Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az shell set gereklı o chara dual rol glass belt... wp elf metal earrıng ve rogue earrıng resıstance ıcın ve shard 8 kesın kesın gereklı attack cokkk oynuyor ama az kaldı 70 e beklıyoruz bız hala 66 da surunuyoruz gercı yenı gırdım oyuna ama hurrı fılan 70 oldu bol sans 70 e az kalmıs....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinkaya24

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

dex i fulledik artık ne dexe verecek yerimiz kaldı takı olarakda sadece küpemin biri +7 gerisi +9 10

f9 un peşinde ks den alma şansım vardı ama olmadı :))) nychris bırakırmı ekmek :)

yaws kardeş sen nasıl olurda benim hayran olduğum F9devil ı kowalarsın hıımmm.hem zannetmiorum kaçtığını o sizi görmemiştir.. arkasına bagmmamıştır..bu arada charın mükemmel kardeşşş..tebrik ederim seniiiii

f9 devili sinemaya götürem hemi gıcık oluyom ondan nesinden hoşlanıyonuz

• alkoc yaw baba senin fpli halinin shelli halinden daha fazla canı var o nasıl oluyor bende rouge açtım edanada 3 arkadaş assasin ama össden dolayı kasmıoz yazın kasıcaz kafamda bayağı güzel itemler var(çok aşmış değil ama uniqueler yine) yani benim düşüncem 65 e kadar takıları sırf dex ve birazda olsa hpye yönelik vermek birazda acemilikten dolayı chitin giymek defans önemli yinede 65ten sonra hpyi biraz daha arttırıp defans ağırlıklı olmak ortamlara girmek zaten lvldan dolayı attackın bayağı oluyor yani her türlü ortama girebiliriz senin resimlerinde hpin 82 ve + hpin yok ama shelli halinden daha fazla canın var nasıl becerebildin bizede anlatır mısın
    biraz sorularım var mesela benim pek item derdim olcağını sanmıyorum
    lvl 63 için bu itemler nasıl
    +7/12 chitin set(defans önemlidir benim için önceden paper mage olduğum için )
    dual +9dex küpe
    black dragon nacklace
    elf belt
    dual kekuri ring+1
    bide dual mirage +8(silah önemli değil mirage +7de olabilir shard flnda ama amacım mirage +8ler)

yardımların için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 25 Mart 2006; 12:20:25 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

abi valla helal olsun. senin sayende forumda bi lvl 70 olacak. ha bide lord var

umarım kısa sürede 70 olursun

70 OLMAK ZOR DİİL ASLINDA AMA 70 OLMAKLA BİTMİYOR HERŞEY. EN AZINDAN BANA GÖRE ASSASİN İÇİN 70 OLMAK ÇOK ÖNEMLİ DİİL AÇILAN SKİL SKİL DİİL SADECE HP MANA VE BİRAZ ATTACK ARTACAK. AMA DİĞER CHARLARA BAKILDIĞINDA AÇILAN 70 SKİLLERİ ONLAR İÇİN HERŞEY DİYEBİLİRİZ.HER ZAMAN DERİM İTEM HERŞEY DİYE. 63 ARKADAŞIM VAR ASSASİN ATTACKDA DEFANS DA BENDEN FAZLA. BEN 67 OLMAMA RAĞMEN BENİ TOKATLIYOR.YANİ BÖYLE 70 OLMUŞUM AMA ADAM 60+ LEVEL İTEM DELİ ONA KARŞI ŞANSIN YOK. BEN SIRF HP VE MANA ARTSIN DİYE KASIYORUM DESEM YERİDİR.MİNÖR ÇEKERKEN MANA GENİŞLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN.

quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

SON SS Nİ YOLLADA BAKALIM
    BİDE MANNERİ İSTANBULUN FETHİNE DENK GETİRMİŞİN

SÖYLEMESİ AYIP MANER 5100 CİVARI OLDU EN SON :)) ARESTE KASMADIĞIMIZ ADAM KALMADI GİBİ BİŞİ ARTIK CİVCİLERE BEN YALVARDIM GEL KASAYIM DİYE :))

quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

quote:

ARKADAŞLAR ŞU AN FORUMA RESİM KOYULAMIYOR SANIRIM BU 1
    2NCİSİ XP VE NP KASMAYA DEVAM
    67 % 25 OLDUM
    NP DE SOL 141000 SAĞ DA 37000 CİVARINDA
    AMA GENELDE XP KASIYORUM 70 OLMAK İÇİN.
    HERKESE KOLAY GELSİN.
    SAYGILI KÜFÜRSÜZ OYUN OYNAMAK DİLEĞİYLE. VE DE AGA SIZ TABİ :)

charın mükemmel tebrik ederim.

neden AGA'sız ?

