Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kıskndım orclardan iğrenirim özeellikle magelerinden benm adamda böle olcak bekle
  • çok güzel char ama sanırım sen de durduun yerde duramosun alkoç um. her ss farklı clan
  • YA ALKOC SEN HEP KESİON MİLLETİ SEN HİÇ KESEMİOLAR MI?
  • ulan ne yalaka adamlarsınız yaw
  • olm bunun yalakalıkla alakası yok bu siteyi bosuna kurmamıslar amk sohbet edıoruz adama ''ıtem pls para pls '' demıoruz o yussuzlue gırer amac sohbet ve yuksek adamlardan bılgı alıoruz ben de ferhat abiyi yuksek lvl olarak goruorum sozlerıne dıkkat et bide rica etsem benden özür dile yoksa ii olmaz

• zaten ii niyetli olarak yaklassan konuya bu lafı etmezdın senin sorunun bence(kıskanclık) geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

sawaş

abi sen insamısın
    hem manner hemde 65 lwl yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

zaten ii niyetli olarak yaklassan konuya bu lafı etmezdın senin sorunun bence(kıskanclık) geçmiş olsun

kıskansaydım zero yu kıskanırdım f9 u kıskanırdım bobert i kıskanırdım ferhat abiyede saygım sonsuz sonuçta bizden büyük birisi
  • kıskansaydım zero yu kıskanırdım f9 u kıskanırdım bobert i kıskanırdım ferhat abiyede saygım sonsuz sonuçta bizden büyük birisi

ama böle bi yazı yazarak baskalarına kotu ornek oluon bidaha yapmassın umarım senın kullandıın cumle bıkere cok yalnıs neden mıllete ''yalaka'' dıosun onu anlamadım ama olsun sonucta hepimiz kardes sayılırız takma sen salla
  • ama bıdaha bole yapma bole yaparak kendını kucuk dusurursun benden sana bı onerı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet
    ama bıdaha bole yapma bole yaparak kendını kucuk dusurursun benden sana bı onerı

SenS Dead... topic ine baktınmı yüksek adamları nası bezdiriyolar bi görsen
  • beyler alkoc ile bir muhabbetim olmadı şimdiye kadar ancak saygı duymak lazım. adam alnının akı ile 65 kasmış. gidin kosp kurup 2 günlük server da 62 olan adamlarla uğraşın. kaldı ki benim bildiğim alkoc charı yeni açtırmıştı , banlıydı. emeğe saygı duyun.
  • ne zamandan beri bu topicle ilgileniyorum ama msj yazmak hiç aklımdan geçmemişti. Ama bende eskiden areste oynayan biri olarak bu carı hatırladıgım için bide şimdiki halini gordukten sonra carın ALkoc sana helal olsun demek istedim.
  • aaaaah ah bu char benim olsa var ya
  • alkoc valla sana helal olsun ...
    cok baba adamsln

benim aresde 61 ass var adi Quegon %60 im onu 62 yaparmisin :)
  • tamam dostum ıyısınde abartıya gerek yok tu
  • yaw alkoc baba ben arese gelcem benı kasar mısın ya bana bıraz yardımcı olur musun walla cok sevaba gırersın bea baba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aasy

yaw alkoc baba ben arese gelcem benı kasar mısın ya bana bıraz yardımcı olur musun walla cok sevaba gırersın bea baba

alkoç abi kendinimi kassın senimi zaten oyunda 100 tane pm geliyo beni kas para pls
    die
  • tmm senda haklısın ama baktım su an forumda alkoc ve ben warmısım sen ne zman geldın bıde sen bı durda adam cvplısın demıı ama yazdıgın ıcın saol kardes

alkoc aga benı kasar mısın ama cvpını sen wer
  • quote:

Orjinalden alıntı: aasy

tmm senda haklısın ama baktım su an forumda alkoc ve ben warmısım sen ne zman geldın bıde sen bı durda adam cvplısın demıı ama yazdıgın ıcın saol kardes

alkoc aga benı kasar mısın ama cvpını sen wer

"alkoc aga benı kasar mısın ama cvpını sen wer " alkoc abi nediyon

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.