Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla cok iyi bi charın var ama senin lvl için np biraz az sanırım.. Helal. ama sen areste karus ırkındansın bende human ve cz de bazen senden ve lord dan bıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man

alın size son halım sabah akşam knight m

gzl ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

+1905
  • abi senin int kafen falan mı var günde minumum 12 saat oynuyomussun :D üfff amma onlınesin kafen yoksa nerden buluon bu kdar zamanı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre06

mirageları bence ya real parayla almıstır yada tirinayla basmıstır yada maradondan dusmustur civciv kasarken bırakınnnnnnnnn yaaaaa bırak!!

Kedi Ulaşamağıdı Ciğere Mundar Dermiş

Aynı HESAP
  • Çok iyi bir adamın var ama bence eline +8 +9 veya +10 dark vane alıp üstünüde shellemen bence daha iyi olur çünkü az öncede dediğin gibi sen eğer böyle kalırsan arkadaşların daha seni çok tokatlar....
  • son resmini bi koyda görelim nasıl oluyosa senin lvl 64 benimki 61 benim atackım seninkinden daha fazla ve def. da benim fazla yakında resim koyacam
  • son resmini bi koyda görelim nasıl oluyosa senin lvl 64 benimki 61 benim atackım seninkinden daha fazla ve def. da benim fazla yakında resim koyacam
  • PEKİ ALKOC ŞUAN HANGİ CLAN DA SIN?

• quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

bi sorum olacak
    sanırım knight offline da bunu söylemeye çalıştı
    ben 55 e kadar assasin e versem sonra gerisini master-explore bassam nasıl olur
    60 olunca assasin bölümünde yeni skill açılıo mu yoksa master bölümünde mi açılıo alkoc bi yardım

master da açılıyo.
    62 de magic shield yani mage büyülerine 120 rezis
    65 de de % 10 pasif defans yani 1000 vurursa sana yansıyan 900 damage

quote:

Orjinalden alıntı: Tig3r

walla cok iyi bi charın var ama senin lvl için np biraz az sanırım.. Helal. ama sen areste karus ırkındansın bende human ve cz de bazen senden ve lord dan bıktım

VALLA TERCİH MESELESİ KİMİ TAMAMEN XP KASAR KİMİSİ TAMAMEN NP KASAR. BEN 2SİNİDE YAPIYORUM. ŞU AN İLK 100 DEYİM NP SIRALAMASINDA VE XP KASIYORUM Bİ YANDAN DA 67 % 55 İM MESELA. 150K YA DA YAKIN NP VAR AZ DİİL.

SİTEYE RESİM KOYULMUYOR.

ŞU AN İNTEGRİTY CLANINDAYIM. LORD MOZART IN OLDUĞU CLAN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 25 Mart 2006; 11:26:40 >

• :)) alkoc yazma ya foruma 67 %45 fln gaza geliorum sonra sabaha akdar exp kasıorum lütfen yazma
  • :)) alkoc yazma ya foruma 67 %45 fln gaza geliorum sonra sabaha akdar exp kasıorum lütfen yazma
  • alkoc sen nie karus sectin insanın içi sıkılıyo yaf bi kaç haftalığına el morad ol gör süper giyisiler fln çok güzel duruyo karusar çok gıcık el morad olmayı dene derim
  • HUMAN OLMAYI DUSUNUO MUSUN?
  • alkoç yanlış anlamazsan sana bişey sormak isrerim benim bi arkadasım
    war o mage lvl 61 lvl 62 ye 1 ayda zor kastı oda 12 saat oynuyor en az
    sen nasıl oluyo bu kadar hızlı ex kasıyosu bide 10 troll den 0.01
    ex geliyo demistin %10 alman için sanırım 10000 kesmen gerekiyo
    galiba bu kadar nasıl kesebiyosun ama brawo diyorum sana
    yani amacım seni yalan söylemek yada bişeyle suçlamak degil
    umarım yanlış anlamazsın

zaten foruma resim de koyuyorsun

bu kadar hızlı olman sarırtıyo beni sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_E_T_H -- 25 Mart 2006; 17:11:31 >
  • siz nasıl np kasıonuz mesala yarım saat te ben yarım saat te 2k dan az kasmıom
    we alkac iii helal olsun da ben seni zorlarım belki olimpiada olsaydın.
    benim areste lwl 51 mage war gel biara kasbeni troll warriorda felan olmzsa dm de :D:D:D:D:d
  • alkoc arkadasım burda diyosin ki lordos un np sini aldım almısın evet ama ks ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

alkoc sen nie karus sectin insanın içi sıkılıyo yaf bi kaç haftalığına el morad ol gör süper giyisiler fln çok güzel duruyo karusar çok gıcık el morad olmayı dene derim

Hade leynnnnnnnnnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

abi valla helal olsun. senin sayende forumda bi lvl 70 olacak. ha bide lord var

umarım kısa sürede 70 olursun

forumda lord_tyranus Elky we ninjaahmet[bir hafta önce 70 oldu ninjax] war ama forumda takılmıo artık eskiden takılıodu
  • BU FORUMDA HERKEZ BU BENİM SON HALİM DİYE KONU AÇARSA NE OLUR?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.