alkoc bir resmi cekermisin ama invertory we charter açık olsun en son halınle (yazım hataları için özür)
Süper Olmuş, Assassinleri Gördükçe Ne Die Mage Char Kasmışım Diye Hayıflanıyorum :) haybeye gitti 6-7 ay. :D
** Alakasız olcak ama ** Lordosu görünce kahkaha attım resmen evde :) Cz de bi eleman vardı 57 lvl mage, shark lı bi nicki vardı, adam lordos geliyo diye yıkıyodu ortalığı :) Lordos bunu öldürünce de basıyodu küfürü :)
o chara gmlerın ban koymasından once 62dın sımdı 64 bı ban acılmıs cosmussun helal bu gıdısle 70 olursun bızede o skıllı gosterırsın(Bloody hunter)damagesını gormek cok ıstıyom yanlız senın dex255e varmıs artık hpye vermen gerekıyo sanırsam eger hp 90 cıvarı olursa chıtına geccıen mı artık bı+9 chıtın set yaparsın helal ama sana valla
yok yok bu ark fotomontaj yapmamıstır o kac zamandan eri bole fotolar verio ben de aresdeyim arada cz yapiom allttaa yazio alkoc incflit xxx arada görüom
quote:
Orjinalden alıntı: alkoc
dex i fulledik artık ne dexe verecek yerimiz kaldı takı olarakda sadece küpemin biri +7 gerisi +9 10
f9 un peşinde ks den alma şansım vardı ama olmadı :))) nychris bırakırmı ekmek :)
Wayy Bea F9 Devil i kovalıolar
quote:
BURDA DA LORDOS... ARES TE KİLER BİLİR.. HUMANLARIN EN SAĞLAM ASSASİNLERİNDEN 70 LEVEL.
Bu Adamı Biliom Süper Bi Eleman Tebrikler Kardes
Alkoc bende aresdeyim bana ayarlayabilirsen vede istersen picak ayarlasana oyun parasıyla neyse vermeye calişirim lwl 55 2xsword+7pos
aqa sende shard chitin shell qibi itemler vardı yaa. ne olduu. seni takip ediom senin topiclerini hayranım senin adama
koptum lannn
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
Mannerle İstanbul!u mu fetih ediyosun....
hava atsaydın eziiz die yüzümüe vurmanmı lasım allaalla
yahu sen en son level 61 %75din, sonra Char gitti, 1 ay önce geldi , ne ara 300milyon ex. kastin? bide niye NP o kadar az , çok güçlüsün?
doğru ya ne ara kastın lvl 64'e ben 2 haftadan beri 61'de takıldım gitti !!!!!!!!!!!!! a.q şu kredi kartını icat edininde zaten premium üye olamıyorum kredi kartı bulamıyorum öfff havale yapalamaz mı adamlara
quote:
dex i fulledik artık ne dexe verecek yerimiz kaldı takı olarakda sadece küpemin biri +7 gerisi +9 10
f9 un peşinde ks den alma şansım vardı ama olmadı :))) nychris bırakırmı ekmek :)
yaws kardeş sen nasıl olurda benim hayran olduğum F9devil ı kowalarsın hıımmm.hem zannetmiorum kaçtığını o sizi görmemiştir.. arkasına bagmmamıştır..bu arada charın mükemmel kardeşşş..tebrik ederim seniiiii
quote:
Orjinalden alıntı: metinkaya24
quote:
yaws kardeş sen nasıl olurda benim hayran olduğum F9devil ı kowalarsın hıımmm.hem zannetmiorum kaçtığını o sizi görmemiştir.. arkasına bagmmamıştır..bu arada charın mükemmel kardeşşş..tebrik ederim seniiiii
allahh nazardan saklasın olm f9devil nerden senin adamın oluo len
uff way be nazar deymesin süper bi adamın var abi
alkoc kardeş premium üyemisin
quote:
Orjinalden alıntı: super gunes
o chara gmlerın ban koymasından once 62dın sımdı 64 bı ban acılmıs cosmussun helal bu gıdısle 70 olursun bızede o skıllı gosterırsın(Bloody hunter)damagesını gormek cok ıstıyom yanlız senın dex255e varmıs artık hpye vermen gerekıyo sanırsam eger hp 90 cıvarı olursa chıtına geccıen mı artık bı+9 chıtın set yaparsın helal ama sana valla
EVET 61 % 75 İDİM ŞİMDİ 64 %30 LARDAYIM İŞTE AÇILDIĞI GUNDEN BU GÜNE KASTIM DENİEBİLİR. 70 SKİLİNİ PEK MERAK ETMİYORUM :))) 65 DE DURUCAM ARTIK. 5LEVEL 1 SKİL ALMAK İÇİN DEĞMEZ. EVET DEX FULLEDİ AMA HALİMDEN ŞİKAYETİM YOK. CHİTEN GİYMEM YA 4 STATTAN DAHA FEDAKARLIK EDERİM SHEL GİYERİM YA DA FP GİYERİM. CHİTENIN ANLAMI YOK BANA GÖRE. TEŞEKKÜRLER.