VALLA BANA TERS AGA LAN LEN LEM VSVS GİBİ KELİMELER HİÇ HOŞ GELMİYOR BÖYLE BAŞLAYANLARIDA ZATEN SALLIYORUM.OYUNDA İNSANLARIN Bİ NİCKİ VAR ONUNLA HİTAP EDEBİLİR. AGA BANA BİRAZ KOPUK TARZI GİBİ GELİYOR O YÜZDEN.

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

ya abi cok kasionuz ya insanin bunyesi kaldirmio ben 1 ay denedim oyle gunde 10 saatten fazla oynuodum bi aralar ama insanin dunya ile iliskisi kesiliyo iyi dayaniyon bikkinlik gelio artik bana ama :) ya lwl 70 e kadar kasiyim diyon sonra 75 e yada herneyse 80 e uzatacaklar sonra 80 e kasmak isyiecen bunun sonu yok hele o lwlde :S kasmak acayip vaktini alioyordur sanirim saten senin su halinle kesemeyecegin adam sayiliridr tam bilemem belki PvP de hepsini kesersin :)

BEN 1 SENEDİR OYNUYORUM TABİ LEVEL 62 DEN SONRASI ÇOK FARKLI HERŞEY DURUYOR GİBİ.65 E KADAR BİŞİ YOK UMUTSUZ BİR KASMA SEVDASI 65 OLDUKTAN SONRA ZATEN 10 TROLDE Bİ %00.01 GELİNCE KÜLLİ KASMA ŞEVKİN KALMIYOR.AMA Bİ YANDAN DA ŞİMDİ 67 % 45 OLDUM AZ KALDI DİYE HEVES DE ETMİYOR DİĞİLİM :)) KESEMEYECEĞİM ADAM YOK DİYE BİŞİ YOK. LEVEL HERŞEY DİĞİL.HEMDE BANA GÖRE SOLO HİÇBİŞİSİN PARTİYLE HERŞEYSİN.

quote:

alkoc abi aklima bisi geldi soylemek istedim nasil olur acaba ama bunu kendi uzerimde deneyemiyom lwl 70 olamam :D simdi dusuncem $u diyorumki zaten assasinin lwl 55 ten 70 e kadar skilli acilmiyo deilmi ? 70 te cok sadece bi skill aciliyo ama kaldiki thurst ile bile daha cok vurursun saniyorum 000000 in videosunda gormustum diyorumki lwl 70 olunca lwl 70 icin secilen skille artik nasil oluyorsa exploreyi secsen hani belli bi mesafedeki adami direk yanina ceken skill nasil olur mumkun mu zaten lwl 70 olunca gelen skill pointler 70 ini exploreye versen geryie 55 tanede assasine kalir heralde dimi ? elinden kimse kacamaz walla yanina ceker ceker kesersin derim nasil ama fikrim

İNAN BİLMİYORUM 70 SKİLLERİ NELER :)) KENDİNE Mİ ÇEKİYOMUŞUN ADAMI NE GÜZEL ONU AÇARIZ BİZDE :)

abi burada bilgimin kaynagini veriyorum herkes baksin (not daha once forumumuzda verilmisti) http://www.vgamingonline.net/ko/skills_r.html

simdi burada hepsi var ama ben roguenin okcu explore ve assassin skillerini aciklayacagim ( ingilizce bilmeyenler olabilir)

okcunun skilleri >>
    **Dark Pursuer 70 skilli Inflict 300% damage with 100% success rate ( anlasildigi gibi rakibe yuzde 300 damage veren yuzde 100 isabet orani olan bir ok atmanizi sagliyor
    **Blow Arrow 72 skilli Gives 200% dmg while moving ( rakibinize yuzde 200 damage veren bir ok atiyor en buyuk ozelligi ise siz hareket ederken atabiliyorsunuz )
    **Strafe 75 skilli Gives 400% dmg and blinds enemy at a certain ratee ( rakibe(hedefe) yuzde 400 damage veren $a$maz bir ok atiyorsunuz
    **Power Shot 80 skilli Shoots a powerful arrow (sadece cok guclu bir ok atiyor aciklama bu kadar )

