılım tarihi ;
    20 Ocak 2006; 19:01:49
    topic hala dvm ediyor tarih;
    30 Mart 2006; 15:41:54
    ve topic silinmedi kimse karşı çıkmadı hatta tebrik ettdi
    bir tek sen çıktın ve eşitlik diyosun...

alkoc abinin dediği gibi "rahatsızlık verirse topic silinsin.."
    anlaşılan vermiş artık bu topic siline bilir bi gereği yok bu topicin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 30 Mart 2006; 15:49:05 >

• @yakuza893
    esitlikten adaletten bahsediyosun ama bence sayfasi 8 i bulmus, herkes tarafindan ilgi goren ve bence bu forumun knight online bolumunun bilgi ve gorsellik acisindan en kaliteli topicini sirf kendini tatmin etmek icin sabote ediyorsun ve yine bence bencillik ve çikintilik yapiyorsun,
    seninle hic bir sorunun yok seni tanimam bile ama bence kendini savunma yontemin biraz kendini kandirmaya kacmiyor mu? alkocu da tanimam ben 23 yasindayim sanirim alkoc bendende yasca buyuk 20 yasini asmis insanlar hayatta bazi seylerin farkina varmis kisilerdir, foruma kendi charinin resmini koyarak nasil bir hakaret veya asagilama yapilabilir? yada bu yasa gelmis biri sence bunu yapabilir mi?
    benim forumda dikkatle takip ettigim bir topicti alkocun herkesin sorularina elinden geldigi sekilde yardim etmeside sevindiriciydi ama maalesef sonu kotu bitti keske devam edebilseydi, su foruma bakiyorumda (ko bolumune, genel forumdan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin) hergun onlarca gereksiz topic aciliyor ama hicbirinin msj sayisida 10 u gecmiyor bu topic 8 sayfa olmus sanirim sana gerekliligi ile ilgili biseyler kanitlamistir, son olarak her onune gelen resim koyarsa lafinin arkasina siginip bir seyi gozden kaciriyorsun zaten her onune gelen resim koyuyor topicleri bi izle derim ornek: bu gun bana su item cikti ss, bu adam gm mi? ss, pazarda sunu gordum ss, bu topicler gereksiz degilmi sence? bana gore gereksiz olabilir ama kimsenin sevkini kirmamak lazim zaten ilgi gormeyen topic birak 8 sayfayi bulmayi 5 dk da down oluyo, herneyse fazla uzatmiycam sanirim sende forumdaki ban ban ci zihniyettensin

• quote:

Orjinalden alıntı: cosmo

@yakuza893
    esitlikten adaletten bahsediyosun ama bence sayfasi 8 i bulmus, herkes tarafindan ilgi goren ve bence bu forumun knight online bolumunun bilgi ve gorsellik acisindan en kaliteli topicini sirf kendini tatmin etmek icin sabote ediyorsun ve yine bence bencillik ve çikintilik yapiyorsun,
    seninle hic bir sorunun yok seni tanimam bile ama bence kendini savunma yontemin biraz kendini kandirmaya kacmiyor mu? alkocu da tanimam ben 23 yasindayim sanirim alkoc bendende yasca buyuk 20 yasini asmis insanlar hayatta bazi seylerin farkina varmis kisilerdir, foruma kendi charinin resmini koyarak nasil bir hakaret veya asagilama yapilabilir? yada bu yasa gelmis biri sence bunu yapabilir mi?
    benim forumda dikkatle takip ettigim bir topicti alkocun herkesin sorularina elinden geldigi sekilde yardim etmeside sevindiriciydi ama maalesef sonu kotu bitti keske devam edebilseydi, su foruma bakiyorumda (ko bolumune, genel forumdan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin) hergun onlarca gereksiz topic aciliyor ama hicbirinin msj sayisida 10 u gecmiyor bu topic 8 sayfa olmus sanirim sana gerekliligi ile ilgili biseyler kanitlamistir, son olarak her onune gelen resim koyarsa lafinin arkasina siginip bir seyi gozden kaciriyorsun zaten her onune gelen resim koyuyor topicleri bi izle derim ornek: bu gun bana su item cikti ss, bu adam gm mi? ss, pazarda sunu gordum ss, bu topicler gereksiz degilmi sence? bana gore gereksiz olabilir ama kimsenin sevkini kirmamak lazim zaten ilgi gormeyen topic birak 8 sayfayi bulmayi 5 dk da down oluyo, herneyse fazla uzatmiycam sanirim sende forumdaki ban ban ci zihniyettensin

