Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ aqa sende shard chitin shell qibi itemler vardı yaa. ne olduu. seni takip ediom senin topiclerini hayranım senin adama

:))))

SHELLERİ SATTIM MİRAGE +8 ALDIM VE FP +8 E DONDUM. BÖYLELİKLE HEM EZİK SANIYORLAR HER ONUNE GELEN DALIYOR BANA DAHA İYİ OLUYO BİRDE DAHA AZ PM GELİO :))

AGA PARA AGA İTEM AGA KASIVER GEYİKLERİ NE KADAR AZ O KADAR İYİ..

Orjinalden alıntı: *Overdose*

yahu sen en son level 61 %75din, sonra Char gitti, 1 ay önce geldi , ne ara 300milyon ex. kastin?
    bide niye NP o kadar az , çok güçlüsün?

CHAR GELDİĞİNDE NP YOKTU Kİ... 2 AYDA TOTAL 50K NP KASTIM SAĞ SOLA GEÇİNCE AZ MI ??
    HEM GÜÇLÜSÜN LE BİTMİYO ARES EN GÜÇLÜ SERVER ZATEN. İYİLERİN HARMAM OLDUĞU YER :)) KOLUNU DOKUNSAN ADAM 70 :)

EVET AYLARDIR ÜYEYİM :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 22 Ocak 2006 4:49:08 >
  • 60+ BİR ARCHER ARKADAŞA VURDUĞUM DAMAGE

• BU DUN GECE CZ DE TROL WARİOR DONERKEN 5 KİŞİYDİK İŞTE.

• alkoc tebrik ederim charın kusursuz.bende 62 ye kadar kasıp bırakmayı düşünüyodum ama 64 e kasmışsın :)) 64 de fp rogue olunabiliyor demek bende 64 e kasmaya çalışıyım bari :) ama benim itemim yok

lvl 59 um şu an beramus serverında oynuyorum
    nick : __dracula__tr__
  • helal olsun. süper char. eski halin daha şekildi ama böyle de manyak damage veriyosundur sslerin devamını bekliyoruz
  • aha damage'imi gene geçti ya ben senin daamage'i geçmek için paper'a dönmüştüm bi alkıc'um
    1569 benmki of of dex scroll basam gene geçmiyo seninkini mirage bulmam lazm +8
  • Öncelikle bu güzel charın fotolarını bizimle paylaştığın için teşekkürler (ap:1700 nerdeyse dilimi yutuyodum)ama bi sorum olacak banını nasıl açtırdın benimde beramusta bu kadar iyi olmsada pek ok kişinin hasta olduğu 63 level bi assasım banlandı ve hala açılmadı :( bana bi yol gösterirsen çok iyi olur :)
  • ağa sen 28660 vuruyosun ama ben 500 vuruyom çok kötü bir durum ben öle 28660 vurcaktım ah be nerde o günler
  • oha ya o ne dmg ler ne öle ,de get kardeşim ya sen gösteriyon bize iiyice gaza geliyoruz sora okulda anamızı ağlatıyolar
  • aLkoc sen Bitane Fotograf Sergisi acSana
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

BU DUN GECE CZ DE TROL WARİOR DONERKEN 5 KİŞİYDİK İŞTE.

maşallah maşallaaah maaşşşaaaallllaahhh.. allah nazardan saklasın.
  • alkoc charını çok beğendim tebrik ederim!! ares te orklara gıcık kapardım ama seni gördükten sora orklara kanım ısındı!
  • işte banlanan charım :(
  • alkoc charın super tebrık ederım.Allah herkese boyle bır char nasıp etsın.
  • ya bu f9devıl warrıor mu necı ben areste hıc oynamadıgım ıcın bılmıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaja25

ya bu f9devıl warrıor mu necı ben areste hıc oynamadıgım ıcın bılmıorum

f9 devıl lvl 70 manyak bır warriordur.
  • salasın barbar degıl ama dımı
  • super bi char tebrikler alkoc..İtemler falanda super ama bi nazar boncuu eksik

• quote:

