Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU AN FORUMA RESİM KOYULAMIYOR SANIRIM BU 1
    2NCİSİ XP VE NP KASMAYA DEVAM
    67 % 25 OLDUM
    NP DE SOL 141000 SAĞ DA 37000 CİVARINDA
    AMA GENELDE XP KASIYORUM 70 OLMAK İÇİN.
    HERKESE KOLAY GELSİN.
    SAYGILI KÜFÜRSÜZ OYUN OYNAMAK DİLEĞİYLE. VE DE AGA SIZ TABİ :)
  • alkoc gece gündüz yemeden içmeden kasıon mu ne yapıon nasıl bu kadar hızlı lvl kasabilion anlamadım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

alkoc gece gündüz yemeden içmeden kasıon mu ne yapıon nasıl bu kadar hızlı lvl kasabilion anlamadım ?

minimum 12 saat online olarak.
  • abi valla helal olsun. senin sayende forumda bi lvl 70 olacak. ha bide lord var

umarım kısa sürede 70 olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 21 Mart 2006; 14:11:03 >
  • SON SS Nİ YOLLADA BAKALIM
    BİDE MANNERİ İSTANBULUN FETHİNE DENK GETİRMİŞİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 21 Mart 2006; 14:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

valla mükemmel derecede bi çarın var alkoç abi ama NYchris nie clanı dağıtıpta sen alt clandancıkmıs oldun doğal olarak onu anlamadım ben ne güzel clanı vardı ama neyse tebrik ederim alkoç abi o çar bende olsa keşke ama olsun bi TÜRK te böle şahane çar olması beni oyunu daha da sevmemi sağladı vala helal olsun verdiğin emeklere değmiş başka söze gerek yok çar ortada

kardeş MYKO da MALKOÇOĞLUCUNEYT var (berserker hero) adamın lvl 70 oyunun kralı
    ODİN rin 1 numarası. adından da anlıyacağın TURK...

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

ARKADAŞLAR ŞU AN FORUMA RESİM KOYULAMIYOR SANIRIM BU 1
    67 % 25 OLDUM
    HERKESE KOLAY GELSİN.

charın mükemmel tebrik ederim.

neden AGA'sız ?
  • alkoc jkafaya koydum bende senin gibi yapacam +8 fp set ve +8 dual mirage sonrada full level ama dayanabilirmiyim bilmiorum çünkü kasmak çok sıkıo heleki 62 den sonra
  • ya abi cok kasionuz ya insanin bunyesi kaldirmio ben 1 ay denedim oyle gunde 10 saatten fazla oynuodum bi aralar ama insanin dunya ile iliskisi kesiliyo iyi dayaniyon bikkinlik gelio artik bana ama :) ya lwl 70 e kadar kasiyim diyon sonra 75 e yada herneyse 80 e uzatacaklar sonra 80 e kasmak isyiecen bunun sonu yok hele o lwlde :S kasmak acayip vaktini alioyordur sanirim saten senin su halinle kesemeyecegin adam sayiliridr tam bilemem belki PvP de hepsini kesersin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _First_DooM_

walla hLL olsun alkoç çok güzel bi char ın war umarım böle bi topiçten sonra nazar filan değmemiştir dikkat et char ına ii bak yemeğini suyunu filan wer arada bi işede çıkarttt a*a*a kalmasın.(noktalı yerlere birincisine b ikincisine z harfini koyun)

ne dıon yaw benım charın ağzı kokmaya basladı adamın karnından garip sesler gelıo karnını doyuramadım dilini fırcalayamıo sapsarı bişey oldu :D

• alkoc abi aklima bisi geldi soylemek istedim nasil olur acaba ama bunu kendi uzerimde deneyemiyom lwl 70 olamam :D simdi dusuncem $u diyorumki zaten assasinin lwl 55 ten 70 e kadar skilli acilmiyo deilmi ? 70 te cok sadece bi skill aciliyo ama kaldiki thurst ile bile daha cok vurursun saniyorum 000000 in videosunda gormustum diyorumki lwl 70 olunca lwl 70 icin secilen skille artik nasil oluyorsa exploreyi secsen hani belli bi mesafedeki adami direk yanina ceken skill nasil olur mumkun mu zaten lwl 70 olunca gelen skill pointler 70 ini exploreye versen geryie 55 tanede assasine kalir heralde dimi ? elinden kimse kacamaz walla yanina ceker ceker kesersin derim nasil ama fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

koptum lannn
    quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Mannerle İstanbul!u mu fetih ediyosun....