Ban ile alakası yok.
    Konunun silinmesi beni tatmin ederdi. Ne de olsa alkoc öyle demişti.
    Kardeşim anlamıyormusunuz?
    Adam tutmuş, "buraya resim pasteleyecem" deyip kendine özel bir topic açıyor. Ne bu?
    "Forum babanın malı mı?" derdiniz ben yapsaydım.
    quote:

Resimlerle ilgili onca konu varken, alkoc ne hakla kendisine özel bir konu açıp "buraya resim pasteleyecem" diyebiliyor?
    bu sorunun cevabını da alamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı:yakuza893
    quote:

Orjinalden alıntı:RentzusuKen

al alkoc abinin ilk sözü o zamandan bu zmana baya oldu
    ve topic silinmedi kimse karşı çıkmadı hatta tebrik ettdi
    bir tek sen çıktın ve eşitlik diyosun...

alkoc abinin dediği gibi "rahatsızlık verirse topic silinsin.."
    anlaşılan vermiş artık bu topic siline bilir bi gereği yok bu topicin....

Eğer gerçekten gereksiz görüyorusan sen de şikayet edersin.
    Hala anlamak istemiyormusun?
    Adam hepimize hakaret ediyor bu topicle.
    Belki ben geç farketmiş olabilirim ; işi gücü olan biriyim. Her zaman forumda olmuyorum, sadece yazın bir de haftasonları.
    Topicin knight online ile hiç bir alakası yok. Bunu bir kenara yaz...
    Topici incelediysen topic tamamen şahsi. Başka kimse resmini koymadı nerdeyse.
    Adam yani başkasının resmini kendilerinkinin yanına yakıştıramıyormu?

quote:

Orjinalden alıntı:alkoc

arada resim paste edecem.

ne demek bu ya? "bu forum babanın malımı?" denilecek bişey aslında.
    alkoc abiniz olabilir. Bilmiyorum orasını. Şahsen bana şimdiye kadar hiç iyi davranmadı (şimdi diyeceksin; ben başlattım diye. Topicte rica etmiştim. Gördün ne yaptığını).
    Bunu pm üzerinden alkoca diyebilirdiniz.
    Ama alkoc kavga istedi. Al sonucu.

ne söleyeceksen burdan yaz bana öle sağ sol yazma ve pm atma senin le pm yazışmasına girmem...

neyine hakaret ediyor açıklarmısın burda kimse alınmadı çünkü hiç birimize ezikler nooblar
    demedi kendine güzel bi char yapmış bizle paylaş mış bence de güzel yapmışdı..
    övünüyoduk formumuzda 70 olan adamlar + türk var die ama sen sağolasın bunu hakaret olarak algıladın

tek bişi diom tmm sen haklısın herşeyi biliyon alkoc ezik bizler zatendaha civciv kasıyoz bırak allah aşkına ya
    charının hakkını ver sende kas 65+ yap sana diek güzel chaın var die kıskan mana gerek yokk..

