Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosmo

ya ben anlatamiyorum yada senin algilama problemlerin var simdilik ben anlatamiyorum olarak kabul edip bi daha anlatiyim, neden boyle bi topic acilamazmis ki benim ornek verdigim topicler cok daha mi yararli kaldiki resimlerle ilgili bir suru topic varmis varsin bi tane daha olsun sana neden bu kadar batti anlamadim, ayrica topicte sadece resim de yok bilgi alis veriside vardi bunuda tekrar hatirlatmak boynumun borcu olsun öte yandan bugun reel hayatta bir haksizlik veya adaletsizlikle karsilastigimizda nasilki bu ulkenin kanunu var deyip polise, yargiya basvuruyorsak forumdada ayni sekilde forum adminleri modlari vs leri var onlara basvurmamiz gerekir yoksa topicin ortasina cikipta bu ne boyle cok gereksiz istemiyorum ben bunu tarzi konusmalar herkesin moralini bozar olayin en onemli noktasida topic admin tarafindan silinmediyse demekki gereksiz degilmis o zaman sorarlar adama hala neyin mucadelesini veriyosun bir insani provoke edip banlattirmaksa amacin basarili oldun zaten

cavabim yukaridadir, bence hakki vardir kesinlikle asagilama olmadigini dusunuyorum, alkocu bu foruma geri istiyorum insanlari provoke edip banlattiran ardindan diger kullanicilara gaz verip bakin size hakaret var uyumayin nidalariyla ortaligi ayaga kaldiran bir yandanda aba altindan bizlere sopa gosteren zihniyettir asil bani hak eden

• quote:

quote:

ya ben anlatamiyorum yada senin algilama problemlerin var simdilik ben anlatamiyorum olarak kabul edip bi daha anlatiyim, neden boyle bi topic acilamazmis ki benim ornek verdigim topicler cok daha mi yararli kaldiki resimlerle ilgili bir suru topic varmis varsin bi tane daha olsun sana neden bu kadar batti anlamadim, ayrica topicte sadece resim de yok bilgi alis veriside vardi bunuda tekrar hatirlatmak boynumun borcu olsun öte yandan bugun reel hayatta bir haksizlik veya adaletsizlikle karsilastigimizda nasilki bu ulkenin kanunu var deyip polise, yargiya basvuruyorsak forumdada ayni sekilde forum adminleri modlari vs leri var onlara basvurmamiz gerekir yoksa topicin ortasina cikipta bu ne boyle cok gereksiz istemiyorum ben bunu tarzi konusmalar herkesin moralini bozar olayin en onemli noktasida topic admin tarafindan silinmediyse demekki gereksiz degilmis o zaman sorarlar adama hala neyin mucadelesini veriyosun bir insani provoke edip banlattirmaksa amacin basarili oldun zaten

cavabim yukaridadir, bence hakki vardir kesinlikle asagilama olmadigini dusunuyorum, alkocu bu foruma geri istiyorum insanlari provoke edip banlattiran ardindan diger kullanicilara gaz verip bakin size hakaret var uyumayin nidalariyla ortaligi ayaga kaldiran bir yandanda aba altindan bizlere sopa gosteren zihniyettir asil bani hak eden

şikayet butonu mesajımın sağ üst tarafında.
    buradan kimse dinlemez.

• yakuza arakadaşımız belliki alkoc u kıskanmış sen ve senin gibi zihniyetlerbu forumda olduğu sürece bu forum adam olmaz herşeye dersiniz milleti eleştirirsiniz emeğin hakkını vermessiniz sen o adamı tahrik etmişsinki alkoc sana hakaret etmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4karuS

yakuza arakadaşımız belliki alkoc u kıskanmış sen ve senin gibi zihniyetlerbu forumda olduğu sürece bu forum adam olmaz herşeye dersiniz milleti eleştirirsiniz emeğin hakkını vermessiniz sen o adamı tahrik etmişsinki alkoc sana hakaret etmiş

sana katılıyorum die4karus
    sana gelince yakuza
    bugüne kadar bi allahın kulu gelip şikayet etmemiş sen gelmiş yok kendisine ait topic açamaz yok forumu babasının malı gibi kullanamaz diyorsun
    peki ben de sana bişi sorcam sen forumun BEKÇİSİMİSİN? veya kendini öle mi hissediyorsun ?
    topic gereksiz olsaydı onca forumda admin var mutlaka bi gereğini yaparladı 9 sayfa olmuş sen hala gereksiz die savunuyorsun sayende forumumuzdan örnek aldığım insanların başında gelen alkoc abi ayrıldı
    bence asıl sana

• quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

quote:

yakuza arakadaşımız belliki alkoc u kıskanmış sen ve senin gibi zihniyetlerbu forumda olduğu sürece bu forum adam olmaz herşeye dersiniz milleti eleştirirsiniz emeğin hakkını vermessiniz sen o adamı tahrik etmişsinki alkoc sana hakaret etmiş

sana gelince yakuza
    bugüne kadar bi allahın kulu gelip şikayet etmemiş sen gelmiş yok kendisine ait topic açamaz yok forumu babasının malı gibi kullanamaz diyorsun
    peki ben de sana bişi sorcam sen forumun BEKÇİSİMİSİN? veya kendini öle mi hissediyorsun ?
    topic gereksiz olsaydı onca forumda admin var mutlaka bi gereğini yaparladı 9 sayfa olmuş sen hala gereksiz die savunuyorsun sayende forumumuzdan örnek aldığım insanların başında gelen alkoc abi ayrıldı
    bence asıl sana

yakuza bu nasıl bi zihniyet??forumda bu güne kadar binlerce gereksiz topic acıldı gereksiz olanlarıda sildiler ve ilgi görenlerin hepside ayakta bu topicin oldugu gibi vede ayakta olacak ben ilgiyle takip ediyordum topici alkoc abim yeni ss lerini buraya koysunda bakayım diye bu topicte kim ne yazdıysa cvplamaya calıştı kim ne istediyse elinden geleni yapmaya çalıştı ama sen ve senin gibiler kıskançlıkmı desem bi köşeye itilmiş bi insanmı desem ne desem sana gidip şikayet ediyosun artık alkoc abimizi bu forumdan kaybettik sayende bizi bilgilendiren bizle oyun hakkında birçok tecrübesini paylaşan insanı banlattırdın helal olsun başka lafım yok sana ama sunu bilki bu topic silinmediği sürece ayakta kalacak bu semboldende nefret ediyorum sana topic acma diyenmi varrrrrrrrrrrrr git aç görelim charını begenirsek helal olsun diyelim ne diye adama bu kadar kötülük ettin

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

quote:

sana gelince yakuza
    bence asıl sana

ben foruma değil kendime bekçilik yapıyorum.
    quote:

Resimlerle ilgili onca konu varken, alkoc ne hakla kendisine özel bir konu açıp "buraya resim pasteleyecem" diyebiliyor?
    Diyelim onun öyle bir hakkı var.
    Ozaman bizden fazlası ne?

kendi haklarımın bekçisiyim.
    alkocun benden fazlası yok.
    Alın bu akşam bir de ben aynı konudan açacağım.
    Madem alkoc böyle birşey yapabiliyor, bende yapabilirim demektir.

KENDİNİN BEKÇİSİ OLSAYDIN BAŞKALARININ TOPİĞİNE KARIŞARAK TOPİC SAHİBİNİ BANLATTIRMAYA ÇALIŞMAZDIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@RtHeR -- 30 Mart 2006; 18:31:29 >

• Bu iyi niyetli ve eski günlere özlem çeken bir hortlatma girişimidir:(
    Oyunun geldiği hali anlatması açısından önemli olacağını düşündüm.
    not: Alkoc halen alkoc ve halen zirvede tebrik ederim
  • çok güzel resimler

tam bi nostalji :)
  • Evet ilk Sayfadan Sona Kadar Okudum Alkoc Harikasın Kardesim
  • Vay be ne oldum dememeli ne olucağım demeli diye ben buna derim . Bu resimleri gördükden sonra moradon pazardan çıkıp yatağıma gidiyorum herkese hayırlı geceler.Zamanında da sağlam karaktermiş şimdide öyle alkoç abimize burdan selamlar.

L.J
    Vahit dai sana da teşekkürler
  • Son Hali.

img122.imageshack.us/ img122/7646/alkoc2hu2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 20 Nisan 2009; 2:19:54 >
  • zaaa xd 4ever hort..
  • Nerden nereye.Helal olsun alkoc.Seni bu forumdan eskiden beri biliyorum.Gördüğüm en sağlam adamlardansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CertainCrimes

Son Hali.

horta devam sslere baktım bu konuyu açtığın günü hatırladım şöle bi nostalji yaptım ne güzel günlerdi gerçekten

hala forumda yazıyor olmanda ayrı bir güzellik

• alkoc hala duruyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 8 Nisan 2011; 14:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GyR

quote:

Son Hali.

horta devam sslere baktım bu konuyu açtığın günü hatırladım şöle bi nostalji yaptım ne güzel günlerdi gerçekten

certaincrimesin alkoc oldugunu dusunmedin sanirim ?

• bisüredir takılmıyodum forumda :)) konuyu gorunce hadı canım dedım :) yine geri mi dönmüş efsane dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: GyR

quote:

Son Hali.

certaincrimesin alkoc oldugunu dusunmedin sanirim ?

Hayır arkadaş link koymuş ama açılmıyor düzelttim bende.

alkocun yazılarına arasıra rastlıyorum o yüzden öyle dedim.

• güzel
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.