kop koppp vuppp

• WALLA ARKADAŞLAR TOPİC AÇİLDİĞİNDAN BERİ SESSİZ SESSİZ HEP YAZİLARİNİZİ OKUDUM HER YAZİYİ EN AZ 2 KERE OKUMUŞUMDUR YA BU ALKOC Bİ KERE ÇOK DÜRÜST ÇOK SEWİYELİ BİR KARDEŞİMİZE BENZİYOR. ADAM BELKİ 50 KERE DEDİ YA BEN KENDİMİ ÖVMÜYORUM SADECE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DİYE HALA VE HALA SİZ ISRARLA YOK ÇOK UKALA YOK COK SIKICI OKUMA O ZMAN NİYE ZAMANINI HARCAYİPDA YAZİ YAZMAYA ÇALİŞİYORSUN MADEM BEYENMEDİN ES GEÇ HERŞEYE CEVAP WERMEK ZORUNDAMISIN AYIPTIR WALLA YA BENDE ARKADAŞİMA SÖYLİYECEKTİM DİESDE 72LİK MAGESİ WAR KARDEŞ SENDE KOY DİE RESİMLERİNİ GÖRSÜNLER MAGE NASİL OLUYORMUŞ DİE AMA ADAMI BOŞU BOŞUNA STRESE SOKMAYA GEREK YOK BAKSANA ADAM BİDE SİZE NASİL SABREDİO ŞAŞIRIYORUM YA İNSANDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR YA!!!

BİDE LAFIM HERKESE DEİL KENDİ ÜSTÜNE ALİNAN ZATEN BİR HATASİ WAR DEMEKTİR...
  • mirageleri reel paraylamı aldın?
  • mirageları bence ya real parayla almıstır yada tirinayla basmıstır yada maradondan dusmustur civciv kasarken bırakınnnnnnnnn yaaaaa bırak!!
  • İmzandaki resimlere bakınca hp nin az olduğu gördüm
    elinde artık dw mi var yoksa?

Buda 2 ay önceki foto falan sanırım arşivde gördüm anı olarak
    koyayım

http://img102.imageshack.us/my.php?image=alkoc5sh.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

abi valla helal olsun. senin sayende forumda bi lvl 70 olacak. ha bide lord var

umarım kısa sürede 70 olursun

70 OLMAK ZOR DİİL ASLINDA AMA 70 OLMAKLA BİTMİYOR HERŞEY. EN AZINDAN BANA GÖRE ASSASİN İÇİN 70 OLMAK ÇOK ÖNEMLİ DİİL AÇILAN SKİL SKİL DİİL SADECE HP MANA VE BİRAZ ATTACK ARTACAK. AMA DİĞER CHARLARA BAKILDIĞINDA AÇILAN 70 SKİLLERİ ONLAR İÇİN HERŞEY DİYEBİLİRİZ.HER ZAMAN DERİM İTEM HERŞEY DİYE. 63 ARKADAŞIM VAR ASSASİN ATTACKDA DEFANS DA BENDEN FAZLA. BEN 67 OLMAMA RAĞMEN BENİ TOKATLIYOR.YANİ BÖYLE 70 OLMUŞUM AMA ADAM 60+ LEVEL İTEM DELİ ONA KARŞI ŞANSIN YOK. BEN SIRF HP VE MANA ARTSIN DİYE KASIYORUM DESEM YERİDİR.MİNÖR ÇEKERKEN MANA GENİŞLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN.

quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

SON SS Nİ YOLLADA BAKALIM
    BİDE MANNERİ İSTANBULUN FETHİNE DENK GETİRMİŞİN

SÖYLEMESİ AYIP MANER 5100 CİVARI OLDU EN SON :)) ARESTE KASMADIĞIMIZ ADAM KALMADI GİBİ BİŞİ ARTIK CİVCİLERE BEN YALVARDIM GEL KASAYIM DİYE :))

quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

ARKADAŞLAR ŞU AN FORUMA RESİM KOYULAMIYOR SANIRIM BU 1
    67 % 25 OLDUM
    HERKESE KOLAY GELSİN.

charın mükemmel tebrik ederim.

neden AGA'sız ?

VALLA BANA TERS AGA LAN LEN LEM VSVS GİBİ KELİMELER HİÇ HOŞ GELMİYOR BÖYLE BAŞLAYANLARIDA ZATEN SALLIYORUM.OYUNDA İNSANLARIN Bİ NİCKİ VAR ONUNLA HİTAP EDEBİLİR. AGA BANA BİRAZ KOPUK TARZI GİBİ GELİYOR O YÜZDEN.

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

ya abi cok kasionuz ya insanin bunyesi kaldirmio ben 1 ay denedim oyle gunde 10 saatten fazla oynuodum bi aralar ama insanin dunya ile iliskisi kesiliyo iyi dayaniyon bikkinlik gelio artik bana ama :) ya lwl 70 e kadar kasiyim diyon sonra 75 e yada herneyse 80 e uzatacaklar sonra 80 e kasmak isyiecen bunun sonu yok hele o lwlde :S kasmak acayip vaktini alioyordur sanirim saten senin su halinle kesemeyecegin adam sayiliridr tam bilemem belki PvP de hepsini kesersin :)

BEN 1 SENEDİR OYNUYORUM TABİ LEVEL 62 DEN SONRASI ÇOK FARKLI HERŞEY DURUYOR GİBİ.65 E KADAR BİŞİ YOK UMUTSUZ BİR KASMA SEVDASI 65 OLDUKTAN SONRA ZATEN 10 TROLDE Bİ %00.01 GELİNCE KÜLLİ KASMA ŞEVKİN KALMIYOR.AMA Bİ YANDAN DA ŞİMDİ 67 % 45 OLDUM AZ KALDI DİYE HEVES DE ETMİYOR DİĞİLİM :)) KESEMEYECEĞİM ADAM YOK DİYE BİŞİ YOK. LEVEL HERŞEY DİĞİL.HEMDE BANA GÖRE SOLO HİÇBİŞİSİN PARTİYLE HERŞEYSİN.