• ya ben anlatamiyorum yada senin algilama problemlerin var simdilik ben anlatamiyorum olarak kabul edip bi daha anlatiyim, neden boyle bi topic acilamazmis ki benim ornek verdigim topicler cok daha mi yararli kaldiki resimlerle ilgili bir suru topic varmis varsin bi tane daha olsun sana neden bu kadar batti anlamadim, ayrica topicte sadece resim de yok bilgi alis veriside vardi bunuda tekrar hatirlatmak boynumun borcu olsun öte yandan bugun reel hayatta bir haksizlik veya adaletsizlikle karsilastigimizda nasilki bu ulkenin kanunu var deyip polise, yargiya basvuruyorsak forumdada ayni sekilde forum adminleri modlari vs leri var onlara basvurmamiz gerekir yoksa topicin ortasina cikipta bu ne boyle cok gereksiz istemiyorum ben bunu tarzi konusmalar herkesin moralini bozar olayin en onemli noktasida topic admin tarafindan silinmediyse demekki gereksiz degilmis o zaman sorarlar adama hala neyin mucadelesini veriyosun bir insani provoke edip banlattirmaksa amacin basarili oldun zaten
  • ne söleyeceksen burdan yaz bana öle sağ sol yazma ve pm atma senin le pm yazışmasına girmem...

neyine hakaret ediyor açıklarmısın burda kimse alınmadı çünkü hiç birimize ezikler nooblar
    demedi kendine güzel bi char yapmış bizle paylaş mış bence de güzel yapmışdı..
    övünüyoduk formumuzda 70 olan adamlar + türk var die ama sen sağolasın bunu hakaret olarak algıladın

tek bişi diom tmm sen haklısın herşeyi biliyon alkoc ezik bizler zatendaha civciv kasıyoz bırak allah aşkına ya
    charının hakkını ver sende kas 65+ yap sana diek güzel chaın var die kıskan mana gerek yokk..

örnek bir "forum agası".
    Ben burada şov yapmaya uğraşmıyorum.
    alıntı : musAKka
    Tartışma sona ersin lütfen...

Konu şu an için forumda duracaktır ve resim koymak isteyenler buraya koyabilir (başka topic açmamak şartı ile)...

İkiniz için ise, bir probleminiz var ise bunu PM yoluyla çözün, insanlar sizin tartışmanızı okumak zorunda değiller bildiğiniz gibi... Ayrıca birbiriniz için de kırıcı olmamaya özen gösterin, saygıdan ödün vermeyin...

bu yüzden pm den yazdım. Ama saol, buraya da benim yerime sen yazmış oldun
    Ve anlaşılan o ki, yine anlamamışsın.
    Topicin knight online ile hiç bir alakası yok
    demiştim. Hala eziklik, n00bluk vs. den bahsediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 30 Mart 2006; 16:11:09 >

• yaw kardeşim anlamadın deyip durma okadar kıl birisin ki bende kendimi zor tutuyorum
    sana tarihleri yazdım topic 20 ocakda açıldı o zmandan bu zamana musakka hiç mi girmedi
    topice hiç mi görmedi gördü neden uyarmadı neden bişide demedide sen de gelmiş nie buraya
    resim koyuyor gitsin resimler bölüme koysun...
    zaten bura olmuş 8 sayfa ki bir resim arşivi haline gelmiş sende öt dur kendi başını ye
    şuan forumda bu yönde düşünen tek sen var sın..
  • quote:

yaw kardeşim anlamadın deyip durma okadar kıl birisin ki bende kendimi zor tutuyorum
    sana tarihleri yazdım topic 20 ocakda açıldı o zmandan bu zamana musakka hiç mi girmedi
    topice hiç mi görmedi gördü neden uyarmadı neden bişide demedide sen de gelmiş nie buraya
    resim koyuyor gitsin resimler bölüme koysun...
    zaten bura olmuş 8 sayfa ki bir resim arşivi haline gelmiş sende öt dur kendi başını ye
    şuan forumda bu yönde düşünen tek sen var sın..

Bu konudaki kullanıcılar: yakuza893, RentzusuKen, Die4karuS, elizeR, bellum, _ayhan_, AcHeRoN, _RazorBlade_, MadMax84, CadoC

tebrik edin arkadaşınızı. sizlerin önünde sarf ettiği laflar çok güzel.
    tabi bu karşılıksız kalmaz.

quote:

buna cevap verebilecek olan biri vardır herhalde... galiba...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.