Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alkoc aga ya sen nası kastın o charı bende lwl 43 asasianım elimde full fp +6 elimde 2 tane +7 sword breaker takılar yüzükler dex +5 küpeler dex +7 dierleri +6 30m de param war beni nası kascaımla ilgili bilgilendirebilirmisin lwl 43?asassian SERVER OLİMPİA ID acrobatu3
  • Sen karussun demi tamam cz de yanına glecem humanım Kral belli olsun
    :D :P lvl 50 warrior half plata var üstümde....
  • bi kaç sorum olcak.
    1- lvl 65 daha 15k np mi var.
    2- lvl 65 fp mi giyiyon hala
    3-4452 manner olduğuna göre sen oturdun millet kastı seni heralde. arayada civciv mivciv aldılar daha çok exp gelsin diye.
    4- 3. sü yanlış ise hep sen kurdun partyleri tek başına kesebidiğin içinde yanına 1 healer aldın ve hep luferde falan takıldın.
    5- hangi server?

• quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

bi kaç sorum olcak.
    1- lvl 65 daha 15k np mi var.
    2- lvl 65 fp mi giyiyon hala
    3-4452 manner olduğuna göre sen oturdun millet kastı seni heralde. arayada civciv mivciv aldılar daha çok exp gelsin diye.
    4- 3. sü yanlış ise hep sen kurdun partyleri tek başına kesebidiğin içinde yanına 1 healer aldın ve hep luferde falan takıldın.
    5- hangi server?

1-lvl 66 105k np
    2-lvl 66 meşhur aylarca kullandığım dv bıçağıma ve üstüne olan paramı vererek aldığım shell pauldron dışında kollukta chiten 7 gerisi fp +8 giyiyorum olsada giysem shell ama ne param var ne de başka bişi.
    3- millet beni nasıl kasabilri ? civcilerde kasamayacana göre sorunun cevabı içinde 6 civcili bir partide 1 de prest olan partide sence kim kesecek ve o kadar maner kasacak.9.5 k gelen aposla a3 te tüm civvileri kasarak ex yapmak zor ama en iyi yöntem.
    4. doğru cevap
    5. ares

bu arada dün gece clanla trans scrolu basılı bir partiyle eshlandda trol warior döndük ilginç oldu :)) şu an civci işine son verdik. cz de 2-3 spot trol ya da raven keserek xp kasyıyoruz.

• char harika oyundan anladığın belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xarinth -- 3 Mart 2006; 18:27:16 >
  • Beyler şimdi çoğunuz yine eski konu gündeme geldi die.Ban diecek bi dinleyin sonra yorum yaparsınız.Ben alkoç abimizden yeni resimler koymasını istiyorum...Özledik resimlerini...Ve bana bir çok kişininde katılcağını sanıyorum..Lütfen saygı
  • uçmussun sen bu adam canavar gibi şaka ib yana manyak char yapmıssın healal olsun inşallah senide hack e kurban etmeyiz
  • hakaten süper olmuş char kim ne derse desin
  • alın size son halım sabah akşam knight m
  • Ya devamı nie gelmior alkoç...Resim paylaş bizle pls
  • Alkoc abey 66 lvl bi resmini koy da forum şenlensin
  • adama nazar degdı ###NOTİCE alkoç is banned :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man

adama nazar degdı ###NOTİCE alkoç is banned :(

Anlamadım..Nerde ban yedi forumdamı yoksa k.o.?

• SEN KEŞKE BERAMUSTA HUMAN OLSAYDIN NE GÜZEL BÜTÜN SAVAŞLARI KAZANIRDIK!!
  • alkoç K.o da landı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man

alkoç K.o da landı

hade len weled
  • ne banlanması manyakmısınız siz muahahahaha daha gecen exp kasdık ferhat abı 67 oldun ahde bi ss koy bakalım bize şenlenelım :D
  • allah herkese böyle char nasip etsin :D ( biraz fazla sıktım ama :P)
  • alkoç iii lvl 70 olmuş bugüne kadar uraşmışsın sen bunu nezmandan beri 70 yapmaya çalıştın
    bu oyun bağımlılık yapıo valla

ares te çok ******** adamlar var bnm savaşçım vardı ares te içinde de baya eşya para her şey vardı
    o gün geldi adamımı yürüttüler sana böle bişi olmadımı
  • walla hLL olsun alkoç çok güzel bi char ın war umarım böle bi topiçten sonra nazar filan değmemiştir dikkat et char ına ii bak yemeğini suyunu filan wer arada bi işede çıkarttt a*a*a kalmasın.(noktalı yerlere birincisine b ikincisine z harfini koyun)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.