assasin skilleri >>
    **Bloody Beast 70 skilli An attack that disregards the targets defense ( ayni jab shock cut skilleri gibi dusmaninizin defansini goz onunde bulundurmaksizin ona vuruyorsunuz cut in biraz daha fazla dmg vereni ama thurstla bile bundan cok daha fazla vuruyorsunuz alkoc abiye o yuzden dedim assassin lwl 70 skilli ii deil diye bunun tek ise yaradigi konu rakibin defansi diyelim 2k o zaman cok ise yariyor defansi 100 olan adama caktiginiz kadar ona da ayni cakarsiniz defansi yok gibi sayiyo yani :P)
    **Critical Point 72 skilli Gives 2 times the skill dmg when the enemy's def is over 1300 ( eger dusmaninizin (saldirdiginiz kisinin) defansi 1300 den cok isE ona tek skille 2 kat fazla vurabiliyorsunuz
    **Blinding 75 skilli Gives 400% dmg and blinds enemy for 5 seconds at a certain rate ( rakibinize yuzde 400 damage veriyorsunuz thurst gibi ayrica 5 saniyeligine adam kor oluyor yine kesin bir isabet $ansi var
    **Beast Hiding 80 skilli Gives 300% dmg and stealths self for 5 seconds ( rakibe yuzde 300 damage verip vuruyorsunuz ayrica kendinizi vurdugunuz anda sealthliyorsunuz 5 saniyeligine

explore skillerimiz >>
    **Wild Advent 70 skilli tp to an enemy within a certain range ( i$te soz ettigim bu idi - belirli bir uzakliktaki (certain derken cok a$iri olmamasindan bahsetmi$ bu uzakligin ) adamin (rakibin) yanina tp oluyorsunuz
    **Enhanced Concentration 75 skilli No failed attacks for 15 seconds (bunu actiginiza 15 saniye boyunca rakibe hic failed(iskalama, kacirma) olmadan istediginiz kadar vuruyorsunuz
    **Smoke Screen 80 skilli Throws a smoke grenade and prevents targeting of friendly characters in a certain area ( bi sis(gaz) bombasi atiyorsunuz belirli bir alandaki friendly (dost canlisi :) arkadaslarinizi hedef olmaktan kurtariyor alan s1n1rlamas1 var !

benim dedugum sana 70 skilli olarak assasininkini deil de explore ninkini secsen cok daha iyi olmazmi ? assaininki cut skillinin biraz daha cok vuran hali ama explorenin lwl 70 skilli ise ( sectigin dusmanin yanina bir anda tp oluyor ve onun kacmasina izin vermeden kesiyorsun ) nasil ama ? ben onceden dusmani yanina cekiyorsun saniyordum ama oyle deilmis sen dusmanin yanina gidiorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight_offline -- 25 Mart 2006; 13:50:16 >

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

abi valla helal olsun. senin sayende forumda bi lvl 70 olacak. ha bide lord var

umarım kısa sürede 70 olursun

70 OLMAK ZOR DİİL ASLINDA AMA 70 OLMAKLA BİTMİYOR HERŞEY. EN AZINDAN BANA GÖRE ASSASİN İÇİN 70 OLMAK ÇOK ÖNEMLİ DİİL AÇILAN SKİL SKİL DİİL SADECE HP MANA VE BİRAZ ATTACK ARTACAK. AMA DİĞER CHARLARA BAKILDIĞINDA AÇILAN 70 SKİLLERİ ONLAR İÇİN HERŞEY DİYEBİLİRİZ.HER ZAMAN DERİM İTEM HERŞEY DİYE. 63 ARKADAŞIM VAR ASSASİN ATTACKDA DEFANS DA BENDEN FAZLA. BEN 67 OLMAMA RAĞMEN BENİ TOKATLIYOR.YANİ BÖYLE 70 OLMUŞUM AMA ADAM 60+ LEVEL İTEM DELİ ONA KARŞI ŞANSIN YOK. BEN SIRF HP VE MANA ARTSIN DİYE KASIYORUM DESEM YERİDİR.MİNÖR ÇEKERKEN MANA GENİŞLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN.

quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

SON SS Nİ YOLLADA BAKALIM
    BİDE MANNERİ İSTANBULUN FETHİNE DENK GETİRMİŞİN

SÖYLEMESİ AYIP MANER 5100 CİVARI OLDU EN SON :)) ARESTE KASMADIĞIMIZ ADAM KALMADI GİBİ BİŞİ ARTIK CİVCİLERE BEN YALVARDIM GEL KASAYIM DİYE :))

quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

quote:

ARKADAŞLAR ŞU AN FORUMA RESİM KOYULAMIYOR SANIRIM BU 1
    2NCİSİ XP VE NP KASMAYA DEVAM
    67 % 25 OLDUM
    NP DE SOL 141000 SAĞ DA 37000 CİVARINDA
    AMA GENELDE XP KASIYORUM 70 OLMAK İÇİN.
    HERKESE KOLAY GELSİN.
    SAYGILI KÜFÜRSÜZ OYUN OYNAMAK DİLEĞİYLE. VE DE AGA SIZ TABİ :)

charın mükemmel tebrik ederim.

neden AGA'sız ?

VALLA BANA TERS AGA LAN LEN LEM VSVS GİBİ KELİMELER HİÇ HOŞ GELMİYOR BÖYLE BAŞLAYANLARIDA ZATEN SALLIYORUM.OYUNDA İNSANLARIN Bİ NİCKİ VAR ONUNLA HİTAP EDEBİLİR. AGA BANA BİRAZ KOPUK TARZI GİBİ GELİYOR O YÜZDEN.

quote:

ya abi cok kasionuz ya insanin bunyesi kaldirmio ben 1 ay denedim oyle gunde 10 saatten fazla oynuodum bi aralar ama insanin dunya ile iliskisi kesiliyo iyi dayaniyon bikkinlik gelio artik bana ama :) ya lwl 70 e kadar kasiyim diyon sonra 75 e yada herneyse 80 e uzatacaklar sonra 80 e kasmak isyiecen bunun sonu yok hele o lwlde :S kasmak acayip vaktini alioyordur sanirim saten senin su halinle kesemeyecegin adam sayiliridr tam bilemem belki PvP de hepsini kesersin :)

BEN 1 SENEDİR OYNUYORUM TABİ LEVEL 62 DEN SONRASI ÇOK FARKLI HERŞEY DURUYOR GİBİ.65 E KADAR BİŞİ YOK UMUTSUZ BİR KASMA SEVDASI 65 OLDUKTAN SONRA ZATEN 10 TROLDE Bİ %00.01 GELİNCE KÜLLİ KASMA ŞEVKİN KALMIYOR.AMA Bİ YANDAN DA ŞİMDİ 67 % 45 OLDUM AZ KALDI DİYE HEVES DE ETMİYOR DİĞİLİM :)) KESEMEYECEĞİM ADAM YOK DİYE BİŞİ YOK. LEVEL HERŞEY DİĞİL.HEMDE BANA GÖRE SOLO HİÇBİŞİSİN PARTİYLE HERŞEYSİN.

quote:

alkoc abi aklima bisi geldi soylemek istedim nasil olur acaba ama bunu kendi uzerimde deneyemiyom lwl 70 olamam :D simdi dusuncem $u diyorumki zaten assasinin lwl 55 ten 70 e kadar skilli acilmiyo deilmi ? 70 te cok sadece bi skill aciliyo ama kaldiki thurst ile bile daha cok vurursun saniyorum 000000 in videosunda gormustum diyorumki lwl 70 olunca lwl 70 icin secilen skille artik nasil oluyorsa exploreyi secsen hani belli bi mesafedeki adami direk yanina ceken skill nasil olur mumkun mu zaten lwl 70 olunca gelen skill pointler 70 ini exploreye versen geryie 55 tanede assasine kalir heralde dimi ? elinden kimse kacamaz walla yanina ceker ceker kesersin derim nasil ama fikrim

