Şimdi Ara

Ve Sonunda Çıktıı TÜRKÇE installer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle installer ımızın versiyonunun 3.11 olduğunu kontrol ediyoruz.
    Daha sonra installerımızahttp://s.iphone-forums.de adresini source olarak ekliyoruz.
    Ardından iPhone-Forums Sprachpakete bölümünden Türkischer Installer dosyasını yüklüyoruz.
    Son olarak installer uygulamasını baştan başlatıyoruz
    Veee karşımızda türkçe installer ay pardon YÜKLEYİCİ

NOT : installerı türkçe kullanıcaksanız iphoneunuzunda türkçe olması gerekir.
    NOT 2 : Bu türkçeleştirmeyi yapan AYKUT EGELİ ye sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Eğer uygulayamazsanız ben size yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james120 -- 24 Mayıs 2008; 22:18:04 >

• Teşekkürler paylaştığınız için. Bundan sonra yükleyici mi diyeceğiz :P
  • Aykut egeli kardeşimize ve sana sonsuz teşekkürler denedim oldu kimse olmuyor demesin..
  • arkadaşlar ben source yi bir türlü eklemeyi başaramadım birde benim installer versiyonda 3.1 yazıyor bahsettiğiniz 3.11 nasıl kuracağız bu konuda bilgi vberirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpridvan

arkadaşlar ben source yi bir türlü eklemeyi başaramadım birde benim installer versiyonda 3.1 yazıyor bahsettiğiniz 3.11 nasıl kuracağız bu konuda bilgi vberirseniz sevinirim

installer da sources kısmına gir sol üstten refresh yapın böylelikle update lerde çıkması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpridvan

arkadaşlar ben source yi bir türlü eklemeyi başaramadım birde benim installer versiyonda 3.1 yazıyor bahsettiğiniz 3.11 nasıl kuracağız bu konuda bilgi vberirseniz sevinirim

installer-sources-edit-add çıkan yere source u yazıyoruz ve giriyoruz
  • arkadaşlar ilginize teşekkür ederim Sonunda sourceyi ekleyebildim prachpakete bölümünden Türkischer Installer dosyasınıda yükledim ama installer yine eskisi gibi ingilizce türkçe değil sorcenin refresh kısmındada refresh yapıyorum ama installerin 3.11 update kısmına gelmiyor acaba installer 3.11 için sourcemi eklemek gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emeği geçenlere çok teşekkürler.elleri dert görmesin
  • Cok sagol
  • ya arkadaşlar iyi güzel bunu yükledim de şimdi de telefonum ingilizce oldu nasıl türkçe yapıcamm
  • paylaşım için çok saol.
  • sorunsuz bir şekilde kurdum bir hatayla karşılaşmadım şuan kullanıyorum Paylaşımı Yapan Arkadaşa ve çeviren arkadaşa teşekkürler
  • download package error ne demek acaba bir turlu yukleyemedım installer ımda 3.11 dediginizide yaptım turkce cıkıyo ama tıkladıgımda yuklemıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77turk77

download package error ne demek acaba bir turlu yukleyemedım installer ımda 3.11 dediginizide yaptım turkce cıkıyo ama tıkladıgımda yuklemıyo

modemi ve telefonu aç kapa belki düzelir. bende bazen düzeliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahan33

ya arkadaşlar iyi güzel bunu yükledim de şimdi de telefonum ingilizce oldu nasıl türkçe yapıcamm

benim soru kaynadı gitti
  • TESEKKURLER KARDESIM IYI OLDU KISMEN DE OLSA YAVAS YAVAS TAMAMIYLA TURKCELESTRECEGIZ BIZ BU ELMAY:)))))
    BASLIKLAR TAMAMDA ICINDEKI YUKLEMELER YADA DIGER DEYIMLE PROGRAMLARI NEZAMAN TURCE OLARAK GORECEGIZ ACABA.(YANI PRGRAMIN ACIKLAMASI TURKC DIYORUM ) OLURMU ACABA

YINEDE EMEGI GECEN ARKDASLARA TESEKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: GADA81

BASLIKLAR TAMAMDA ICINDEKI YUKLEMELER YADA DIGER DEYIMLE PROGRAMLARI NEZAMAN TURCE OLARAK GORECEGIZ ACABA.(YANI PRGRAMIN ACIKLAMASI TURKC DIYORUM ) OLURMU ACABA

Hayır arkadaşım o malesef mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 27 Mayıs 2008; 0:50:00 >
  • ohh beah en sonunda türkce kullancaz su programi her ne kadarda icindekiler degismesede türkce olmasi iyi
  • Allah razı olsun hemen hemen türkçeleştirdik üstün türk zekası :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.