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

alkoc abi aklima bisi geldi soylemek istedim nasil olur acaba ama bunu kendi uzerimde deneyemiyom lwl 70 olamam :D simdi dusuncem $u diyorumki zaten assasinin lwl 55 ten 70 e kadar skilli acilmiyo deilmi ? 70 te cok sadece bi skill aciliyo ama kaldiki thurst ile bile daha cok vurursun saniyorum 000000 in videosunda gormustum diyorumki lwl 70 olunca lwl 70 icin secilen skille artik nasil oluyorsa exploreyi secsen hani belli bi mesafedeki adami direk yanina ceken skill nasil olur mumkun mu zaten lwl 70 olunca gelen skill pointler 70 ini exploreye versen geryie 55 tanede assasine kalir heralde dimi ? elinden kimse kacamaz walla yanina ceker ceker kesersin derim nasil ama fikrim

İNAN BİLMİYORUM 70 SKİLLERİ NELER :)) KENDİNE Mİ ÇEKİYOMUŞUN ADAMI NE GÜZEL ONU AÇARIZ BİZDE :)

• quote:

Orjinalden alıntı: polkerem

WALLA ARKADAŞLAR TOPİC AÇİLDİĞİNDAN BERİ SESSİZ SESSİZ HEP YAZİLARİNİZİ OKUDUM HER YAZİYİ EN AZ 2 KERE OKUMUŞUMDUR YA BU ALKOC Bİ KERE ÇOK DÜRÜST ÇOK SEWİYELİ BİR KARDEŞİMİZE BENZİYOR. ADAM BELKİ 50 KERE DEDİ YA BEN KENDİMİ ÖVMÜYORUM SADECE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DİYE HALA VE HALA SİZ ISRARLA YOK ÇOK UKALA YOK COK SIKICI OKUMA O ZMAN NİYE ZAMANINI HARCAYİPDA YAZİ YAZMAYA ÇALİŞİYORSUN MADEM BEYENMEDİN ES GEÇ HERŞEYE CEVAP WERMEK ZORUNDAMISIN AYIPTIR WALLA YA BENDE ARKADAŞİMA SÖYLİYECEKTİM DİESDE 72LİK MAGESİ WAR KARDEŞ SENDE KOY DİE RESİMLERİNİ GÖRSÜNLER MAGE NASİL OLUYORMUŞ DİE AMA ADAMI BOŞU BOŞUNA STRESE SOKMAYA GEREK YOK BAKSANA ADAM BİDE SİZE NASİL SABREDİO ŞAŞIRIYORUM YA İNSANDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR YA!!!

BİDE LAFIM HERKESE DEİL KENDİ ÜSTÜNE ALİNAN ZATEN BİR HATASİ WAR DEMEKTİR...

WALLA ALLAH RAZI OLSUN İŞİN AÇIĞI BENDE BİRAZ ARTIK ZORAKİ YAZIYORUM BURDA. İNSAN ELEŞTİRİLİRDE HAKSIZ ELEŞTİRİRKEN İNSAN ELİNİ VİCDANINA KOYAR. FORUMDA DA OYUNDA DA GELİP HAVAMI YAPIYOSUN YOK UKALA YOK BİLMEM NE HAKARETLER EDEN ÇOK. İNSANIN CANI SIKILIYOR. BEN BU OYUNLA İLGİLİ KONULAR YOKKEN FORUMDA OLAN BİRİYİM 2002 DEN BERİ. İNSAN BİRAZ LAF SÖLERKEN YOK POSTMU YAPIYON YOK O BU ŞU DERKEN ELİNİ VİCDANINA KOYAR. YOK HOŞUNA GİTMİYOSA ZATEN GİRMEZ BAKMAZ OKUMAZ VE YORUM YAPMAZ. RAHATSIZ OLUYOSA ŞİKAYET EDER BUNUN KURALI BU. HEM RAHATSIZ OL ÇEKEME HEMDE LAF YETİŞTİR BANA GÖRE İŞ DİİL. SAĞOLASIN TERCÜMAN OLDUĞUN İÇİN.

• bi sorum olacak
    sanırım knight offline da bunu söylemeye çalıştı
    ben 55 e kadar assasin e versem sonra gerisini master-explore bassam nasıl olur
    60 olunca assasin bölümünde yeni skill açılıo mu yoksa master bölümünde mi açılıo alkoc bi yardım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.