İNAN BİLMİYORUM 70 SKİLLERİ NELER :)) KENDİNE Mİ ÇEKİYOMUŞUN ADAMI NE GÜZEL ONU AÇARIZ BİZDE :)

abi burada bilgimin kaynagini veriyorum herkes baksin (not daha once forumumuzda verilmisti) http://www.vgamingonline.net/ko/skills_r.html

simdi burada hepsi var ama ben roguenin okcu explore ve assassin skillerini aciklayacagim ( ingilizce bilmeyenler olabilir)

okcunun skilleri >>
    **Dark Pursuer 70 skilli Inflict 300% damage with 100% success rate ( anlasildigi gibi rakibe yuzde 300 damage veren yuzde 100 isabet orani olan bir ok atmanizi sagliyor
    **Blow Arrow 72 skilli Gives 200% dmg while moving ( rakibinize yuzde 200 damage veren bir ok atiyor en buyuk ozelligi ise siz hareket ederken atabiliyorsunuz )
    **Strafe 75 skilli Gives 400% dmg and blinds enemy at a certain ratee ( rakibe(hedefe) yuzde 400 damage veren $a$maz bir ok atiyorsunuz
    **Power Shot 80 skilli Shoots a powerful arrow (sadece cok guclu bir ok atiyor aciklama bu kadar )

assasin skilleri >>
    **Bloody Beast 70 skilli An attack that disregards the targets defense ( ayni jab shock cut skilleri gibi dusmaninizin defansini goz onunde bulundurmaksizin ona vuruyorsunuz cut in biraz daha fazla dmg vereni ama thurstla bile bundan cok daha fazla vuruyorsunuz alkoc abiye o yuzden dedim assassin lwl 70 skilli ii deil diye bunun tek ise yaradigi konu rakibin defansi diyelim 2k o zaman cok ise yariyor defansi 100 olan adama caktiginiz kadar ona da ayni cakarsiniz defansi yok gibi sayiyo yani :P)
    **Critical Point 72 skilli Gives 2 times the skill dmg when the enemy's def is over 1300 ( eger dusmaninizin (saldirdiginiz kisinin) defansi 1300 den cok isE ona tek skille 2 kat fazla vurabiliyorsunuz
    **Blinding 75 skilli Gives 400% dmg and blinds enemy for 5 seconds at a certain rate ( rakibinize yuzde 400 damage veriyorsunuz thurst gibi ayrica 5 saniyeligine adam kor oluyor yine kesin bir isabet $ansi var
    **Beast Hiding 80 skilli Gives 300% dmg and stealths self for 5 seconds ( rakibe yuzde 300 damage verip vuruyorsunuz ayrica kendinizi vurdugunuz anda sealthliyorsunuz 5 saniyeligine

explore skillerimiz >>
    **Wild Advent 70 skilli tp to an enemy within a certain range ( i$te soz ettigim bu idi - belirli bir uzakliktaki (certain derken cok a$iri olmamasindan bahsetmi$ bu uzakligin ) adamin (rakibin) yanina tp oluyorsunuz
    **Enhanced Concentration 75 skilli No failed attacks for 15 seconds (bunu actiginiza 15 saniye boyunca rakibe hic failed(iskalama, kacirma) olmadan istediginiz kadar vuruyorsunuz
    **Smoke Screen 80 skilli Throws a smoke grenade and prevents targeting of friendly characters in a certain area ( bi sis(gaz) bombasi atiyorsunuz belirli bir alandaki friendly (dost canlisi :) arkadaslarinizi hedef olmaktan kurtariyor alan s1n1rlamas1 var !

benim dedugum sana 70 skilli olarak assasininkini deil de explore ninkini secsen cok daha iyi olmazmi ? assaininki cut skillinin biraz daha cok vuran hali ama explorenin lwl 70 skilli ise ( sectigin dusmanin yanina bir anda tp oluyor ve onun kacmasina izin vermeden kesiyorsun ) nasil ama ? ben onceden dusmani yanina cekiyorsun saniyordum ama oyle deilmis sen dusmanin yanina gidiorsun

assassin lvl 80 skilli bildiğim kadarıyla stealthli iken vurabiliyosun. yani vurduktan sonra stealth yapmıyon. stealhliyken vuruyon ama stealth gitmiyo.

bide usko da lvl 70 i geçemiyosun. sistem daha 70 lik sistem. jpko daki gibi 80 lik sistem değil. öyle olsa okçu olurum. lvl 72 okçu skillinde koşarak ok atma var