Orjinalden alıntı: akhilleus_TR

alkoc tebrik ederim charın kusursuz.bende 62 ye kadar kasıp bırakmayı düşünüyodum ama 64 e kasmışsın :)) 64 de fp rogue olunabiliyor demek bende 64 e kasmaya çalışıyım bari :) ama benim itemim yok

lvl 59 um şu an beramus serverında oynuyorum
    nick : __dracula__tr__

62 VE 65 SKİLLERİ MÜHİM BİLİYORSUNUZ. 62 OLDUKTAN SONRA 65 OLMAK ŞARTTI :)) ARADA 2 AY KAYBETMESEYDİM BAN YÜZÜNE BELKİ 67 OLURDUM. ZATEN AÇILDIKTAN SONRA 2.5 LEVEL ALMIŞIM DENEBİLİR. BENİM İÇİN KASMADA SORUN YOK YANİ 70DE OLURUM AMA BENCE 65 OLUP PASİF DEFANS AÇILIP TADINI ÇIKARMAK DAHA İYİ. 5 LEVEL ALMAK KOLAY DİİL.HELE HELE KATLANARAK GİDEN XP LER. AMA SENEYE YAŞARSAM CHARDA SAĞ OLURSA SANIRIM 70 OLABİLİR. GERÇİ O ZAMANDA MİLLET 80 OLUR :)))GERÇİ BENİM ONLİNE OLMA SÜREM FAZLA O YÜZDEN ÇOĞU KİŞİDEN ÇOK KASARIM DENEBİLİR. DUN %10 ALDIM DENEBİLİR XP OLARAK LEVEL 64 DE MESELA. AMA CZ OLMADAN DA OLMUYO BANA GÖRE CZ DEN ÇIKMICAKSINDA İŞTE 65 OLANA KADAR BÖLE TAKILIORUZ XP LERDE.

• quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

helal olsun. süper char. eski halin daha şekildi ama böyle de manyak damage veriyosundur sslerin devamını bekliyoruz

TEŞEKKÜR EDERİM RAHATSIZLIK VERMEDİĞİ SÜRECE PASTE EDERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: madyb

aha damage'imi gene geçti ya ben senin daamage'i geçmek için paper'a dönmüştüm bi alkıc'um
    1569 benmki of of dex scroll basam gene geçmiyo seninkini mirage bulmam lazm +8

DEX SCROL BASILI DİİL BENDE DAHA :)) BASIP DENEMEDİM BAKALIM 1800 GÖRECEZMİ.

quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

Öncelikle bu güzel charın fotolarını bizimle paylaştığın için teşekkürler (ap:1700 nerdeyse dilimi yutuyodum)ama bi sorum olacak banını nasıl açtırdın benimde beramusta bu kadar iyi olmsada pek ok kişinin hasta olduğu 63 level bi assasım banlandı ve hala açılmadı :( bana bi yol gösterirsen çok iyi olur :)

BEN TEŞEKKÜR EDERİM. AP:1800 E YAKLAŞTISCROLSUZ 1711 ŞU AN. BENİM BANIM DUPE İTEM ALDIM DİYE OLMUŞTU AMA ADAM SONRA BANA 2 KERE MAİL ATTI İŞTE.

HATTA MAİLİDE YAZAYIM İNG.BİLENLER İÇİN.

You were banned for illegal items, I have restored your account. This is a
    one time deal. Normally, I wouldn’t offer this much support, however because
    you have taken your time to contact me I feel you are genuinely honest and
    as such im inclined to help you. As a result your account ban has now been
    lifted.

Your issue has been resolved. There are no further actions being taken
    >and you may login your accounts at your leisure. We are very sorry for
    >any worries this has caused you and I assure you it wont happen again.
    >We are trying to resolve duping by any means necessary. It is our goal
    >to make this game the most enjoyable game of its genre. While I have
    >your attention please change your passwords to your account. This is
    >for security reasons only. Make sure to include a proper email address.

BU MAİLLEİR ATTI BANA KOLADMİN VE MAİL AÇILDI. ZATEN NE BİLEBİLİRDİM DUPE MAL ALDIĞIMI. BANLANDIĞIMDA 30M PARAM VARDI YANİ ÖLE AMAN AMAN DEĞİLDİM AMA FENADA DİİLDİM.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.