• Beast Hiding 80 skilli Gives 300% dmg and stealths self for 5 seconds demi$ arkada$im aciklamasini bi daha yaziyim istersen guvenmiyorsan git bilen bi arkada$ina sor ok ? >>> % 300 damage ile vuruyorsunuz ve kendinizi 5 saniyeligine sealthliyorsunuz ? skilli vurmanla birlikte kendinizi gizliyorsunuz ister kac ister oteki skilleri daya

sonra usko da evet lwl 70 ten otesi simdilik yok ama resmi sitede dedigi uzere lwl 70 limitini kaldiracaklar ve onunu acacaklar yani mykodaki gibi resmi sitede yapilan aciklama bu ustunde calisiyorlar cok kisa bi zamanda acilir yani ;)

ama $oyle bi baktigimizda rogueler icin en iyi lwl 70 skilli okcununki % 100 isabet ile %300 zarar veriyorsun

birde explorenin lwl 70 skilli dusmaninin yanina tp olup onu catir cutur yiyorsun :) assassininki de guzel ama bu 2 sinden birini secmek BENCE cok daha iyi olacaktir

72 skilli okcunun cok guzel adam seni kovaliyorken kacarak ok attgini bi dusunsene :D cok manyak ya yada o kaciyorken arkadan oklari salliyorsun cok mukemmel her ne kadar % 200 damage de olsa guzel...

lwl 70 e kadar kasip birakmak en iyisi bence hatta lwl 62 sinirini a$madiysaniz heves etmeyin alkoc abiye sorun insanin omrunu yer bitiriri lwl 80 skilleri guzel hepsinin ama ula$mak cok zor insan kafayi yer 80 olana kadar :)

bide topic gereklimi gereksizmi diye tartismalar oluyor bu kadar ki$i msj atmi$ demekki bi bildikleri var burada emekle kazanilmi$ itemlar ve emekle kasilmi$ bi char var ustelik aramizdan biri ne guzel ara sira ss ler veriyor bize tuyolar veriyor ayrica boyle birinin olmasi bize de biraz gurur veriyor sen begenmiyorsan topici yazmazsin karde$im tarti$ma cikartma seninde varsa boyle bi charin sende ac bakalim bi topic ama bu kadar ilgi cekmez onu da bil damdan du$me gibi oluyo sizinkisi ........

• quote:

Orjinalden alıntı: polkerem

WALLA ARKADAŞLAR TOPİC AÇİLDİĞİNDAN BERİ SESSİZ SESSİZ HEP YAZİLARİNİZİ OKUDUM HER YAZİYİ EN AZ 2 KERE OKUMUŞUMDUR YA BU ALKOC Bİ KERE ÇOK DÜRÜST ÇOK SEWİYELİ BİR KARDEŞİMİZE BENZİYOR. ADAM BELKİ 50 KERE DEDİ YA BEN KENDİMİ ÖVMÜYORUM SADECE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DİYE HALA VE HALA SİZ ISRARLA YOK ÇOK UKALA YOK COK SIKICI OKUMA O ZMAN NİYE ZAMANINI HARCAYİPDA YAZİ YAZMAYA ÇALİŞİYORSUN MADEM BEYENMEDİN ES GEÇ HERŞEYE CEVAP WERMEK ZORUNDAMISIN AYIPTIR WALLA YA BENDE ARKADAŞİMA SÖYLİYECEKTİM DİESDE 72LİK MAGESİ WAR KARDEŞ SENDE KOY DİE RESİMLERİNİ GÖRSÜNLER MAGE NASİL OLUYORMUŞ DİE AMA ADAMI BOŞU BOŞUNA STRESE SOKMAYA GEREK YOK BAKSANA ADAM BİDE SİZE NASİL SABREDİO ŞAŞIRIYORUM YA İNSANDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR YA!!!

BİDE LAFIM HERKESE DEİL KENDİ ÜSTÜNE ALİNAN ZATEN BİR HATASİ WAR DEMEKTİR...

72 lwl mı dedın ??

• tartışma mesajları silinmiştir.
    tartışmayı bırakın lütfen KO hakkında bilgiye sahip olmadığım için sadece tartışma mesajlarını sildim.
    Musakka konunun gerekli olup olmadığına karar verecektir erçi bu kadar sayfa silmemiş demekki gereksizde görmemiş.
    neyse lütfen tartışmayın sadece şikayeti kullanın teşekkürler.
  • MÜMKÜN OLDUĞUNCA BURADAN YAZMAMAYA ÇALIŞAĞIM. PM DEN BİŞİ SORARSANIZ CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 27 Mart 2006; 13:48:34 >
  • quote:

Beast Hiding 80 skilli Gives 300% dmg and stealths self for 5 seconds demi$ arkada$im aciklamasini bi daha yaziyim istersen guvenmiyorsan git bilen bi arkada$ina sor ok ? >>> % 300 damage ile vuruyorsunuz ve kendinizi 5 saniyeligine sealthliyorsunuz ? skilli vurmanla birlikte kendinizi gizliyorsunuz ister kac ister oteki skilleri daya

sonra usko da evet lwl 70 ten otesi simdilik yok ama resmi sitede dedigi uzere lwl 70 limitini kaldiracaklar ve onunu acacaklar yani mykodaki gibi resmi sitede yapilan aciklama bu ustunde calisiyorlar cok kisa bi zamanda acilir yani ;)

ama $oyle bi baktigimizda rogueler icin en iyi lwl 70 skilli okcununki % 100 isabet ile %300 zarar veriyorsun

birde explorenin lwl 70 skilli dusmaninin yanina tp olup onu catir cutur yiyorsun :) assassininki de guzel ama bu 2 sinden birini secmek BENCE cok daha iyi olacaktir

72 skilli okcunun cok guzel adam seni kovaliyorken kacarak ok attgini bi dusunsene :D cok manyak ya yada o kaciyorken arkadan oklari salliyorsun cok mukemmel her ne kadar % 200 damage de olsa guzel...

lwl 70 e kadar kasip birakmak en iyisi bence hatta lwl 62 sinirini a$madiysaniz heves etmeyin alkoc abiye sorun insanin omrunu yer bitiriri lwl 80 skilleri guzel hepsinin ama ula$mak cok zor insan kafayi yer 80 olana kadar :)

bide topic gereklimi gereksizmi diye tartismalar oluyor bu kadar ki$i msj atmi$ demekki bi bildikleri var burada emekle kazanilmi$ itemlar ve emekle kasilmi$ bi char var ustelik aramizdan biri ne guzel ara sira ss ler veriyor bize tuyolar veriyor ayrica boyle birinin olmasi bize de biraz gurur veriyor sen begenmiyorsan topici yazmazsin karde$im tarti$ma cikartma seninde varsa boyle bi charin sende ac bakalim bi topic ama bu kadar ilgi cekmez onu da bil damdan du$me gibi oluyo sizinkisi ........

72 okçulara koxp (veya türevi) programları mı veriyolar ne :D

• Bu tp muhabbeti Warriorun 50 defans skilinde de var. ama sadece party deki arkadaşının yanına tp olabilosn :P
  • gunde 12 saat mi oynuon seni de kaybettik alkoc 1 aya kalmaz gorme bozuklugu yasarsan foruma haber wer bide serwerin ne?
  • super forum
  • Valla alkoc ben 60 level adamlara vurmuyorum cz de acıyorum senide öyle sanıyodum 64 oldugunu ogrendim ya artık peşini bırakmam Tabi KS yaparak ben Altı üstü bir mageyim ne HAddime düşmüş tek basıma kesmek
  • çekemeyenler kına yaksın artık burada alkoc bişiler paylaşmanın anlamsız olduğunu düşünüyor. Laçkalaşmış bir forumda laçka konuların revaçta olduğu bunlara ses çıkarılmadığı ama kendisine gelince kurallar denildiği bir ortamda bulunmanında anlamsız olduğunu söyleyerek foruma katkısının olmayacağını söyledi.
  • benım 59luk carımın yanında halt etmıs heps
  • nychiris(yanlış yazmış olabilirim:)) şimdi lwl 70 asas.bana bi kere mirage sword(yanlış yazmış olabilirim :D) +6 wermişti.kendisi ewli we türk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazySoul

çekemeyenler kına yaksın artık burada alkoc bişiler paylaşmanın anlamsız olduğunu düşünüyor. Laçkalaşmış bir forumda laçka konuların revaçta olduğu bunlara ses çıkarılmadığı ama kendisine gelince kurallar denildiği bir ortamda bulunmanında anlamsız olduğunu söyleyerek foruma katkısının olmayacağını söyledi.

haklıda
  • Ah be kanki keşke beramusta olsadın +8 shel setlerim +8 shardlarım ve uniqe takılarla seni çizmek isterdim inşallah server savaşlarında karşılaşırız kanki
  • walla mannak char :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.